Отговори
# 210
Към ''Весето''- по- добре заведете малката някъде другаде, пак може да е с направление, но не мисля че ще намерите добър детскиочен лекар тук.Ние ще го водим на уши нос гърло с направление в София

# 211
Здравейте хасковски мами!!! Привет на всички малки и пораснали дечица!
Много моля, ако някой има информация за добър детски очен лекар в Хасково да сподели! Или просто очен лекар, за когото имате добри отзиви и не би имал нищо против да прегледа едногодишно момиченце с направление!
Благодаря предварително на отзовалите се!!! Весели празници!!!

Можеш да пробваш при д-р Дачев, работи в сградата на аптека "Живакова" до втора поликлиника. Аз лично съм много доволна от него. До скоро работеше в Стара Загора. А като второ мнение можеш пак да я заведеш другаде.
Успех! Peace

# 212
За очен лекар не се сещам newsm78, но за УНГ препоръчвам Д-р Момчилова Peace

# 213
ЧЕСТИТ ПРАЗНИК НА ВСИЧКИ НАСТОЯЩИ И БИВШИ СТУДЕНТИ! ЖИВИ, ЗДРАВИ И МНОГО КУПОНИ И ВЗЕТИ ИЗПИТИ ЖЕЛАЯ!!!

# 214
Ееееееееееееееее най-после чукнахме и 15 страница на темата Тоничка време е да мислиш ново заглавие нещо коледно -новогодишно може би .
Миглена ти ще започваш ли курсовете   newsm78 ?
За докторите и аз да кажа ориентирайте се към Пловдив или София  Thinking
Лек ден на всички  Hug

# 215
Ааа, отчетните са вече до 20-та стр. Mr. Green

Мамма: "С оглед по-бързото зареждане на страниците, броят постинги, които се показват на една страница, е намален с 5 бр.
И за да се запази броят на постингите в една тема, то темите вече ще се заключват на 20 стр., а не на 15 стр. както досега."

# 216
  • БГ
Привет и от мен!!!  Hug  Как сте, градски? Марти днес не е на ясла.  Sad  Разкашля се през уикенда, снощи доктора каза бронхит!? Засега сме на сиропи, но вдигне ли Т, ще включим и АБ.  Sad

Не се е налагало да ползваме услугите на очен или УНГ за Марти, така че не мога да помогна с инфо.

Какво ще правим с идеята за срещата, ще я осъществим ли? Нямаме много време - или тази или другата седмица - четвъртък, петък?!?

Браво на нас, ще я приключим най-накрая тази темичка!!!  Peace А, такаааа, envia, благодаря за инфото, ще се проточим още месец с тази темичка, май?

Хайде чао от мен, с пожелания за приятен слънчев ден и успешна седмица!!!    bouquet

# 217
Енвиа благодаря, точно си мислех да го напиша, Стефи не би трябвало да се проточи, защото дефакто броя на постингите и същия, просто на една страница вече се показват по-малко.

Опп Честит Имен Ден на Анитата  bouquet

# 218

Здравейте, момичета! Hug

Как така още месец с тази лятно-есенна тема?! Naughty Хайде, пишете де! Wink

Стефи, дано ви се размине АБ! Бързо оздравяване на Марти!  Heart Eyes И Деси и Влади изкараха този вирус, но вече са на градина.

За детски очен лекар  - и моето мнение е в Пловдив или София. В Хасково няма такъв.

Тоничка, къде се подвизава д-р Момчилова?

Хубав ден!

# 219
Яна, кабинета на Д-р Момчилова е в І-ва Поликлиника, обаче на кой етаж беше .. newsm78, мисля, че на втория, обаче то си пише "кабинет УНГ" намира се в дъното на коридора - голямо обяснение направих Grinning
Да отбележа - МНОГО СЪМ ДОВОЛНА ОТ НЕЯ!

# 220
Здравейте, момичета!  Hug Как сте днес след вчерашния празник? newsm78 Какво стана с нашето събиране, никой нищо не казва по въпроса? newsm12
sisil76, Да от днес ги започвам, там където ти писах. Ти започна ли ги вече? Доволна ли си?  car003  newsm01
Поздрави на всички, Меги  smile3503

# 221
Стефи, как е Марти?
Вили изкара цели 2 дни на градинка и отново е със сополи и Т Rolling Eyes честно да ви кажа писна ми ..

# 222
  • БГ
Toni4ka, Марти си кашля, гърлото му все още е зачервено, снощи доктора не му включи АБ, но в петък пак сме на преглед, така че ще чакаме дотогава. Бързо възстановяване на Вили!   bouquet

По моя въпрос, за коледно фирмено парти, вече е решено, спряхме се на от изворите, обстановката ни хареса, подбрахме чудесно меню, с жива музика е, но да се надяваме, че ще се изтърпим.

Хубав ден ви желая!!!  Heart Eyes

# 223
  • France
Здравейте, момичета! И аз съм за среща! На 16  /вторник/ не мога, на 18 /четвъртък/ мога след 18 ч, защото Елена ще е мажоретка на тържество.
Относно д-р Момчилова, ако е младичка и дребничка, то и аз съм доволна- приятна жена, обръща нужното внимание.

# 224
Относно д-р Момчилова, ако е младичка и дребничка, то и аз съм доволна- приятна жена, обръща нужното внимание.

Вили е много по-добре, само дето покашля, но от време на време.
Като цяло овладяхме положението - доволна съм от хомеопатията Grinning

Д-р момчилова не е дребничка, иначе за младостта .. не мога точно да преценя, но не е от най-младите, но не е и възрастна.. Laughing

Общи условия

Активация на акаунт