87ма немска тема> Вдишай! Издишай! Вдишай! Издишай!...

• 16 217
  • 291
  •   1
Отговори
# 180
Хоп, аз съм пак тук, да попитам живущите  в/около/до Щутгарт какво е мнението ви за Weiblingen-Neustadt  Laughing

# 181
  • Германия
Йеаааа, Татяна, радвай се. На мен посещенията при физиот-ката ми бяха времето за релакс; малко или много помогна, поне рамото не ме мъчи така жестоко както беше преди.

# 182
# 183
Маймунче, благодаря за идеята. Ще се пробвам и така, ако ли не ще търся специалното фото, с което консулството работи Simple Smile. Пепи, благодарско и на теб   bouquet

# 184
  • Немция
Мда, два нови семейни члена за мама и татко. Бебе, барабар с щъркел! Laughing Бъдещи майчета, имайте си едно наум!

Аz ходих при фиzтерапевта. И пак не zнам дали да пла4а или да се смея 
Смях само до тази степен ти е позволено > Simple Smile  
На лицето специален масаж ли ти правиха?  Thinking И какво представлява той? Не знам защо си го представям като на зъболекар-отваряне широко на устата, все по-широко и така нататък до предела на възможностите ти... Crazy

# 185
Аz ходих при фиzтерапевта. И пак не zнам дали да пла4а или да се смея 
Смях само до тази степен ти е позволено > Simple Smile  
На лицето специален масаж ли ти правиха?  Thinking И какво представлява той? Не знам защо си го представям като на зъболекар-отваряне широко на устата, все по-широко и така нататък до предела на възможностите ти... Crazy

А, до там не стигнахме. Днес беШе само диагноzа. ТрябваШе да направя раzни движения, веднъж с отворена уста, веднъж със zатворена, веднъж с памук между zъбите  Laughing  Натисна 4елюстта тук таме, гледаШе, и ме раzпитваШе доста.

# 186
  bouquet  привет мимичета!

ЧЕСТИТ РОЖДЕНИК, ДЕСИ! ДА РАСТЕ ЗДРАВ И ПАЛАВ!   Hug

Момичета, аз днес бях на преглед  Simple Smile  с бебето всичко е ОК  Simple Smile  лекарата ми направи книжка и сега съм почти регистрирана мама. Аз си носех всички документи от прегледи от БГ и ги оставих на лекарката да си попълва данните. Тя пък се впечатли, че ще трябва да се справя с чужд език, но каза, че всичко го разбира /то нали си е терминология на латиснки, та предполагам, че няма да и е проблем/

Изненадата за мене бе, че според тази лекарка бебето ще е момиче  Simple Smile  лошо няма, просто в БГ все ми казваха, че бебето е момче и аз вече съм обработила всички с това, че чакаме момче. Все пак Лили е много щастлива. Тя все си мечтае за сестричка  Wink

До някъде ме изненада и как протече прегледа. Имам в предвид, че казах на лекарката, че при последния преглед в БГ ми отриха бактерии в повече от колкото е подходящо и тя каза, че ще погледне и това, и самото поглеждане бе наистина поглеждане, защото не ми взе секрет /както аз очквах/, а след мануалния преглед ми каза, че съм чиста. Това как ви се струва? Дали пък аз не съм обяснила добре какво искам  newsm78  оставам си замислена по този въпрос. Все пак ми каза да пия Магнезий, за да нямам контракции и дори ми даде една опаковка като подарък  Sunglasses  впечатлена съм  Simple Smile  още повече, че отидох на прегледа с Лили и с кучето ни /понеже кучето ни все още не е свикнало тук и не иска да стои само - реве като магаре/ и лекарката пусна и малката с кучето в чакалнята и дори извика Лили да дойде да види бебето  Wink  хареса ми   Simple Smile

Това от мен за днес    bouquet
спокойна вечер на всички с обичаните от вас хора   Simple Smile

# 187
  • Германия
Уф, какъв съм заплес ooooh!
Деси, честит ви празник! Да ти е здраво и щастливо юначето!

# 188
Гръбнакът иzкривен, а 4елюстта, леле мале.

Абе твоят мъж не знае ли как се изправят челюсти Mr. Green? Ако не - прати го, ще го научим Peace

За гръбнака обаче ти съчувствам, там физиотерапията трябва да се намеси сериозно. Потвърдиха ли вестникарската диагноза изобщо?

Пет чудесни диска пристигнаха, ще зарадвам дечко като се върне от ваканция. Благодаря   bouquet

# 189
Диво цвете,
чудесно е , че си си намерила добър гинеколог. До колкото ми е известно, здрава лигавица на влагалище лесно се познава, т.е един поглед от опитно око може да прецени дали има нужда от взимане на секрет. Така че не се тревожи, за бактериите. За пола на бебо, докторите имат лаф - ако се види пишка, 100 процентово момче, но ако не се вижда нищо 50 на 50. Когато казват момиче ,винаги има шанс да се роди момче, просто трудно се вижда на Ехо-графа половите органи на бебо, но ако в няколко поредни прегледа не се види пишле, значи ще е госпожица Simple Smile.
Тук е нормално да ти дава докторът първата опаковка лекарство, особено ако трябва да го взимаш дълго време. Тези опаковки обикновено са мостри, дадени от медицински представител. Така те зарибяват да купиш после и ти същата марка. Магнезият и на мен ми го изписаха, но до колкото си спомням беше за крампите в краката, но знам ли може и за контракции да го дават.
Хубава вечер и на теб Simple Smile

Последна редакция: пт, 29 авг 2008, 00:19 от Dimakoleva

# 190
Гръбнакът иzкривен, а 4елюстта, леле мале.

Абе твоят мъж не знае ли как се изправят челюсти Mr. Green? Ако не - прати го, ще го научим Peace

Mr. Green  Питай ме как съм си хапила еzика като ми каzаха 4е Ще ми дадат домаШни zа устата и еzика  Joy Беz малко да кажа "о, той мъжът ми много Ще се zарадва"  Whistling

Ами да, потвърдиха я. Интересното в моя слу4ай е, 4е при мен идва и от 4елюстта, и от таzа/опаШката  ooooh!  Та трябва да хванем проблемът от двете страни  Crazy

Цвете, радвам се 4е слу4и на лекар   bouquet

# 191
  • Primum non nocere !
. До колкото ми е известно, здрава лигавица на матка лесно се познава, т.е един поглед от опитно око

Не мога да се стърпя вече! Laughing
 На влагалище ли искаше да напишеш?

# 192
 Супер тема ! Ойе! Стана боя! Joy  Joy  Joy

Деси, вчера се питах дали на Симон не му пропуснахме рожденния ден! Да ти е живо и здраво детенцето и много да го слушаш!
Да не забравиш снимки!

Последна редакция: чт, 28 авг 2008, 23:05 от rien

# 193
Диво цвете, моят док проверяваше флората и фауната с тест-лентички. Ако позеленее - лошо. Сигурна ли си, че след прегледа докторката не е тръкнала някоя такава под миндера? Wink

Беz малко да кажа "о, той мъжът ми много Ще се zарадва"  Whistling

Joy ииииха

Нат, Мистър Лутър, лалето, а и Весето съвсем се затриха Thinking. Някой чувал ли ги е?

# 194
ЛИбовно обяснение от мен за Маймуната! >  http://www.vbox7.com/play:fa7c5c96

Весито не е онлайн от европейското.

Сърфата, подозирайки, че на старини ще разчита на балдъза си / или както му се казва на тази родова връзка/, започна да цвили. hahaha

Общи условия

Активация на акаунт