В прегръдка, дрешка или люлка, ОКТОМВРИ бебчо сладко ще си нунка

• 13 558
  • 300
  •   1
Отговори
# 120
  • Варна
Моя не е за ушичките. Насочва се към челото,без да се опира, на около сантиметър от кожата и за около две секунди отчита температурата. Бебетата мразят да им се бърка където и да е, и затова избрах този вариант. А и не само бебетата.Даже едно 4 годишно дете не стои мирно 5 минути да му се мери температурата, така че този термометър си струва парите.

Ето го моя всъщност. http://family-bg.com/prX_1862.htm

# 121
Нашият е електронен става за ухо, уста, под мишницата и за дупето и мери за 9 сек.
Моя не е за ушичките. Насочва се към челото,без да се опира, на около сантиметър от кожата и за около две секунди отчита температурата. Бебетата мразят да им се бърка където и да е, и затова избрах този вариант. А и не само бебетата.Даже едно 4 годишно дете не стои мирно 5 минути да му се мери температурата, така че този термометър си струва парите.

Дени вече свикна и стои мирен но откакто счупих един живачен ме е шубе  Peace

# 122
  • Бургас
Аз още не знам на какъв да се спра.
Има едни като залъгалка,но колко ли са точни?
Иначе инфрачервените са много хубави,но пък доста по-скъпи.
Но пък повечето ми познати са с дигитални,та и аз незнам вече какво да мисля. newsm78

Пуки твоя е направо супер,само че малко по-скъпичък от моя праг на поносимост.

Гери покажи твоя моля.

# 123
Леле, момичета, една колежка днес е родила... ама ако знаете каква слаба беше, тип Трикси)))) бебето е 4500 кг. Верно разкъсала се е, ама направо не ми го побира въображението.

Пуки, този термомерник изглежда добре. Аз онзи ден при почистването изхвърлих два живачни, те ги спряха от прозиводсво и забраниха за продажба, айде няма нужда да си го държа в къщи...

# 124
shikimiki препълнена ти е кутията.

# 125
Има едни като залъгалка,но колко ли са точни?
Гери покажи твоя моля.
Изобщо не ти препоръчвам тези залъгалки.По безполезно нещо не съм купувала.А и не са верни  Peace
Ей сега ако не го намеря ще го снимам и ще ти го покажа
Не можах да го намеря в нета марката му е Geratherm Rapid това е немска фирма за апарати за кръвно и такива неща  PeaceСтрува някъде към 11 лв. и има гаранция 1 година мисля PeaceНай добре е да питаш в някой магазин или аптека аз и да го снимам няма да ти помогна особенно Grinning

Последна редакция: чт, 28 авг 2008, 14:05 от gery_roz

# 126
Здравейте и от мен!
Как сте ? Днес пак е жегаааааааа...
Ще приготвя нещичко за хапване и сядам да ви чета.  Hug

# 127

И аз си мисля че този термометър си заслужава всяка стотинка, от две години ползваме и съм много доволна  Peace Ето го и нашия
http://family-bg.com/prX_2118.htm В комсед е около 95лв.

Имахме и от тези, които са като залагалки, но моя син отказа залагалка още на 3 месеца и беше невъзможно да го ползваме  Joy той просто го издърпваше от устата си и мяташе настрани  Joy

# 128
  • Варна
Има и термометри на Омрон. Смятам че това е фирмата с най-точни уреди, независимо термометри или апарати за кръвно и други. Ако ще вземате дигиталки, търсете на Омрон.

# 129
shikimiki препълнена ти е кутията.
Изпразних я! Embarassed

# 130
Има и термометри на Омрон. Смятам че това е фирмата с най-точни уреди, независимо термометри или апарати за кръвно и други. Ако ще вземате дигиталки, търсете на Омрон.
Съгласна съм за Омрон.Ние сме ползвали инхалатор и съм много доволна  Peace Дано не ми се налага пак да ползвам но ако се наложи ще купя тази марка Peace

# 131
Ехооо, приготвяте ли се за срещата?! Хайде, другите ще бистрим теми из форума, пък от вас – снимки!

Трикси, запис на мен са ми правили веднъж седмично като влезеш в 9-тия месец.

