Използваме "бисквитки" (cookies), за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. Повече подробности можете да прочететеТУК

Нов курс в Център за бременни жени

  • 1 408
  • 1
  •   1
Отговори
  • До хладилника, който обичам
  • Мнения: 22 079
На  14.06.  в Център за бременни жени - гр. Пловдив започва нов курс за бременни. Центърът се помещава в ДКЦ - 1 (на Понеделник пазара).
Курсът е с продължителност 2 1/2 месеца. Майките могат да се запишат след12 г.с.
Курсът включва физически упражнения за бременни (както и съвети за възстановяване след раждане), практически упражнения за грижи за бебето, разнообразни лекции от специалисти, които обхващат всички аспекти от отношенията родители-бебе, гледане на различни видеофилми за раждане и грижи за бебето, както и посещения на всички родилни домове в града, за да могат майките да решат къде искат да раждат. Атмосферата е дружелюбна и приятелска, а курсът се провежда много професионално. Бащите също са добре дошли.
Таксата е 40 лв за 25 занятия.
Центърът има и заемна библиотека за майките, която се състои от различни списания за бременност и майчинство, както и книги по тези въпроси.
Майките и татковците, които посещават курса, са поканени да се присъединят към Клуб на родителя към Центъра. Клубът на родителя има среща веднъж месечно, когато се провежда лекция по интересна тема и се обсъждат различни въпроси.
За повече информация - 032/27-11-52 - Център за бременни жени.

# 1
  • Мнения: 2 655
Boo,
това е страхотна инициатива.
Тези курсове са много полезни.
Тук в Америка са задължителни. Провеждат ги към болницата. Ние ходим с татко двамата. Посещаваме ги и сме ги затрупали с въпроси тези американци. Стимулират ходенето на курсове. След като всичко приключи ти дават голяма чанта пълна с подаръци. Остава ни само един курс още. Доволни сме от знанията и опита. Дадоха ни и много ограмотителни материали за четене у дома.

Надявам се, че много бъдещи родители от Пловдив ще посетят това прекрасно начинание и ще се възползват от предлаганите знания и опит. Wink

Общи условия

Активация на акаунт