Проект "Мулти-мама" - 3

• 28 053
  • 238
  •   1
Отговори
# 135
По какъв начин да изпратя пюрета и някой други неща на мулти - мамите от Бургас , моля ако някой знае да ми пише . Никога не съм го правила и не съм запозната .

Зависи какво искаш да изпратиш и на кое семейство. Бъди по-конкретна освен пюрета, за да те ориентирам по-добре.  Peace

# 136
Ами имам 11 пюрета , които исках да подаря да една от майките , но една мама ме ориентира тук . Имам играчки , памперси , които вече не ни стават 4 шишета , които са нови , и утре ще прегледам какво още мога да дам

# 137
Памперсите винаги са нужни само да кажеш кой размер са. В Бургас и двете тройки са над 10м, а бебенцата ще останат в София още 2 месеца. Но в цялата страна има тризнаци на различни възрасти, така че няма да останат ненужни твоите вещи.  Wink

# 138
Добре утре или в други ден ще направя списък и вие само ми ще ми кажете как пращат се на мамите , на едно място се праща всичко и се разпределя ли .

# 139
здравейте и от мен,аз имам някои дрешки от близнацитена кой мога да ги дам,есенни са,на пролет ще имам и зимни

# 140
Руми, съжалявам, че не успехме да одйдем на партито!
чакам снимки да видя малките тризначковци накуп!

Весели Коледни празници на всички!
  Gift Gift

# 141
Бих желала да благодаря на всички, които дойдоха на партито и на тези, които не успяха, но ни подкрепяха през годината. lovekiss За мен "Мулти-мама" освен инициатива е и нещо много забавно, чрез което срещнах много приятели. Заедно успяхме да осигурим подаръци за близо 200лв за всяко от 19-те семейства, като 2 от тях получиха и бяла техника на стойност 500лв.

Последните дни бяха крайно натоварени, избирах подаръци за 57 деца, посрещнахме близо 100 гости, опаковахме 342 подаръка за 8 семейства в София и 11 в провинцията. Беше изключително вълнуващо, надявам се присъстващите да усетиха атмосферата в един дом на мулти-семейство.

За известно време нещата ще бъдат в застой, защото предстои да изготвим годишните отчети, които ще бъдат публикувани на сайта през февруари.

Весели празници на всички!!!   eat cheers Gift

# 142
Руме празникът ви е бил страхотен, видях и снимков материал Simple Smile  Благодаря на съдбата, че ме запозна с теб. Надявам се следващата година е прекрасна за цялото ти семейство. И дано имам възможност да съм по дейна и полезна за инициативата ти. Прегръдки от нас с Ния Kissing Heart

# 143
Искам и аз снимков материал  Grinning къде да го зърна??

# 144
ЧЕСТИТА КОЛЕДА НА ВСИЧКИ
В БАНСКО ВЕЧЕ ИМА ТРИЗНАЦИ
ОЩЕ СА В РОДИЛНИЯ ДОМ ,НО КОГАТО СЕ ПРИБЕРАТ ЩЕ ЗАПОЗНАЯ ЩАСТЛИВАТА МАЙКА С ВАС
БЛАГОДАРА ВИ ,ЧЕ ВИ ИМА Hug Hug Hug Hug

# 145
Ние си я познаваме - Малина. Секциото й беше назначено за 30-ти, но явно на бебетата им е отесняло. Тя лежа в стаята, в която аз бях с Мите в ТК.  Blush

# 146
Привет,
    а аз от къде мога д аси купя лепенка за близнаци в колата?  Simple Smile

# 147
  • София
Уважаеми мулти-мами, обръщам се към вас с молба за повече разбиране и  уважение към всичко, което прави за нас Супер РУМИ. Случайно чух доста злъчни коментари, недоволство и т.н. по отношение на Коледното парти за тризнаци. Не е честно!!!
Колко от вас се сетиха да благодаря на Руми за партито и за подаръците?
Колко от вас се замислиха, че цялата тази организация отнема много време, средства и нерви...?
Колко от вас се замислиха, че Руми не е длъжна да го прави, не е задължена на никой, не е длъжна да се съобразява с претенции....?
Колко от вас й честитиха последващите Коледни и Новогодишни празници?

Естествено, не очаквам отговори! Просто се замислете над това...  Не е честно тя да хвърля толкова енергия и желание да ни помогне, а в отговор на това някои с претенции да й съсипят празниците!!!

Мулти-мами, ние трябва да помагаме на Руми,  а ако не можем нека поне не й пречим!!!

# 148
Офф/

Велизария, аз като виден заплес ви снимах на партито и чак на другия ден разбрах, че си била ти Crazy Приятно ми е задочно да се запознаем Laughing

/Офф

# 149
Вили, хората сега ще решат, че съм се оплаквала.  Blush Не, че написаното не е вярно.

В крайна сметка ние се занимаваме с подпомагане, а не възпитание.

Общи условия

Активация на акаунт