Промоция на Милка с подаръци

• 30 387
  • 229
  •   1
Отговори
# 105
Еххх, че хубавооо  newsm44, направо не мога да чакам до събота  smile3508 newsm68
И, Муце, мерсаж за снимките   bouquet

# 106
  • sf
и аз ходих, ама защо ли ми трябваше да бия път. лудница, хора, жега- кошмар. и си предтсвях нещо по-така.

# 107
  • 1st floor
и аз ходих, ама защо ли ми трябваше да бия път. лудница, хора, жега- кошмар. и си предтсвях нещо по-така.
аз пък точно така си го представях Laughing
Успя ли поне да влезеш?

# 108
  • sf
не съм се и натискала. тръгнах си изаведох децата в Мкдоналдс.
и всмисъл,че си преставях по-голяма площ, с трева, кравички, мармоти. и да подаряват плюшени крави.

# 109
Леле какъв е ужас.Бях там в 9 без 10 и имаше не повече от 30 човека.В 9 и 10 вече бяха 130.В 10 дойдоха разни хора с пропуски от медиите и такава блъсканица настана - щяха да премажат горките деца.Нас обикновените хора ни пуснаха в 11.И тая работа с наградите е пълна глупост!Наградите са камионче дето нищо не прави, освен че е лилаво за първите 400 човека и после шоколадчета милкинис стикс за следващите 600.Не си хабете парите за опаковки.Има щанд с артикули на Милка които не са толкова скъпи, а са много по хубави от камиончетата.Ако чак толкова ви се иска камионче струва 5 лева.Но наистина не си заслужава цялото блъскане и паника и крясъци за тези награди.Съветвам майките с по-малки деца да отидат 3-4 часа след началото за да ги опазят.А  и не пускат деца под 14 без придружител.Пускаха ни по 50 човека на веднъж за по 20 минути.

# 110
Аха, значи да си взема охрана за детенце. (1г и 10 м).В Русе не знам къде ще е, но имах желание да отида. Вие ме разубеждавате с тази информация...

# 111
Мда определенно смятам да пропусна  Wink

# 112
Ами по едно време охраната почна да раздава бой защото на едно дете му премазаха ребрата на опашката за наградите а да не ви казвам колко деца се наложи да чакат някъде самички за да не ги задушат.Не знам дали в другите градове ще е така ама в София беше сякаш са ги държали гладни хората 3 месеца и се бият за хляб и мляко.Освирепели бяха.И най-лоши са децата между 10 и 16 години щото най се бутат и не им пука за никой.

# 113
  • виртуално
ужас, едвам успяхме да влезем, лудница, блъсканица.... Подаръците бяха свършили , явно е имало само за хората с пропуск. Много сме разочаровани, стояхме 10 минути вътре и си тръгнахме.
Преди 2 години беше нещо съвсем различно, тогава всичко беше направено като в приказка

# 114
ДанииТеди, а дали ти е възможно да постнеш снимчица на камиончето, та да знам да харчим ли пари за стиксчета.
Ей, ти почти ме отказа, но нали съм обещала на малкия, а и цяла седмица го чакаме  Rolling Eyes
Но такива мероприятия обикновено с бутаница минават... Аз се надявам да няма много разбрали  newsm78
Имам лоши спомени от тазгодишния първи юни в Мола и пак там, когато идва бате Енчо. Някои от майките бяха готови като че ли да блъснат децата си в басейна, само-само да ги избере за участие, въпреки че по никое ТВ не го даваха това.  

# 115
  • София
Да, голямо разочарование- няма шанс да се вредиш с по-малко дете; с по-голямо също е неприятно.Недомислена работа.
През оградата успях да измоля една коронка с рогца и едно знаменце и се махнахме.

# 116
  • Откъм Варната
Ужас, няма да се ходи явно, а и детето е малко няма да е голямо разочарование за него че не е отишъл

# 117
  • Пловдив
Записвам се Simple Smile
А какви са подаръците? То едва ли ще се вредим, ама...

# 118
ЗДРАВЕЙ ТЕ!ДНЕС БЯХ НА МИЛКА ЛЕНД И МОГА  ДА ВИ КАЖА ,ЧЕ БЕШЕ ПЪЛНА ИЗЛАГАЦИЯ :'(ПЪРВО СЕ БЛЪСКАХМЕ КАТО ГОВЕДА БЕЗ ИЗВИНЕНИЕ,СЛЕД ТОВА КАТО НЯКАКВИ ПРОСЯЦИ ВИСЯХМЕ И ЧАКАХМЕ ДА ВЛЯЗАТ ВИП ПЕРСОНИТЕ ДА СЕ НАРАДВАТ ТЕ И ТОГАВА ДА НИ ОСТАВЯТ ОГРИЗКИТЕ НА НАС!!!!!!ВЪЗМУТЕНА СЪМ БЕЗКРАЙНО МНОГО ОТ ЦЯЛАТА ОРГАНИЗАЦИЯ!ДА НЕ ВИ КАЗВАМ НА КАКВИ ЦЕНИ СЕ ПРОДАВАХА ВСИЧКИ РЕКЛАМНИ МАТЕРИАЛИ НА МИЛКА!СРАМОТА ЯЗЪК ЗА ГОЛЯМАТА ФИРМА!!!!!А ПОДАРЪЦИТЕ БЯХА ПО ЕДИН ШОКОЛАД И ТЕ ДОСТА ОТИДОХА ПРИ ВИП ПЕРСОНИТЕ!!!ЧАО

# 119
Какво очаквахте? Лилава крава блажено дъвче свежа тревичка, докато един мармот свива в целофанче прясно налят шоколад и го подава на малкото ви съкровище, а за вас може би ключове от лилав мини купър.  Joy

Докато има хора, които в 9 без 10 са се наредили на опашка за нещо, което отваря в 11
докато има хора, които очакват да са в първите 1000 и да получат някакви уникални подаръци...(какъв толкова подарък от компания за кафе,вафли и шоколади?!)
докато има хора, които набръчкват сърдито носле на едно камионче и на шоколадче и се мусят, че искат повече...
докато има хора, които се радват на знаменце и рогца, изпросени през оградата...
докато има хора, които причиняват това на децата си...
Ще има тълпи, и опашки, и бутаници, и недоволство и разочарования и най-вече...
опорочаване на една добра идея.

Общи условия

Активация на акаунт