® Португалия - тема № 8

• 29 244
  • 281
  •   1
Отговори
# 45
Да, радост за очите  Heart Eyes  bouquet

# 46
 Hug Заслужава6е си 4акането Peace прекрасни снимки както винаги

# 47
  • Стара Загора
Ох, момичета - никога не съм си представяла, че ще се разплача за Португалия Cry .Зои, гледам снимките и така искам да съм пак там.Липсва ми  търговския център в Кашкаиш, плажа, Белем, разходките в Лисабон, Синтра ... направо не мога да повярвам.Иска ми се да можех да дойда за месец.Добре, че Стоян е наряд, та поне мога да си плача на воля.
Обичам ви и ви целувам.
Зои, снимките са прекрасни!   love001

# 48
  • В голямото море...Живот
Меди,както винаги само красоти си наснимала  Crazy

# 49
Момичета,радвам се,че са ви харесали, newsm10просто местата на снимките са страхотни.
Дани,аз ти казвах,че ще ти липсва...на мен ми липсваше хем прекарвах по месец там,а ти беше доста време,2 години,нали? newsm78
Аз съм в болнични,Инес ходи една седмица на градина и се разболя ,сега се гледаме,тя е добре,само едни ден вдигна температура сега е ок,глезим се,разходки,игри,готвим заедно и така.
Нещо след почивката трудно се вработих,да не кажа,че не можах smile3507.А и в работата едни неприятности,няколко човека искаха да правят преврат и да свалят шефовете на болницата bash,искаха подкрепа и от нас,пък ние не бяхме съгласни и после проблеми smile3512.Пък сега ги уволниха тях-бунтовниците,и моя шеф е сред тях и сега имам нов и такива интересни интрижки,които от вкъщи са поносими за наблюдение,а на място са меко казано неприятни.
 newsm11Тук циганското лято е в разгара си,сутрин е 12-13 гр на обяд 34,малко неприятно.Сутрин 0т 10 до 12 и вечер от 19 до 21 е много приятно.
Днес правих малко зимнина,докато Ини спеше и почти приключих стази дейност още един компот от праскови и край,не че много правя де Embarassed
А вие правите ли нещо за зимата?
Целувки и приятна вечер.  bouquet

# 50
Меди дано Ини да се оправи по бързо Hug
А за зимнина Naughty не правя...4е то си има вси4ко и през зимата...
само зимата си правя тур6ийка но в малки коли4ества за една седмица например да се изяде 4е ина4е се разваля..и кисело зеле съ6то Peace
А за интригите..добре 4е ги наблудава6 от в къ6ти...4е колкото да не иска6 да се замесва6 все си вътре ooooh!
А за времето...май се разминахме с лятото тази година Thinking
Това си говорехме 6том само 1 или 2 пъти сме спали само с 4ар6аф...но не се оплаквам .. Naughty мразя жеги
Зоуи как е работата?
Аз си търся не6то парт..тайм но......трудно е

Hug ви

# 51
Добавих още 9 снимки на същото място...

# 52
Добавих още 9 снимки на същото място...
Зоша и Гоша - добре се посмях  Joy

# 53
Ейй много хубави снимки. Показах ги и на полвинката та да се зариби и да ме заведе. Само дето ни е малко далече.
Не че е толкова лошо тук, но не вярвам някога да ми липства. Ето например вчера сестра ми разказва как се ходили на вила с голяма компания. Тук за 2 години не можахме да намерим приятели. А не сме затворени хора.  Confused
Дани на Инес и се е разминало. И ние вкъщи и на работата сме се натръшкали с някакъв вирус. Да чукам на дърво поне Крис за сега дръжи, а аз съм само със силна хрема. Колегата ми вчера чак си остана вкъщи, което значи че е доста зле защото той рядко отсъства.
С памперса и храненето има малък напредък но още не смея да се похваля.
Чакам утре с нетърпение, защото не съм почивала от 10 дни.
Приятен уикенд и на вас  Hug

Последна редакция: пт, 12 сеп 2008, 10:22 от viki81

# 54
Ох моми4ета аз едва ли щенамирам време през седмицата да се разписвам,много се изморявам и ве4ер само гледам да по4ивам,ще се вклЮ4вам пове4ко през уикенда HugЗа работата какво да кажа,първите два дена ме смелиха от ба4кане,ревах от умора 4ак,мъкнали сме едни дамаджани 5литрови,и обикновено трябва да се измият и напълнят по 700/800 дамаджани и как тежат не е истина,оба4е на третият ден шефката се смили над мен и ме премести да лепя етикети и да слагам капа4ки,обу4авам ме и на една машина да въвеждам едни кодове,понеже никой не може да го прави това от работниците там,понеже те пове4ето са със завърше 4ти клас и не им стигал акъла ShockedПосле щеме обу4и да правя анализ на ликьорите,дали имат нужда от пове4е захар,или пък вода и иска да отговарям за етикетите,да съм винаги в 4ас колко етикета има,дали има нужда да се поръ4ват и такива неща общо взето при мен.Дано да се нау4а бързо,за да не се налага да мия дамаджани Mr. GreenНай хубавото от цялата работа е раб.време,работи се 8 4аса на ден,събота и неделя се по4ива,също и на feriados,а ако слу4айно се работи пове4е се плаща двойно,имам субсидио фериаш и натал,както и сегуранса социал,даже подписах ве4е договора.
Меди много хубави снимки,много ме разсмя с Гоша и Зоша LaughingИни много е порастнала,стискам палци бързо да оздравява Praynig
Деси не се ли върнахте ве4е Hug
Bom fim de semana Hug

# 55
  • Стара Загора
Зои, 2 год. бяхме в Португалия, но кога минаха ... Сега като се замисля, сякаш съм била там месец-два.Струва ми се, че е било много отдавна.

