Къде във Варна подстригват хубаво?

• 167 388
  • 740
  •   1
Отговори
# 660
Мерси godgift за информацията.Дано да ми свърши работа. Simple Smile

# 661
Аз също търся фризьорите Чочо и Ангел от Елеганса.На Ангел му имах координатите,но след известно време пак го изгубих.Сменила съм до сега 2-3 фризьора след него.Просто видях в стар коментар за него и  реших да питам,може пък някой да знае. Sad

чочо го няма в Бг до колкото знам Peace

# 662
Да препоръчам и аз моята фризьорка - Роси, салонът се казва Елис, намира се на ул. Петко Тодоров, точно в отсечката, затваряща ъгъла на Сливница и Патриарх Евтимий, зад Тримата мускетари. Постригвам се там поне от 2-3 години. Това е единствената фризьорка, която не ме е разочаровала нито веднъж, и единствената, която след постригване ме изсушава така, че след излизане от салона да се кефя на прическата си, а не се налага да нахлупя шапка и да тичам към къщи, за да се оправя. Тя ми прави и прическата за сватбата - перфектна.
Мога да сложа тази фризьорка в листа си със най-некадърни фризьори във Варна. Подстригва явно по шаблон всички еднакво без да мисли, че не на всяка коса седи добре.... по-лошо от години не са ме подстригвали  Naughty Скъси 2/3 от косата вместо на пластове направо като на черта и отдолу остави да виси дълго толкова малко коса, че седи като проскубана перушина...

# 663
Все пак немското си е Табела.
Е точно пък шварцкопф не са , айде айде , те са едни от най-долнопробните дори  Peace

И аз така мисля... Peace

# 664
  • Варна
Аз препоръчвам Цецо от Красен стил. Винаги съм много доволна, с кеф си оставям парите там. Цените са съвсем приемливи, винаги те забавлява със смешки, предлага кафенце, бонбонки докато чакаш. Ако ще ходите там обача задължително с час, че иначе много се чака. Казвам ви невероятен е. Салона е на бул.'' Сливница'' м/у сп. Илия Димитров и лятно кино Тракия, посока центъра от страната на Лятното кино. Успех!
tante ник'ви бонбонки=> подстригване, ще те издам на едно друго място  Mr. Green. По темата: аз много си харесвам фризорката, която 2 години беше в Бизнес хотела, сега е в едно по-малко салонче в новата сграда на Чаталджа. Деси се казва, ако някой иска телефони на лични. Измиването на косата(качествени шампоан и маска)  и прическа ( не официално издухване, но хуабво изсушаване) си е част от подстригването, а не работи скъпо. Peace

Аххахаххахах аз само ги гледам бонбонките, ама на  кафето не отказвам.
Казвам ми момичета пробвайте при Цецо, ще останете много доволни.

# 665
  • Варна
Помогнете ми къде да ми направят хубава черта , идвам окепазена от Мето и доокепазена от Студио Ка , ще взема да отида в Добрич на фризьор или в Шумен например  Confused

Ами ще ти предложа в "Чайка" едно салонче, то е по-скоро гаражче, съвсем семпло, но Ванката никога не ме е разочаровал. Ходила съм в някои от изброените тука луксозни салони, и в Русе, и в Добрич, но само много пари, хвърлени на вятъра. Работи бързичко, цените му са повече от разумни, може да пробваш, ако решиш - тел. на лични.

# 666
  • Stavanger,Norway/ Varna
Момичета, някой чувал лие  отзиви за студио Прима до руското училище и по- специално Данчето.
Сестра ми е редовна при нея и е доволна, но не съм видяла на сестра ми главата на живо още  Crazy, прибирам се юни, та незнам. Иначе косите ни се приближават до вид и структура  Thinking

# 667
  • Варна
Мога да сложа тази фризьорка в листа си със най-некадърни фризьори във Варна. Подстригва явно по шаблон всички еднакво без да мисли, че не на всяка коса седи добре.... по-лошо от години не са ме подстригвали  Naughty Скъси 2/3 от косата вместо на пластове направо като на черта и отдолу остави да виси дълго толкова малко коса, че седи като проскубана перушина...

Искрено съм изненадана да прочета това - мен ме постригва точно на пластове и почти не ми отнема дължина, камо ли да седи проскубано. Съжалявам, че така се е получило при теб, това за пореден път потвърждава факта, че различните хора са доволни от различни неща и това, което един препоръчва, за друг може да се окаже неудачно. Дано намериш твоя фризьор.

# 668
В Трошево . Радост 8 - Таня !  Страхотна е !!! МОГА ДА ДАМ КОРДИНАТИ АКО ЖЕЛАЕТЕ

# 669
Все пак немското си е Табела.
Е точно пък шварцкопф не са , айде айде , те са едни от най-долнопробните дори  Peace

И аз така мисля... Peace
Подкрепям,ползвам ги и не съм възхитена Naughty

# 670
  • Варна
В Трошево . Радост 8 - Таня !  Страхотна е !!! МОГА ДА ДАМ КОРДИНАТИ АКО ЖЕЛАЕТЕ

Може ли по-точно да обясниш къде се намира? ул. Радост е улицата на ЦБА-Трошево, ама къде има салон не съм забелязала сякаш....

# 671

Може ли по-точно да обясниш къде се намира? ул. Радост е улицата на ЦБА-Трошево, ама къде има салон не съм забелязала сякаш....
[/quote

ЗДравей, точно това е улицата ,отиваш на горе, точно новата кооперация до Училището , има магазин за компютри , след това е фризьорският салон - Виолет се казва, до тях има още един , но този е първият от ляво, в лилаво е !

# 672
  • Варна
В Трошево . Радост 8 - Таня !  Страхотна е !!! МОГА ДА ДАМ КОРДИНАТИ АКО ЖЕЛАЕТЕ

ЗДравей, точно това е улицата ,отиваш на горе, точно новата кооперация до Училището , има магазин за компютри , след това е фризьорският салон - Виолет се казва, до тях има още един , но този е първият от ляво, в лилаво е !

Да, виждала съм го, ама не е ли отскоро? Изглежда лъскаво - скъпо ли е?

# 673
В Трошево . Радост 8 - Таня !  Страхотна е !!! МОГА ДА ДАМ КОРДИНАТИ АКО ЖЕЛАЕТЕ

Да, виждала съм го, ама не е ли отскоро? Изглежда лъскаво - скъпо ли е?

Здравей, да нов е , но фризьорката преди работеше в център, сега си направи нов салон, зависи какво разбираш под скъпо, и зависи от услугата ! Питай ще ти отговоря !

# 674
Момичета, знаете ли къде се намира салон " Уникат " ?

Общи условия

Активация на акаунт