Отговори
# 30
  • Някъде там на юг...
Добро утро маминки!

Rusana,

докторската тема сме я разнищвали поне n на брой пъти в старите теми. Ако искаш поразгледай ги. Еднозначно мнение обаче няма да намериш. Аз подкрepqm Сисил76, а да имаш лекар в Хасково не виждам смисъл (лично мнение)

# 31
  • БГ
Привет и от мен!!!   Hug  Как сте, градски? На мен както ми се ходеше, така и отскочихме през уикенда до морето, е, доволна съм, май вече закрих сезона, сега заработвам за балкан, след това за ски, ох, няма край, нещо много ми се купонясва напоследък!  Party

Toni4ka, поздравления за чудесната нова темичка!!!    bouquet  Имате и нашата подкрепа за Вили във фотоконкурса!!!  Ще стискаме палци и за изпита в неделя!!!  Peace  Успех!!!

И ние от вчера усетихме промените в яслата. Имаме много нови дечица в групата и вчера и нови и стари плачеха в един глас, кой за мама, кой за приятелчетата, които вече са в градинката... Пантофки и ние още си нямаме, мисля и аз към Пловдив да се ориентирам. Много съм доволна от марката Зетпол, препоръчвам ги, за мен поне, са по-добри от КК.

# 32
... Много съм доволна от марката Зетпол, препоръчвам ги, за мен поне, са по-добри от КК.

Стефи, кажи ми моля те откъде в Пловдив купуваш Зептол и аз много ги харесвам Grinning

# 33
  • под шипковия храст
ехее, по една тема на тримесечие! имаме голям напредък... Laughing
айде сега поред, всички на отчет! как беше лятото?
някой има ли нови придобивки?нови детски стаи??? Thinking  има ли първокласници тази година? Йоан ще е предучилищна в градината.
айде, пък по празниците може да се засечем по центъра...

# 34
някой има ли нови придобивки?нови детски стаи??? Thinking  има ли първокласници тази година? Йоан ще е предучилищна в градината.

Ти пък сподели къде е бил РД на Йоан Grinning

# 35
  • БГ
Toni4ka, магазинчето в Пловдив се намира на ул. Кап. Райчо, на която са трите нови бизнесцентъра, в т.ч. ГРАНД-а. Като тръгнеш от Тримонциум, държиш левия тротоар, стигаш до първия бизнесцентър, срещу него има блок, който е перпендикулярен на магазина, отдолу в блока има много магазинчета, второто или третото е с детски обувки и пантофки, там имаше и обувки на Примиджи, ако някой го интересува. Мислих този уикенд да погостуваме в Пловдив на майка и да пообиколя магазините, но очаквам гости от Варна, така че шопинга остава за следващата седмица!  Heart Eyes

mit*bul, привет! При нас нищо ново, даже и детска стая, много се надявах, че лятото ще спретнем такава, но уви, не успяхме... По този повод имаме нов мебелен магазин в града, до Зора и Домко - КАМБО, имат интересни нещица, даже и детско си харесах, казват че е на Карло Даниели, но знае ли се?! Някой пазарувал ли е вече оттам, отзиви?

# 36
По този повод имаме нов мебелен магазин в града, до Зора и Домко - КАМБО, имат интересни нещица, даже и детско си харесах, казват че е на Карло Даниели, но знае ли се?! Някой пазарувал ли е вече оттам, отзиви?

Нашата детска стая е от тях Grinning, а тези, които предлагаха Карло Даниели се намират на друго място (от страни на автогарата)

# 37
привет mit*bul  bouquet Hug, добре завърнала се в новата ни темаSimple Smile
и при нас нищо ново, освен че вече сме си в БГ за постоянноSimple Smile
Стела също ще е предучилищна група в детската градина тази година....
а тези дни организирам детския купон и съм много заетаSimple Smile  хихихи, но ми харесва, даже много ....днес ходих да поръчам тортите от Афродита естественоSimple Smile и капарирах местата в детския парк на ВерсайSimple Smile последно реших да сме тамSimple Smile
а и отделно ходим да правим изследванията за ДГ, кръв, урина, глисти и т.н....

това е от мен за сега, хайде и другите да драснат по някой ред за себе сиSimple Smile))

# 38
днес ходих да поръчам тортите от Афродита естествено:)
би ли ми казала къде точно се намира Афродита (сладкарница е нали),че и на мен скоро ще ми трябват

# 39
би ли ми казала къде точно се намира Афродита (сладкарница е нали),че и на мен скоро ще ми трябват
не, не е сладкарница цех е....трудно е за обяснение, но ще се опитам да ти го обясня тръгваш по ул Г. Кирков, стигаш до края и (след езиковата) и от там завиваш надясно и после първата пресечка в ляво и е втората къща има указателни табели, ще се ориентираш, ако имаш въпроси, питай пак.....ужасссс как ти го обясних ........ дано да си ме разбрала

# 40
не, не е сладкарница цех е....трудно е за обяснение, но ще се опитам да ти го обясня тръгваш по ул Г. Кирков, стигаш до края и (след езиковата) и от там завиваш надясно и после първата пресечка в ляво и е втората къща има указателни табели, ще се ориентираш, ако имаш въпроси, питай пак.....ужасссс как ти го обясних ........ дано да си ме разбрала
хихихи, няма нищо, не се сетих,но ако хвана едно  такси може ли да ме закара, имам предвид, че знаят каде се намира,трябва ми за сватбена торта,може ли да занесеш модел,който си си избрал и да ти го направят  newsm78

# 41
  • Някъде там на юг...
Добро утро!

Rusana,
за пръв път чувам ти да си носиш модела. Обикновено като идеш, те ти предлагат модели. Не само в "Афродита" е така, а май навсякъде  Rolling Eyes Нашата сватбена торта беше от там и беше страхотна. Това обаче беше преди три години Wink

Mit*bul,
добре завърнала се  bouquet Къде се изгуби толкова време?

Обнадеждихте ме с този нов мебелен магазин  Party По въпроса за детските стаи, нашата си има все още само тапети Confused

# 42
И аз така знам за тортите, всеки цех си има модели и определен брой парчета. Нашата за сватбата ни я направиха по поръчка, каквато я искахме но не в цех .. , обаче пък знаеш ли, може и да могат да ти направят, но вероятно ще струва екстра, питаш и разбираш!

# 43
не ни стига, че още има летни вируси ами и това http://www.dnes.bg/article.php?id=56784....ужассс Shocked

# 44
Добро утро!

Rusana,
за пръв път чувам ти да си носиш модела. Обикновено като идеш, те ти предлагат модели. Не само в "Афродита" е така, а май навсякъде  Rolling Eyes Нашата сватбена торта беше от там и беше страхотна. Това обаче беше преди три години Wink

bouquet за инфото мамита,аз също ще разгледам техните модели,но съм си харесала нещо точно определено и ако може да ми го направят ще е супер,ако не, ще си избирам готова.Аз ще разгледам и други сладкарници не само там .Те май вече всички сватбени торти са скъпи,аз за торта под 400 лв не съм чула,така че поне ако може да бъде такава каквато аз искам

Общи условия

Активация на акаунт