Къде във Варна подстригват хубаво?

• 166 822
  • 740
  •   1
Отговори
# 450
а за цените на салон Хубава жена нещо да знаете,плс кажете..

# 451
мацки,а чувалили сте за Галя стил салонът се намирал
в Младост,ако някой е ходил нека сподели мнение

Аз мога да кажа,че салончето е много приятно и фризьорката наистина е много добра . Аз лично съм много доволна от нея, ходя там от няколко години.
А къде точно се намира този салон?

# 452
Миналата седмица се подстригвах в Капанов в Левски, подстригва ме Нели, еми направи ме супер,просто от всяко нейно действие си личи професионализма и.
Цените сега как са в салона?
Случайно да забеляза с какви бои боядисват?
Мерси!  bouquet

До колкото имам спомен,ми взеха 20 лв, измиване подстригване сешоар,но аз съм с къса коса,може би за дълга е повече,макар че моята е гъста и тя плътно си ме подстригва един час. Марката на боите не разбрах.

# 453
Момичета някой беше похвалил детски фризьор , къде беше че не го откривам в темата

# 454
Момичета някой беше похвалил детски фризьор , къде беше че не го откривам в темата
В кв.Младост-на пазар4ето,салона се казва МИМИ.Останах много доволна.

# 455
В кв.Младост-на пазар4ето,салона се казва МИМИ.Останах много доволна.
Мерси много , а къде е пазарчето в Младост , много са ми хикс тези квартали , не е ли след Пикадили някъде , до Медицинския център  newsm78

# 456
Аз ти препоръчвам мойта фризьорка.Казва се Снежи и работи в студио Перфект.Ул.Цар Самуил.

Здравей,
би ли дала повече информация за този фризьорски салон и на мен ми е много удобно в гръцката махала и съм минавала дори покрай него, но само толкова. Колко струва горе долу постригване, само Снежи ли работи там или има и други фризьорки, предполагам се записва час предварително, ако имаш телефон ...
Подкрепям препоръката за студио Перфект и за Снежи!Момичето работи изключително добре,както за подстригване ,така и за всички други процедури! Peace

# 457
Някой може ли да ми даде координати на Светла от Феличита на ЛС, че нямам възможност да ида до там да си запазя час. newsm78  bouquet

# 458
  • Варна
След като изчетох доста , отидох при Светла от Феличита. 
Не съм доволна. Нито ме боядиса с цвета , който искам,  нито ми хареса как ме подстрига.  Няма да повторя .

# 459
Svetla ot Felicita - 654 321

# 460

Мерси много   bouquet

# 461
 и аз лятото се подсригвах при Светла и не е чак толкова добра колкото казваха всички,не знам, може да имаме различни разбирания..но не казвам, чв ме подстрига и зле..простоо..нормално,но не е кой знае какво..

# 462
Здравейте!
Момичета искам да питам Светла от Giro (която е била преди в Ескейп)до колко е добра, има ли модерно виждане за прическите, някой правил ли си е черта при нея? Аз съм на черта, но докато открия фризьорка, която да ги прави добре ми писна. Накрая открих една, която първия път много ми хареса, всеки следващ обаче нещо не ме докарваше и вече не ми се ходи при нея.

# 463
Аз, точно от това съм доволна от Светла от Giro. Когато ходих при нея за първи път, исках да ми скъси косата, казах горе долу кое, какво искам и какво не искам, но условието ми беше да е нещо модерно! Не исках прическа, актуална преди 10 години, а сега. Беше ми омръзнало да съм подстригана като селска кака, а другите фризьорки все не ме разбираха, все ми казваха, че то нямало как друго яче да ме подстрижат - това било....  Аз съм много доволна от подстригването на Светла и според мен точно там и е силата.

# 464
Pina, благодаря за инфото. Окуражи ме!

Между другото позвъних да питам, час можеха да ми дадат още за днес (което ме радва), но аз не съм подготвена(няма кой да гледа детето)
Подстригване,измиване и подсушаване 12лв(това също ме радва). Дано да е така, защото мразя изненади.

Първо казват едно, а като станеш от стола друго!
Когато питах при старата фризьорка, колко е подстригването, казват 14лв(ама то било без подсушаване! Не знам коя луда ще си тръгне като мокра кокошка от салона! Mr. Green), а като станах от стола беше 17, а следващия път19. Та така.

Общи условия

Активация на акаунт