Отговори
# 75
ЧЕСТИТ ЮБИЛЕЙ, ТОНИЧКА!
ВСИЧКО НАЙ-, НАЙ-, НАЙ-, ОТ СЪРЦЕ!

bouquet Heart Eyes  bouquet

Последна редакция: нд, 21 сеп 2008, 17:09 от envia

# 76

ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН, ТОНИ!

БЪДИ МНОГО, МНОГО, МНОГО, МНОГО, МНОГО ЩАСТЛИВА!
  Hug Heart Eyes Hug

# 77
Еее благодаря ви много

# 78
ей Тони, Честити юбилей на патерица:)
Да си жива здрава, много обичана и уважавана жена, майка и съпруга:)!
(траеш си, а?мислиш че ще остане скрито, покрито:))

# 79
  • БГ
Тони, честит юбилей и от мен!!! Бъди здрава, щастлива и много обичана жена и майка!!!   bouquet

Днес, май само аз работя...  Thinking  хм, хич не ми е празнично, а така ми се искаше да си помързелувам в къщи ...

Бубу-линка, аз разбрах къде е магазина на Зара, но все още не съм ходила, има ли нещо интересно? Вчера разгледах пловдивския, но освен едни панталонки за Марти нищо друго не ми хвана окото.

envia, ако все още не си открила магазина, ще ти дам кратко обяснение как да стигнеш до там. От центъра тръгваш към ДНА и ДЯ №1, отляво се пада въпросното кафе и веднага след него е магазина.

По повод нови магазини, миналата седмица до нас откриха нов детски магазин. Пада се на пътя от зала Дружба към центъра, до магазина за дрехи за бременни. Не съм го посетила, но скоро и това ще стане и ще се отчета.

# 80
Стефи, мерси, но и Бубу ми го обясни на ЛС.  Hug Не съм ходила още.

Този новия до магазина за бременни го посетих, но не ми хареса особено - твърде претенциозен и скъп, та не му и разгледах стоката в детайли.  Rolling Eyes Имаше интересни детски шапки и шалове.

# 81
Магазина е на Kanz Bulgaria има някой интересни неща, но ми се вижда скъпичък за град като Хасково. Аз лично харесах на малката едно якенце, но за бебешко яке/което ще и става точно един месец/ 70 лв ми се струват доста. За 20 евро ще и купя от Бенетон в Гърция почти подобно.  Не знам може и аз да съм скръндза, но иначе има по-различни неща. Точно преди магазина за бременни е като вървиш от реката към Версай.
Извинявайте за въпроса, но понеже детските градини и ясли в Хасково са ми слабо познати, не разбрах къде точно се намира магазина на Зара? Някой би ли ми го обяснил на лични или пък тука в темата, за да стане ясно и на другите не разбрали като мен /едва ли има такива/.
Благодаря предварително!

# 82
Доколкото разбрах - м/у ДНА и големия строеж на ъгъла, посока - бившата Д-градска спирка, но не съм ходила още. newsm78

# 83
И аз да кажа, този магазин на Канц си е скъпичък..
този аутлет на Зара го бива горе-долу, ние вече си накупихме някои неща Grinning

А който търси пантофки, да знаете, че в магазин "Дисни" има пантофки Zetpol на цена 14лв.  Peace

# 84
Кой е този магазин Дисни? newsm78

# 85
Магазинчето с/у джамията, като влезеш първо има дрехи, а в дъното са обувките.

# 86
Незнаех,че така се казва PeaceМерси много за инфото.

# 87
Е този магазин на трябва  и ние да го посетим на "Зара" утре ще слизаме надолу и ще го разгледаме .Тази седмица не сме на ясла  вече нямаме   сополи  но докторката казва да си поседим в къщи   Sad.
Да попитам гледахте ли снощи Биг брадър аз лично не съм  възхитена но нашата представителка си я бива  (даже я обърках с Емилия фолк певицата ).

Последна редакция: вт, 23 сеп 2008, 17:39 от sisil76

# 88
Аз също!Днес чух първата клюка около нея.Информацията не е достоверна, но е грехота да не я споделя.Иванини била гадже на бившия на Емилия Thinking Whistling

# 89
quote author=naskaa link=topic=326053.msg8691153#msg8691153 date=1222178584]
Аз също!Днес чух първата клюка около нея.Информацията не е достоверна, но е грехота да не я споделя.Иванини била гадже на бившия на Емилия Thinking Whistling
[/quote]
много пикантерии... Shocked[

Общи условия

Активация на акаунт