Хеленка, и ти се позагуби, но ето каква била причината!  Hug За мен няма проблем за срещата – пишете ме – само че мога след 8-ми, тъй като дотогава се гледаме с Денис сами, а на 8-ми тръгва на детска градина – за първи път в живота си!

Енигма, браво на дребосъчко! Той май си върви едричък отначало, нали?

Гери, понякога се прихващат тия ми ти мъже, все едно те са бременни! Не му се връзвай, а му се поцупи малко, да се усети и да ти се извини. Никога няма да разберат какво ни е на нас, защото няма как да го изпитат…
Невидимата, … слабия пол… какво да ги правиш…

Моят снощи се прихвана, че съм изяла 1 кг сладолед (за 4-5 дни) без да го бил вкусил! Казах му ако иска да отида го денонощния да му купя, че да не вземе да пометне и после докато си легна го бъзиках за тоя сладолед…

Никози, благодаря ти! В интерес на истината този път наддадох повече и коремът ми е по-голям! Ооо, нека се закалява баткото, знаеш ли колко му е добре на него сега! По-добре си направила, че не си го лишила от море, отколкото, че не си с него сега… Ще използваш времето да свършиш някои полезни неща  Grinning

Госпойце, мерси за линка!

# 132
А аз мисля да ползвам обикновен живачен термометър.
Може би в момента не мога да преценя правилно, не съм гледала бебе, но не виждам нищо вредно в използването му. Или поне не виждам вреда докато не се счупи. Когато чух, че ги спират от продажба не само че не изхвърлих стария си термометър от вкъщи, но и си купих още един. Може и да си променя мнението някой ден според конкретна ситуация, но за момента няма да купувам друг вид термометър.
Между другото, това със спирането на живачните термометри ми напомня много на спирането от производство на аналгин хинина. Това лекарство беше наистина добро. Но какво от това, когато има намесени финансови интереси на големи фармацевтични компании... Трябва да се печели, независимо че е на гърба на клиента, опс пациента. Ох, започвам да се отплесвам и пак ще наговоря куп неща, за които после ще съжалявам, затова млъквам.

# 133
  • В моята приказка
Привет тумбачета Hug
Отдавна не съм се отчитала  Embarassed Вчера бях на ЖК и доки потвърди - 100% мома  , кръвно 110/60 малко ниска долна граница(това ми е кръвно след сутрешното кафе с мляко), до този момент съм +11,250кг. Аз едни кг. мислих да качвам, ама то аз предполагам, Господ разполага. Всичко е наред, но плода е голям - 2, 200кг и засега отиваме към секцио. Назначи ми изследвания, но съм бясна  #Cussing out #2gunfire. В тъпата поликлиника няма направления до края на септември. Иде ми да ги убия   . Не става въпрос само за мен, има и тежко болни хора, които се нуждаят от тези направления. Звънях в здравната каса, а там ми затварят и сега почвам да пиша мейли до телевизията. Не се постъпва така с хората, които си внасят редовно осигуровките и данъците в тази държава. Днес пуснах изследванията и в понеделник ще имам готовите резултати.
Та това от мен.
Лек и спорен ден от мен bouquet

# 134
feel_u успех на адаша с яслата.И ние ще сме като за първи път хич не му се ходи на милия.Беше 2 месеца ваканция и сега само като споменеш ясла и почва да хленчи ама няма начин и аз съм човек все пак  GrinningКогато отиде за първи път аз сигурно съм решала повече от него  Embarassed
Някой да знае къде мога да намеря актуално инфо за Милка ленд.Никъде нищо не открих newsm78

Общи условия

Активация на акаунт