Отговори
# 45
не знам за външен вид на сватбени торти, но за детски торти нямат грешка (сигурно и за сватбените ще са така, спецовете са си спецове), а за вкуса нямат равни (лично мнение)

# 46
  • Хасково
ехее, по една тема на тримесечие! имаме голям напредък... Laughing
айде сега поред, всички на отчет! как беше лятото?
някой има ли нови придобивки?нови детски стаи??? Thinking  има ли първокласници тази година? Йоан ще е предучилищна в градината.
айде, пък по празниците може да се засечем по центъра...
при нас ще има един първокласник  Laughing, но още изобщо не е готов- нито стаята е завършена, нито сме го приготвили с материали и дрешки...пък време не остана. Дано успея другата седмица с минимално обикаляне да понапазарувам.
Покрай детската останах очарована от обслужването и избора в един магазин за килими на Раковска, та съм се замислила да сменя и килима в хола, пък килима върви с мебелите и т.н  Laughing Ще разгледам и "новия" магазин, защото фирмата изобщо не е нова, пък да видим.

# 47

Ако имате време дайте по още някой глас Grinning

# 48
 newsm10 Имаш и моят глас. Laughing

# 49
Момичета моята звездичка - СТЕЛА - днес става на 6 годиниSimple Smile Почерпете се виртуално за нейно здраве [чак сега намерих време да седна пред компа до сега празнувахмеSimple Smile))]

Кой каквото му душа сакаSimple Smile
Да ви е сладко!!!

# 50

чрд на Стелка!
Да ти е жива и здрава и много радост да ти носи!

# 51
  ura  party006 Flowers SunflowerЧЕСТИТ ПРАЗНИК, ХАСКОВО!!!  ura  party006 Flowers Sunflower

ЧРД на Стела /със закъснение/!  newsm59 Да здраво, умно и безгрижно дете! newsm67

tony_nm, как е Дидка!?  Hug Успешен страт в у-ще на Панчо! Peace

# 52
  • БГ
Ехооо, има ли някой друг като мен, в натоварен работен ден, да наднича във форума?  Laughing 

Бубу-линка, да ти е жива и здрава Стела, благодарим за чудесната почерка и чакаме разказ и снимков материал от събитието!!!  Hug

ЧЕСТИТ ПРАЗНИК, ХАСКОВО!!!

Ние този уикенд попътувахме, макар и само в региона, нашите "варналии" дойдоха, погостуваха ни, поразходихме ги и вчера си се прибраха. Изкарахме си чудесно, ето ви и кратък снимков материал от Перперикон и Дяволският мост (близо до Ардино):

Незнам дали добре се вижда, но на една от снимките има скорпион, истински черен скорпион, е, не съм вярвала, че ще видя такова чудо вървейки си спокойно по черен път!!!  Shocked

# 53
Честит Рожден Ден на Стела  Tada - много щуро и щастливо детство  bouquet
Честит Празник, Хасково!
Стефи вижда се скорпионът.

# 54
Благодаря ви за пожеланията!
По-късно ще има снимки, че още не съм ги качила, днес се върнахме от Петрово бърдо, бяхме там за 5 дни.

# 55
ето и обещания снимков материал от празненството по случай 6-тата година на СТЕЛА:

http://s113.photobucket.com/albums/n233/borjna/Party%206%20godini%20-%20STELA/

# 56
  • пред екрана
Привет отново! Hug
Преди време ви бях писала, че ни предстои да се преместим в Хасково. Е на края на месеца ще стане факт прословутото ни местене. Радвам се, че се присъединяваме към вас. Моля да ни впишете с Кристиан в началото. Той е роден на 08.01.2008. Благодаря ви за препоръките за педиатър. Спряхме се на д-р МАрио Янакиев - дано няма много деца и ни приеме.
Чудесно е , че са отворили КАмбо, че имаме още някои неща за обзавеждане. А Арон и Проциани са ни малко нанагорни цени.
До скоро!

Последна редакция: сб, 13 сеп 2008, 21:19 от nadya_geo

# 57
Добре дошла в хасковската тема  nadya_geo   bouquet Hug

# 58
Тони, какво стана с държавния изпит?

# 59
Тони, какво стана с държавния изпит?

Ооо не питай по-добре  Sunglasses през януари ще опитам отново Whistling

Общи условия

Активация на акаунт