Отговори
# 165
  • Хасково
Момичета, трябва ми хубав ресторант за фирмения коледен купон, по възможност с отделна зала, за около 30 човека, май ще е по-добре да не е с жива музика, освен за Фантазия и Родопи друго не се сещам?!  newsm78 
един от най- готините ни коледни купони беше на баните- в България. В ресторанта на хотел Хасково също е приятно, но и ние сме повече народ.
Добре дошли на новите мами и от нас

# 166
Благодаря за поздравите момичета и радушното приемане.Относно купона за фирмата на Stefaniika нищо без жива музика не се сещам.

# 167
добре дошли на новодошлите мами:)  bouquet
а относно коледното парти аз също се интересувам и дори имам оферти от някои хасковоски ресторанти (по4ти навсякъде куверта за НГ ве4ер е 70 лв, навсякъде където питах имат жива музика и програма + менюто, което е еднотипно), питала съм в р-нт Хасково (нямат места ве4е), Родопи (също нямат места), Фантазия, Тенис кортовете и на Фенерите, та така ако разберете или чуете за интересна оферта в Хасково и региона споделяйте:)

# 168
  • БГ
Добро утроооо!!!   Hug 

Благодаря на всички за предложенията, относно коледния фирмен купон, нямаме много време за организация, дано все пак някъде намерим места.

Бубу-линка, в ресторантите, които си изброила няма места конкретно за НГ или през целия декември?

Миналата седмица ходихме на премиерата на "Бър-Бър-бър Слон и Чадър". Приятна постановка, на Елена й хареса много.

Да, явно постановката е хубава, в сряда гостуваха в яслата и Марти беше очарован!!!

Последна редакция: сб, 29 ное 2008, 10:05 от stefaniika

# 169
  • под шипковия храст
Добро утроооо!!!   Hug 

Благодаря на всички за предложенията, относно коледния фирмен купон, нямаме много време за организация, дано все пак някъде намерим места.

Бубу-линка, в ресторантите, които си изброила няма места конкретно за НГ или през целия декември?

Миналата седмица ходихме на премиерата на "Бър-Бър-бър Слон и Чадър". Приятна постановка, на Елена й хареса много.

Да, явно постановката е хубава, в сряда гостуваха в яслата и Марти беше очарован!!!
а пък ако знаете само колко страхотна е постановката на Спящата красавица!!!! Crazy Crazy Crazy
и ние бяхме на премиерата на "Бър-Бър-бър Слон и Чадър" и успяхме да се сдобием с други книжки на авторката с автограф! Simple Smile

новогодишното този път го реших в Хепи Чойс над реката, там ходим да обядваме... 50лв. е куверта, няма турбо-фолк, уютно е, персонала е готин, за мен е идеално! Naughty

добре дошли на новите!

# 170
Привет на новите мами  welcome добре дошли при нас.
 Може би сега ще имам  по малко време да пиша в форума да се похваля  вече се записах на шофьорски курсове   newsm01  в понеделник започвам стискайте палци  Praynig.
Стефи и ние бяхме  много очаровани от театъра в яслата  Яна цяла вечер  за това говори .
Приятен уикенд от нас  Hug

# 171
Благодаря, момичета за радушното посрещане! newsm35 sisil76, къде се записа и ако не е тайна каква е цената, че и на мен ми предстои да изкарам курсове, че то това без книжка хич не е работа. newsm78 А за НГ наистина ли никъде вече няма места?  smile3515 Май ще си празнуваме по къщите.

# 172
от ресторантите които съм изброила няма места за сега само в р-нт Хасково и Родопи (конкретно за НГ ве4ер), а в другите все още се намират места.....виж за Хепи Чойс не се бях сетила, там наистина е доста уютно и кухнята е хубава, и разнообразна, и не е така задимено, и миришещо на манджи, както в другите заведения....mit*bul, кажи тези 50 лв куверт за НГ вечер, какво включват освен храната?

# 173
  • под шипковия храст
ами обичайното... казаха, че ще има дисководещ, по-важно в случая е, че няма да има певици! Naughty бутилка шампанско на масата, 100г бг алкохол, безалкохолно, това е което знам. повече инфо най-добре на място...

да докладвам, че днес честитихме мола на Зарата. гледахме 3Д-кино и то пълнометражжен филм! мнооого съм доволна!!! Flutter другата седмица пак!

# 174
Miglena .megi не е тайна -цената е 400 лева фирма "Елит" оттам ти дават листовките  и правилника да учиш .Всяка вечер от 17 до 19 часа има безплатно обучение в сградата до "Кауфланд" .Аз разбрах че след нова година курсовете ще стават 3 месеца ще връщат полигона ,ще има и нощно кормуване и цената ще е по-висока естественно.

# 175
Честито на всички с името Андрей, Адриана и т.н и на такива, които в семействата им има именници! sisil76, благодаря за информацията би ли ми дала телефон да питам кога ще има нова група, ще поемат ли нов курсант, пък и сле 17 часа ме устройва. smile3503
Хасковски мамчета, какво ще кажете някоя събота или неделя да си спретнем среща, да се запознаем и на живо?  newsm12 Ако е хубаво времето може да сме с децата, а ако не по самички. Hug
Toni4ka, можеш ли да ме добавиш на първата страничка? Praynig

Последна редакция: нд, 30 ное 2008, 21:12 от miglena.megi

# 176
mit*bul, благодаря ти за инфото, да наистина е най-добре на место...ще питам там дали имат места

# 177
  • France
Момичета, търся работа като чистачка по домовете. Ще ви бъда благодарна, ако ми намерите.
Весела седмица ви желая.

# 178
Меги добавена си, просто напоследък нямам много време .. ,  ако още някой иска да го добавя да ми пише на лични Grinning

# 179
 Ох момичета сега се връщам от кормуване бях много притеснена ,но всичко мина отлично  Crazy
Миглена  всъщност от другата седмица започва официално курса от 8.12.2008 г.Телефон мога да ти дам инструктора е супер много е готин ако си решила да се запишеш ще караме заедно  Grinning.
Митко е с гадна кашлица направо ужас  ooooh! след прегледа днес сме пак с антибиотик и два сиропа, хапчета  Crazy  и сега  цяла седмица ще си е в къщи  #Crazy.Пак ще трябва да  наваксваме  с материала -диктовки ,задачи  Sick
Тони и нас ни няма в списъка  май  newsm78.
Лека вечер на всички .

Общи условия

Активация на акаунт