"Чужбински" мами, хайде на среща:-)

• 5 988
  • 90
  •   1
Отговори
# 75
Хайде и мен ме бройте за Софияленд GrinningСамо не разбрах къде то4но и в колко 4асаа?

# 76
Може ли и аз?
София Ленд ни е мнооого близо и удобно!
Къде точно и в колко часа?

# 77
Снощи се завърнахме от морето и се радвам, че много мами са изявили желание за среща  Heart Eyes
Искате ли на 10.август към 17 часа в София Ленд? Или по друго време ви е удобно, казвайте да гласуваме  Sunglasses
Миленка и Кате, аз и за по-късната среща ще дойда да ви видя  Grinning Тук съм до към 10.септември  Grinning

# 78
Навреме се обаждаш Шоши
Точно щях да питам за среща през началото на септември, че ще си донеса стройната фиданка да си прибере бандата
Само че дали да идвам до Софето с тях  newsm78
Че да не стане - да идеш с деца на баня и да изядат сапуна #Crazy

# 79
Кате, аз съм "за".  Heart Eyes Само около 6.09 има 4 почивни дни и тогава може би няма да съм в София, така че преди това евентуално.

# 80
Още не мога да кажа категорично дата но се надявам да стане да летя на 1 и да се връщам на 8 заради детската градина на щерката
Ще бъде супер ако стане с чартърите = чакам на гюме за ласт минит
Така че ако стане да летя на първи - там 3до 6 може да си замъкна Дто до София

# 81
  • Германия
така де, нека да има и опция за септември

# 82
Мен лично 17 часа ме устройва! Дано да не вали както днес!

# 83
Aз чак сега виждам темата!!!  doh

Ето телефон за връзка с мен 089 920 43 34, ще е валиден от понеделник.
Ще се радвам да се видим на родна земя! Simple Smile

# 84
Снощи се завърнахме от морето и се радвам, че много мами са изявили желание за среща  Heart Eyes
Искате ли на 10.август към 17 часа в София Ленд? Или по друго време ви е удобно, казвайте да гласуваме  Sunglasses
Миленка и Кате, аз и за по-късната среща ще дойда да ви видя  Grinning Тук съм до към 10.септември  Grinning
А къде по-точно в София ленд, на входа от вътрешната страна искате ли?

# 85
Аз съм ходила само 1 път там и много не мога да си спомня точно къде бихме могли да се видим. Мислех си,че ще е по-добре да е на някое от кафетата, изхождайки от това някоя мама(вкл.и аз Embarassed)ако закъснее...
Нямаше ли точно срещу входа във вътрешната част един бар?

# 86
Имаше бар точно срещу входа, така е. Там ли ще е? В 17 часа?

Чудя се как ще се разпознаем... всяка да носи по една червена роза примерно  Grinning знам ли?

# 87
Аз утре живот и здраве съм там!Утре, 10.август към 17ч в бара срещу входа на София Ленд Laughing

# 88
Аз ще мога да се появя към 18.00 часа утре - нали няма да приключите бързо?

# 89
Няма надявам се Wink

Общи условия

Активация на акаунт