Национална среща на Февруарчета 2008 през март - април 2009

• 23 963
  • 441
  •   1
Отговори
# 285
  • София
Здравейте!
Пожелавам отсега, много весело изкарване на всички! Hug Нас не ни бройте!

# 286
Поставям официално питане - има ли желаещи да отидат на срещата, които да пътуват с по-голяма кола (ван или нещо подобно) и да си търсят или приемат другарчета? Поемам си пътните и каквито разходи има. Или такива, които да искат да пътуват с мен, но нашата кола е малка и ще е по-тясно?
(Половинката каза, че засега за самостоятелно пътуване и дума не може да става  Sad , затова питам .)

# 287
Здравейте!

ГЛЕДАЙ СИ РАБОТАТА (крещя) Naughty Naughty Naughty

Тебе и Вал ще дойда ако трябва до СФ да ви замъкна, да знаеш Naughty

# 288
Здравейте!

ГЛЕДАЙ СИ РАБОТАТА (крещя) Naughty Naughty Naughty

Тебе и Вал ще дойда ако трябва до СФ да ви замъкна, да знаеш Naughty
Хи-хи,Роси,ако Вал се закучи нещо,викай ме и мен ще помагам Hug,апък Голдито не я мисля въобще,тя стана 30 кила с напикани гащи,нея лесно ще я досурнем Mr. Green

# 289
  • Sofia
Поставям официално питане - има ли желаещи да отидат на срещата, които да пътуват с по-голяма кола (ван или нещо подобно) и да си търсят или приемат другарчета? Поемам си пътните и каквито разходи има. Или такива, които да искат да пътуват с мен, но нашата кола е малка и ще е по-тясно?
(Половинката каза, че засега за самостоятелно пътуване и дума не може да става  Sad , затова питам .)

Драконче, кола не мога да предложа, но може да се посбутаме. Мислех да взема и каката, но ще го умувам. Peace
Само предупреждавам, че не сме от кротките  Tired

# 290
Кам4о - ще го поумуваме и ще видим какво ще измъдрим. Аз ще пообработвам още малко мъж-о де, иначе в най-лошия случай и аз ще съм само с Алекс, в по-добрия ще съм и с 2те госпо`йци. А за кротките - не сме се виждали на живо, та да ги видиш моите от коя "порода" са... хмммм, подушвам че май са от една порода.  Hug

# 291
Найс ту мийт ю,ай ем Стефка Кънчева Mr. Green
Камчо,Драгонче-нещо ако ви се закучи,че тясна колата,викам да ме викнете -ще дойда да се метна вътре два ,три пъти с отскок и да видите как ще стане широоооооооооооооооока, Joy сетих се за една стара реклама,как слон модифицира колата на един индиец hahaha
Че тя Голданка,олаби колана,ама моя се стяга,та дупки не останаха Mr. Green

# 292
Абе ще прередя някой и друг,ама айде да пиша Mr. Green
Днес говорих с моя близка позната,каза че 2пъти е ходила в хотел Дряново,нашия същият ли е?, и е страшно доволна!Било е много хубаво и като обстановка и като местоположение.А външният басейн се падал в малка котловина и като си застанел до него,от всякъде бил заобгръден от планина Whistling,не че ще го ползваме по предназначение,но ми стана много мило като чух!
А може да си организираме някакви забави за децата?Състезания и разни други такива ако искате newsm78

# 293
  • София
Кас, май с теб днес навсякъде си чатим Mr. Green На твойта приятелка можеш да покажеш линка и тя да ти каже дал е същия хотел, и на мен ми е любопитно дали е била там и добрите отзиви дали са за там Grinning
А за състезания за децата...като гледам какъв ни е капацитета от състезатели... на Мирка и Роси големите в категория до 9г, Георги, Ива, Тини , Петьо(забравих Embarassed)и Кари в категория до 4г Grinning Всички други са бебета Grinning Освен една дискотека да им спретнем за друго не се сещам, ще тичат по поляните там Grinning Ние като ходим навън за забавления вземаме играчки от сорта на камиони за бутане, топки, от тези стъргалките-топки или колела на пръчка, коли  и камиончета с въженца и подобни Grinning Я по-добре състезания за мами и татковци Mr. Green

Последна редакция: пт, 27 фев 2009, 18:44 от tchara

# 294
Станислава Атанасова Peace

Кат-че,Кас вече ти е писала,че не бяхме преброили свободните стаи и затова ние сме в единична с допълнително легло за Петър,а Мони ще спи в сгъваемата кошара Grinning
И аз чакам да кажете колко капаро да преведем на Роси Simple Smile

# 295
Теодора Захариева

# 296
Мариана Тенева  Mr. Green
Ще се включа в капарото, в началото на месеца идва майчинството.

# 297
Eлена Кирова Peace
Ще платя капаро при първа възможност(аванс Blush)някъде март се очертава Tired

# 298
Еййййй,човек да не забегне малко,и вие се появихте бе!
Чаринка,аз за това си мислех,за родителите де,ама като си представих ние с нашия тати в коя категория сме-взе че ме досрамя.Защото всичко за което си мислех беше,как двамата скачаме я с по един вързан крак,я в чували,пази недай Боже ,като Шведците,мамата натоварена върху татито и през пресечен терен Joy Joy Joy JoyХахахаха направо визуализирах как в края на състезанието губя някой и друг килограм завихрен от скоростта,залепен върху нечие чуждо дупе Mr. Green
Брррррррррррррр стига толкова с фантазиите,поне за днес де Grinning

# 299
Касандре трепиш коня  hahaha

(сори за спама)

Общи условия

Активация на акаунт