Rusana,
докторската тема сме я разнищвали поне n на брой пъти в старите теми. Ако искаш поразгледай ги. Еднозначно мнение обаче няма да намериш. Аз подкрepqm Сисил76, а да имаш лекар в Хасково не виждам смисъл (лично мнение)
Как сте, градски? На мен както ми се ходеше, така и отскочихме през уикенда до морето, е, доволна съм, май вече закрих сезона, сега заработвам за балкан, след това за ски, ох, няма край, нещо много ми се купонясва напоследък! 
Имате и нашата подкрепа за Вили във фотоконкурса!!! Ще стискаме палци и за изпита в неделя!!!
Успех!!!
има ли първокласници тази година? Йоан ще е предучилищна в градината.

, а тези, които предлагаха Карло Даниели се намират на друго място (от страни на автогарата)
, добре завърнала се в новата ни тема
хихихи, но ми харесва, даже много ....днес ходих да поръчам тортите от Афродита естествено
и капарирах местата в детския парк на Версай
последно реших да сме там
))

Къде се изгуби толкова време?
По въпроса за детските стаи, нашата си има все още само тапети 
за инфото мамита,аз също ще разгледам техните модели,но съм си харесала нещо точно определено и ако може да ми го направят ще е супер,ако не, ще си избирам готова.Аз ще разгледам и други сладкарници не само там .Те май вече всички сватбени торти са скъпи,аз за торта под 400 лв не съм чула,така че поне ако може да бъде такава каквато аз искам