Отговори
# 135
  • France
Миналата седмица ходихме на премиерата на "Бър-Бър-бър Слон и Чадър". Приятна постановка, на Елена й хареса много.

# 136
Момичета ,може ли да ми дадете някакви координати на д-р Л.Василев- онколог, от вашия град?Предварително ви благодаря!

# 137
Момичета, извинявайте, че така нахлувам в темичката ви, но се нуждая от помощ. Приятелка изгуби кученцето си в събота в красивият ви град. Тя е много привързана към Лъки и сега е ужасно тъжна, че нея я няма. Изгубила я е пред пицария Uno Piu. Предлага и награда ако някой даде актуална информация за нейното другарче. Телефонът й е: 0899912849. А това е Лъки:

http://www.picvalley.net/v.php?p=u/916/1960024177.JPG]

# 138
Момичета ,може ли да ми дадете някакви координати на д-р Л.Василев- онколог, от вашия град?Предварително ви благодаря!

Писах ти на лични!

# 139
  • БГ
Привет,  Hug   отдавна не съм писала, нещо проблем с оптиката ли, какво ли, незнам, но нета ни е страшно непостоянен, как сте, как я карате? Тази седмица си е направо зимна, май скоро и сняг ще имаме?! Добре, че в яслата е топличко, та да не се притесняваме за децата.

pechovska, ако все още търсиш дърва ето ти тел на една приятелка, склада им е на кърджалийска - 63 63 63 - Диана.

madchen, много жалко за кученцето, видях и обявата във в. Марица, дано нещата се развият в добра светлина.

sisil76, голямо желание имам и аз да разгледам Джъмбо, но кога ли?

Миналата неделя отскочихме до Стара Загора. Имат хубав МОЛ, ако не сте ходили вече, разходката си заслужава.

# 140
  • France
stefaniika, благодаря за инфото.  bouquet

# 141
.

Последна редакция: пн, 17 ное 2008, 22:56 от Toni4ka

# 142
Здравейте момичетааааааааа.
Аз съм Веси.Помните ли ме? Rolling Eyes Онова 19-годишно хлапе дето ви занимаваше с рокли,кандидатстване и т.н.
С нов профил съм,но пак съм тук  Hug
Толкова време не бях влизала,че съм си забравила предишния  Joy
Но сега вече съм студентка,работя и някак си ми остават минутки да заседна зад компа и да почета Hug  bouquet

# 143
  • БГ
Хей, Веси, привет!!!   Hug   Разкажи нещо повече за себе си, къде си студентка, какво учиш, как се справяш с лекции и работа?

Toni4ka, защо така? Вчера, май, мярнах нещо написано, а днес - точка?!?

pechovska, дано съм ти била от полза!  Hug

Къде се скрихте всички, настроение ли нямате или много сте заети, защо не пишете?

Хайде, лека и спокойна вечер!!!   bouquet

# 144
Ами уча в Стара Загора(това ми беше най-голямото желание)и затова много се кефя  Party Там съм в Тракийския университет и по-точно в медицинския факултет.Уча социални дейности.
С лекции и с работа не е трудно да се справям,все пак уча задочно.Докато бях на очни ми беше трудно,защото 20 дни ме нямаше на работа и после докато трябваше да уча за изпитите 20 дни отработвах и учех на работа.Ама имам една 4-ка,една 5-ца и четири 6-ци с пот на челото  Laughing
И така в общи линии-доволна съм.Работя си,вадя си парички и си ги харча само за себе си,както пожелая.Голям кеф е да не казвам вече:"мамо дай 5 лв за кафе"и да се чудя кво да правя като ми каже нямам.Голям кеф е да си самостоятелен.Голям кеф е да пораснеш. Laughing

# 145
  • Някъде там на юг...
Здравейте момичета!

Аз си ви чета редовно, но нямам повод да се включа. Повечето обаче май забегнаха от темата  Rolling Eyes И все пак Тоничка, може да промени заглавието  Wink

Веси,

добре завърнала се  Hug Бива от време на време да пишеш, защото както каза "ние си те отгледахме"  Wink Браво за това, че учиш и работиш. Трудничко е, но се свиква Peace

При нас всичко си е едно и също. Нищо ново  Tired

# 146
И аз съм тук   Thinking  и пиша  от време на време.
Сложихме си камина  в къщи е доста топличко онзи ден ни донесоха дръвца и сега горе долу бива.Децата едното на училище до обед ,а малката на ясла цял ден и като дойде петък   smile3558 айде до баба на гости поне за един ден.С Митака пишем всеки ден домашни  Crazy  нали нямат занималня и така всеки ден решаваме задачи и пишем по български диктовки .Учим английски от тази година и смятам да го запиша някъде допълнително- моля ако някой знае да пише (благодаря предварително ).
Лек ден на всички  Hug

# 147
Сиси,в клуба до пазарчето.Нашата кака там ходи.По три-четери деца са в група,по 2,50 за два часа.Ходи се в удобно за вас време.И сме мнаго доволни-там си пишат домашните по английски,разеснява им неща които не са разбрали в училище,вземат допълнително материал. Peace

# 148
  • France
Сисил76, Елена от половин година ходи на английски в Младежкия дом, езикова къща "Логос". 2 пъти седмично, 30лв на месец.

# 149
Честит ден на християнското семейство .
Благодаря ти pechovska но там ми идва доста далече .
Насе днес ходих до читалището то така се води май ,но никой  нямаше човека излезнал по работа ,но поне разбрах  къде е .

Последна редакция: пт, 21 ное 2008, 14:50 от sisil76

Общи условия

Активация на акаунт