Hug

# 56
Къде сте всички?
Тук такъв дъжд се излива от два дена,че не се излиза навън.
  umbrellaНа 12 в Аква парка по случай закриване на сезона имаше конкурс-Мис Лято  bombsи концерт на Лили Иванова и Устата sohappy   smile3501  :newsm35  Hands Clap,цял ден беше слънчево и тъкмо започна програмата,момичетата бяха минали 1ви тур и такава буря настана,но Лилето си пя до край,все пак хонорар 20 000лв,не се заслужава толу така,девеойките пък си дефилираха по бански в студа и дъжда и така до края програмата се изпълни,а дъждът не спря.Обикновено фоерверките са накрая на концерта,този път бяха по средата ,надяваха се да разбият облака,но безуспешно Wear UmbrellaСлава Богу ние слушахме от вкъщи и не ни наваля... smile3503

# 57
Здравейте! Ние севърнахме още на 8ми,но бях без комп.,че се скапал нещо и докато го оправим.....Чета ви и много ви се радвам- много хубави снимки, всички почиващи сте си изкарали  страхотно,надявам се!
Аз не знам от къде да започна- ако трябва да съм точна,не ми се започва даже,че ще излезе като че съм досадна мърморана. Ама все пак-ще ви се пооплача малко>
 Още като пристигнахме в Бг, на село първо,че е на 150км. От София, и мъжа ми като че е арабин- на 180градуса се обърна/нали знаете разказите за арабите,които живеят в Европа,като идат със жените си в тяхната си родина и....нищо общо със себе си.../.Не можех да го позная! Един вечно дръпнат! Само сме го дразнили, не можел да си почине от нас!Той тука не е разбрал какво е дете да му пречи да спи/ние трите сме в отделна стая/,а там само една спалня за всички и ...разбирате картинката! То само това да беше ,да го преглътна! Ама не, до сега не е ходил никъде без мен,т.е. излизали сме  аз с приятелка на кафе,той с колеги на бира ,но там се о..ра  човека-като отвързан!Все едно съм го държала на каишка-ако щете вярвайте-за 6 седмици се е прибрал в 12 ч.само един път/инъче 2-3ч/,и то защото му се искаше.....Та това и беше...само един път за цялата отпуска.
Не стигаха проблемите ми с него,ами и майка ми ми се нацупи! Поводът беше ,че кръстихме децата сами-без никой,само с кръсниците.Аз разбирам защо е сърдита-искало й се голямо кръщене ,както на другите хора....и т.н.Ама мене никой не иска да ме разбере- аз изобщо не исках да ги кръщаваме сега децата-според мен те трябва да разбират за какво става дума и да изберат сами Кръщението.Но мъжа ми настоя,а аз не успях да се преборя,и поне  беше по моя молба  малка церемонията.
После на всичко отгоре-никой не ги е гледал за половин час децата-така за едно кафе да изляза,а инъче все с претенции...
И накрая като се раздрискаха и двете от гадния вирус...три седмици-вчера спря Карина,а Вивиан още е малко разтроена...
Е, как да кажа ,че съм била на почивка?!
Айде да приключвам ,че съм ви досадила със сигурност! Много малкоснимки имам,повече е филмовия материал,но не е обработен още ,а и не знам как да го публикувам!?  Ето ни и нас

http://www.snimka.bg/album.php?album_id=278267

# 58
Зоуи дано миенето на дамажаните се е разминало Rolling Eyes ина4е добре 4е си с осигуровки и вси4ко както си му е редът..Дано да се обу4и6 по бързо и да заеме6 по леката длъжност Peace
Меди и тук доста захладня...по4ти като 4е ли няма6е лято ooooh!
Дани разбирам те за носталгията Hug
Mamagemelar жалко 4е така се е полу4ило...ти толкова я 4ака6е тази по4ивка...но дано сега тук не6тата да се нормализират( в отно6енията ви)
Доре как си?
Вики успя ли да по4ине6...?
Аз съм толкоз отпо4инала 4е съм готова да работя да работя но... Rolling Eyes няма работа #Cussing out...записала съм се навсякъде 6то е магазини и кафенета за парт тайм но....никой от никъде...а и дрехите о6те не са по4нали както трябва...
 Hug Hug Hug

# 59
Еми като няма какво да се чете да взема да попиша
Светле, миналата седмица колегата беше болен и работих но утре вече се надявам да не се случи нещо и да си почина че вече станаха две седмици. И аз зимата чаках с нетърпения да почна работа, беше ми писнало вкъщи. Сега пък броя дните до почивката, още повече до Декември, така ми се е приходило в БГ  smile3514
Зои браво за новата работа, ще чакам да разказваш как се развиват нещата.
Mamagemelar жалко че си събрала толкова нерви на почивката. Как е сега? Малчовците да много сладки, те как са?
Да ви се похваля за гърнето имаме малък напредък, вкъщи си казва и съвсем съзнателно се изпишква, тоест не е просто случайност, но в градината, незнам сигурно не го гледат и не му обръщат достатъчно внимание, поякога ни дават мръсни гащи. Но вече има светлина в тунела и съмненията ми дали не му е рано и дали усилията ми не са напразни отпаднаха
Хайде ще бягам че пак закъснях

Общи условия

Активация на акаунт