Кое е най-странното име, което сте чували-8

• 101 070
  • 1 504
  •   1
Отговори
# 105
Дафко Чочев

# 106
  • София
В нашия квартал има една жена на име Пътка  Laughing

# 107
ЛуАн  к'ъв е тоя списък. rotfImbo rotfImbo rotfImao

Този списък е имена на реални хора,не е измислен.За съжаление не помня от къде го имам.
Супер е ,нали Joy Joy Joy

# 108
Гуадалупе

# 109

Интересно  е как се изписва името й на латиница в личната карта
pAtka или pUtka

# 110
Pytka трябва да е.  Peace Не че чужденец ще го прочете правилно, както и да е написано...

# 111
  • София

Интересно  е как се изписва името й на латиница в личната карта
pAtka или pUtka

Нямам идея. Иначе ние нсички я знаем като Пепа, ама случайно ми казаха, че всъщност
била Пътка. А не е някоя баба, жена на 40-45 години. Къде са го измислили това име  Laughing

# 112
Запрян-БГ име- интересно е значението му- навремето са кръщавали децата си с това име, когато са се раждали прекалено много в едно семейство - да спрат ражданията..Запрян е било кръщавано 10тото дето например- А сега какво е- едва до 3 ги докарваме...

# 113
Имах съученички Богиня и Лепогергана. 
Моя приятелка се казва Авросина (на дядо си Аврам). Нейната сестра е Нелида (на бабите Неда и Лида).
Познавам Гевеза, Боголина, Борика, Щоно.

# 114
Запрян-БГ име- интересно е значението му- навремето са кръщавали децата си с това име, когато са се раждали прекалено много в едно семейство - да спрат ражданията..л
Всяко от странните, стари, български имена има смисъл. За страшните - да пазят детето от болести. На животни - да носи силата на съответното животно. Имаше и някакво специално име, което да запази живота на детето, ако всички родени преди него не могат да се задържат, но не помня как точно беше. Бебето, което го намериха в найлонов чувал на -20 градуса в Перник го кръстиха Найден /второто име беше на човека, който го намери/ Пернишки. Виждала съм го миналото лято. Голям усмихнат сладур е. Като порасне и създаде семейство ще даде началото на нов род с фамилия Пернишки. Не знам дали досега е съществувала такава фамилия. newsm78

# 115
Всъщност съм чела, че имало нам си колко Пътки в България. И да, на латиница в документите се пише или Patka или Putka. Зависи как тя предпочете.

# 116
Курти Куртев - имах такъв учител, Минет, Милинка, Пембе, Капка, Тарелко. Повечето имена са на наши клиенти. Mr. Green

# 117
  • Варна
Всъщност съм чела, че имало нам си колко Пътки в България. И да, на латиница в документите се пише или Patka или Putka. Зависи как тя предпочете.

Пред голяма дилема ще да е  newsm78

# 118
Чайка,една позната се казва така

# 119
Познавам момиче, българче с име Чарли Thinking

Общи условия

Активация на акаунт