Къде във Варна подстригват хубаво?

• 167 040
  • 740
  •   1
Отговори
# 75
chockolina, може да  пробваш в салона на МЕТО, много е добър. Измиване , подстригване, издухване 15лв.
За да седнеш точно при него обаче, трябва да звъннеш месец преди това. Краси и Силвия също са  добри.

А в салона на Мето колко момичета работят?Предния месец се подстригах при едно момиченце там,но не съм много сигурна как се казва,май Надя съм запомнила,че беше,останах доволна и мислех пак при нея да си запиша час/само да не бъркам името newsm78/

Да ,Надя се казва момичето,работи много добре.
Правила съм се и при нея ,но май по често улучвам Красито
телефона на салона е :601874  bouquet

# 76
Аз се подстригвам във фризьорския салон на бизнес хотела. момичето се казва Деси,работи с продукти на Перма. подстригване + измиване + издухване е 20лв. всеки път се харесвам.

# 77
къде е този ъглов магазин за дрехи?
Единствения ъглов магазин за дрехи на кръстовището на "Владислав" и "Съборни".

# 78
KeNiA, благодаря  newsm51  love001 newsm74

# 79

Не е за мен много това едномесечно по-ранно записване, че все от единия за следващия ден се сещам, но също ще помоля за координати - доколкото разбирам има и други фризьори там. Thinking

dani_djenkova, e дала номера на салона   bouquet! Да, има още 3 моми  Grinning, при тях е по- лесно записването.

ул.Генерал Столипин 50 , салона си е ''Мето''  тел;601874

maeva0959 и адресът  Grinning!

# 80
Издирвам Светла, до преди година беше в Арлет до Валентина. После изчезна, а съм много, много доволна от нея! Някой дали не знае къде е сега?

# 81
Escape на "Отец Паисий" - последните няколко пъти се подстригвах при Рачето, доволна съм.

# 82
Бих препоръчала моята фризьорка - Светла PartyОт 2-3г ходя при нея и всеки път съм излизала като нова,дори без да й казвам точно какво искам,тя ме прави перфектна,има усет.Последните 2 пъти ме подстрига на страхотно каре Blush Взима доста прилично,в момента е в салон 'Финес'.

# 83
Тази Светла, да не е 'моята' Светла, дето беше до преди година в Арлет? Или е друга?
Къде е това Финес?

# 84
Тази Светла, да не е 'моята' Светла, дето беше до преди година в Арлет? Или е друга?
Къде е това Финес?

Моята е от доста време във Финес(намира се на Чаталджа,фитнес и студио за красота),рускиня е,към 40те
 Peace

# 85
О, да, съвсем друга е.  Няма да я намеря аз, моята Светла, а никой не ме е подстригвал толкова добре.  Thinking

# 86
Когато става дума за подстрижка, позвам услугите на Николай, който е зад Автогарата, в един гараж, не особено луксозен салон, но пък подстригва изключително добре. Е, няма лукс, от рода измиване, изсушаване и подобни глезотии, струва си 7 лв., но пък е много качествено, много!
Когато е за боядисване и прически-Нуши (нарочно не пиша кой салон точно, защото е там, където са фризьорките, които ми харесват). От тамошните девойки съм ползвала Вили, Пепа и напоследък малката Деси-много добри, не мога да се оплача.

# 87
Аз от няколко години се подстригвам при Дани.Много съм доволна.Подстригване и издухване за 12(вече)лева.Салона се казва Фентъзи.Намира се някъде зад сп.Илия Димитров.Ако някой иска ще проверя за точният адрес.

# 88
Аз от няколко години се подстригвам при Дани.Много съм доволна.Подстригване и издухване за 12(вече)лева.Салона се казва Фентъзи.Намира се някъде зад сп.Илия Димитров.Ако някой иска ще проверя за точният адрес.

# 89
Вили, Пепа и напоследък малката Деси-много добри, не мога да се оплача.
С теб да не сме се наговаряли?  Grinning

От две години насам ходя при малката Деси, а преди това (до преди да забременее и излезе в отпуск) при Вили  Grinning

Общи условия

Активация на акаунт