Проект "Мулти-мама" - 3

• 28 024
  • 238
  •   1
Отговори
# 150
  • София
Офф/

Велизария, аз като виден заплес ви снимах на партито и чак на другия ден разбрах, че си била ти Crazy Приятно ми е задочно да се запознаем Laughing

/Офф

Е ха де. А аз сега разбирам, че си била там.  newsm78 Жалко, че не се запознахме, ама се надявам да имаме възможност пак да се запознаем. Изпрати снимки.

# 151
  • София
Вили, хората сега ще решат, че съм се оплаквала.  Blush Не, че написаното не е вярно.

В крайна сметка ние се занимаваме с подпомагане, а не възпитание.

Руми, не става въпрос за това дали си се оплаквала или не, ти няма и да го направиш, а аз кото ги разрах тези неща просто нямаше как да не реагирам  Hug Hug Hug

# 152
  • София
Здравейте  Hug

Имам около 40 памперса 'Молфикс" 3-6кг, знам че е това е почти нищо, но мога ли да ги дам на някой, за да бъдат от полза?

# 153
Здравейте  Hug

Имам около 40 памперса 'Молфикс" 3-6кг, знам че е това е почти нищо, но мога ли да ги дам на някой, за да бъдат от полза?

Опаковани ли са?  Hug

# 154
  • София
Ами те са тип рекламни, от тези дето се слагат като мостри по списанията - опаковани са по два в пакетче и около десетина бройки са насипни, защото ги бях разопаковала, за да ги ползвам  Blush

# 155
Писах на майките с толкова малки деца, която отговори положително ще ти дам адреса, за да ги изпратиш.  Hug

# 156
  • София
Добавям 20 бр каучукови залъгалки Chicco Relax 0+ и 5 бр Шампоан за вана Chicco - мострички по 50мл. Малко, но от сърце  Hug

# 157
На кое казваш залъгалки, на обикновена биберона или такава за шише? Мостричките можеш да ги изпратиш на същото семейство, което ще получи памперсите.

# 158
  • София
Биберони, от тези дето са целите от каучук, нямат твърда част:

А за мостричките и аз така си мислех.

# 159
Май че и аз съм за тук, моите близнаци (2 момченца Христо и Димитър) се родиха на 16 Октомври 2008 година, дете на самотен родител съм и с приятеля ми брак нямаме, но ако мога да помогна с нещо ще се радвам Simple Smile

# 160
  • Между два свята...
Може ли координати на Мария от Пазарджик -дрехи за Стоянчо и
Теодора от София/Дария и Анисия8

# 161
Може ли координати на Мария от Пазарджик -дрехи за Стоянчо и
Теодора от София/Дария и Анисия8

Нямаме практиката да раздаваме домашните адреси на непознати потребители. Ще говоря с Мария, ако имат нужда от дрехи ще ви предам адреса на ЛС. Другите майки отказват да получават дрехи все още, тъй като получават от свои близки.

# 162
  • София
Ехо момичета

ето една много хубава вест

В 9 часа тази сутрин в родилното отделение в Стара Загора 38-годишната Лена Христова от Казанлък е родила тризначета. Виктория, Божидара и Любомир идват на бял свят в резултат на инвитро оплождане на майката. Израждането е извършено от доктор Адам Саркисян.

Да са живи и здрави!   bouquet

# 163
  • София
 Да са живи и здрави малките бебоци и много да радват мама и тати. Аз обаче от тук разбрах, че са три момиченца Виктория, Божидара и ЛюбомирА (не че пола е от значение де).

Писах ЛС на Михалко и тя ми каза, че вече в сдружението не събирали дрешки и обувки, но ако искам да пиша тук какво предлагам и ако някоя мама иска нещо да се свърже с мен.
 Имам пет чифта пантофки (носени от сина ми) и бих се радвала да топлят крачетата на някой малчуган. Снимала съм ги, за да може да прецените и по външния вид дали ще ви послужат. Пантофите са на Колев и Колев и Esana Germany (продават ги в магазини Най-Най) и са с подсилен форт.
К и К №20
К и К №22 - тези почти не са носени, защото отпред са по тесни, а сина ми беше с по-пухкави крачета като малък. Форта е подсилен само с допълнително парче плат и не е много твърд.
К и К №23
Esana Germany №23 - идват малко по-големички от 23 номер на К и К
Esana Germany №24
 Има и едни буйки, но не стават за ходене. Ние ги ползвахме просто, за да има нещо на краката си.
 Ако някоя бъдеща мама се интересува имам стари списания Моето дете 5-6 броя от 2007 и всички от 2008г., а също и Шопинг Гайд за бебето.

# 164
  • София
Ехо момичета

ето една много хубава вест

В 9 часа тази сутрин в родилното отделение в Стара Загора 38-годишната Лена Христова от Казанлък е родила тризначета. Виктория, Божидара и Любомир идват на бял свят в резултат на инвитро оплождане на майката. Израждането е извършено от доктор Адам Саркисян.

Да са живи и здрави!   bouquet

Поздравления!!!  bouquet  bouquet  bouquet
Имаме си още една Мулти-мама!
Да са й живи и здрави дечицата!!!

Общи условия

Активация на акаунт