Отговори
# 60
eee, няма нищо де пак ще опиташ Peace
работата е да ти дават втори шанс:)

# 61
грешка

Последна редакция: пн, 15 сеп 2008, 09:52 от Бубу-линка

# 62
Честит 1-ви учебен ден на всички първолаци!!! Успехи през учебната година на всички ученици

Аз искам да ви почерпя виртуално - днес празнуваме 7 години от началото на нашия семеен живот!

# 63
  • БГ
УСПЕШНА ПЪРВА УЧЕБНА ГОДИНА!!!   

Бубу-линка, честита ви годишнина!!! Желая ви дълъг и щастлив семеен живот!!! Почерпката ти както винаги е зашеметяваща!!!  Heart Eyes

# 64
  • Хасково

Поздрави от моя първокласник за всички настоящо и бъдещи ученици!

# 65
Благодаря ти stefaniika за хубавите пожелания:)

# 66
  • БГ
tony_nm, много е сладък Панчо, да ви е жив и здрав и много ученолюбив!!!   bouquet

# 67
  • Бургас
Здравейте момичета,
Извинявам се че нахлувам във вашата тема. Решихме да изкараме почивните дни в Хасково и исках да ви попитам можете ли да ми дадете координати на магазини за кожени якета и палта и за дрехи, които си заслужава да се посетят (разчитам на добрия ви вкус). Дамската част на компанията трябва да си запълним времето докато мъжете карат картинг.  Не познавам много града, но по имената на улиците мога да се ориентирам по картата.
Благодаря ви предварително   bouquet .

# 68
  • France
Здравейте момичета,
Извинявам се че нахлувам във вашата тема. Решихме да изкараме почивните дни в Хасково и исках да ви попитам можете ли да ми дадете координати на магазини за кожени якета и палта и за дрехи, които си заслужава да се посетят (разчитам на добрия ви вкус). Дамската част на компанията трябва да си запълним времето докато мъжете карат картинг.  Не познавам много града, но по имената на улиците мога да се ориентирам по картата.
Благодаря ви предварително   bouquet .
Под универмаг "Ташкент" и срещу него има 2 магазина за кожени палта. За тях се сещам.

# 69
Честит имен ден на всички именници днес! Да са живи, здрави и да им се слави името! НаздравеSimple Smile  bouquet

# 70
Момичета, открих страхотен магазин (аутлет на Зара), за детски и дамски дрехи, намира се до кафене "Лагуна" преди време беше фризьорски салон там.....надявам се, че го обясних добре, за да се сетитеSimple Smile

# 71
Кое е кафе "***"? newsm78 /трият ми името на кафето Shocked/

Steltion, всичко, което си струва да видите е в централната част - лесно ще се ориентирате и бързо ще ги обходите. За кожени дрехи - на Димитровградския пазар, ако имате нерви, да понесете циганията. Аз нямам! За кожени дрехи - още магазин до централния офис на бившата Булбанк. За палта мисля, че е още рано.
Приятно изкарване в града ни! Peace

# 72
Бубу-линка,
разбрах го името-нали си го писала, но не разбрах, къде се намира!?

# 73
  • Бургас
Благодаря ви много момичета,
Надявам се и времето да е хубаво за да е всичко ОК.
Приятни празници и на вас   bouquet

# 74
Честит рожден ден Toni4ka!!!
Желая ти много здраве и късмет! Да бъдеш горда мама, уважвана дама и обичана съпруга!
Весел празник!

Общи условия

Активация на акаунт