Отговори
# 105
Аз днес минах през този магазин Хит или както там се казва. Честно казано може и да съм задръстена, но видях само парцали които въобще не ми допаднаха. Моето лично мнение е че не са оригинални.

# 106
  • пред екрана
Привет!
Дано не ви досадя Embarassed, но в началото ще задавам повече въпроси, докато опозная града и започна да се ориентирам. Благодаря ви предварително за отзивчивостта.  bouquet

Тъй като ще живеем срещу у-ще "Кирил и Методий" на "Банска" искам да знам колко детски кухни има в града и коя ще ми е най-удобна.

Освен това искам да ви питам дали се е налагало на някоя от вас да ползва услугите на рехабилитатор и бихте ли ми препоръчали такъв. Става дума за детето - нужда е се от интензивна рехабилитация. Ако знаете нещо за Дом Марина, в смисъл дали предлагат рехабилитация амбулаторно. Препоръчаха ми Живка Ганева от Рехабилитацията на 2-ра поликлиника но и вас да питам може да знаете за друг специалист.

# 107
Привет ,nadya_geo !
Родителите ми живеят до същото ущилище и мога да ти помагна.Детска кухня има на много места в града,но на теб най-удобна ще ти бившата 6-та ясла.Сега след като ги обединиха с градините незнам как се води.
Дом  Марина ти идва почти на другия край на града,но те осигуряват транспорт.Доколкото знам предлагат рехабилитация.Знам със сигурност ,че имат кенезотерапевти.За рехабилитатор немога да ти помогна,но съм чувала за тази зад 1-ва поликлиника.Цеца се казва.
Кога идвате.Със сигурност ще се засичаме. Peace

# 108
Здравей  Надя добре дошла при нас  Hug.
И ние имаме място на ул."Банска" но там ще строим кооперация и може би след време  да станем съседки  Wink. Яслата за която е писала Насето е много близо и ще ти бъде удобна. Ние ходим на рехабилитация в втора поликлиника при др.Углешкова правим процедури на нашия батко.
Днес закарах Яна на яслата и си я върнах защото госпожите не са сменени- имаме среща в 14ч с директорката ще проведем един сериозен разговор  Naughty.
Лек ден  на всички .

# 109
добре дошла при нас nadya_geo   bouquet

# 110
  • Някъде там на юг...
 newsm59 на Митко на Sisil76!

Да расте здраво, весело и усмихнато дете! Да бъде малко по послушен Hug

# 111

Весел празник!

# 112

Честито и от мен на патерица Grinning

# 113
  • БГ
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН на МИТКО и от нас (на патерици)!!! Да расте здраво и щастливо дете, да помага на мама и да обичка Яна!!!

sisil76, какво стана с родителската среща, резултат? Днес, като оставих Марти, попитах тази година няма ли да ни искат материали за апликации, рисуване, казаха ми, че още правили списъка и понеже сме вече ОДЗ ще трябва да купуваме и някакви учебници, тетрадки, та пак по този повод ще имаме родителска среща!!!

nadya_geo, добре дошли!!!   bouquet

Нещо ново из Хасково?

# 114
В нашата ясла мина родителската среща. Дадоха ни списъци, казаха за две книжки, по които ще работят децата с педагожката. Аз останах очарована от обстановката в групата, от това, което чух и видях изобщо  Blush Жоро ходи на ясла от юни и до сега сякаш всичко беше в невидение за мен, но сега нещата ми се изясниха, дори сякаш се ентусиазирах  Mr. Green Таксата е намалена - 40 лв. плюс задължителните 10 лв.

Последна редакция: чт, 09 окт 2008, 12:56 от ivanah

# 115
  • Някъде там на юг...
Какви учебници, какви тетрадки  #Crazy Ми в такъв случай след яслата направо в гимназията да ги записваме децата  Shocked

# 116
Какви учебници, какви тетрадки  #Crazy Ми в такъв случай след яслата направо в гимназията да ги записваме децата  Shocked

hahaha Да, така излиза....

Първите две ни препоръчаха на нас http://www.prosveta.net/?page=listc&c=53

# 117
 nbirthday  bigdance2  ura на Митко и от мен на патерициSimple Smile да е жив и здрав, весело и безгрижно детство!

# 118
Благодаря ви момичета  Hug
За срещата с директорката  състоя се " резултата"  -госпожата ще се върне на 20 този месец в нашата група .
Тази родителска среща кога ще бъде ?По подобни учебници учиха и в детските градини по точно предучилишната група (нашия батко)

# 119
Честит рожден ден на stefaniika!
Здраве, щастие, успехи във всяко начинание,
обичана съпруга, горда мама и уважавана дама!
Весел празник!

newsm59 newsm59 newsm59

момичета нещо много е замряла темата

Общи условия

Активация на акаунт