моите и двамат кашлят! в петък взехме бележка за градината на Йо, че е клинично здрав и в събота се съдра от кашляне. Дар и той да не остане по-назад се разбуха също... и пак са двамата в къщи. баба им съвсем лудна...
направо ме ужасява, та затова съм решила да си остана последния оцелял пешеходец!
ако sisil76 не ме застигне де... 

Само проблема е, че на 8.12 ще празнувам студентски празник като бивша студентка де.
т.е. намерихме си повод да излезем на кръчма че с този малкия все отлагаме. 

за срещата - няма проблем!
давайте предложения!
ГИОО финансират инициативата с детегледачката и жената сигурно ще мине на половин щат от януари.

аз съм си тук, но реших да си отспя малко...
Как сте в тези мъгливи дни, аз се чувствам много подтисната, не обичам такова време, добре че, имам много работа та не си вдигам често главата (имам чудесен изглед към гората), а и по принцип си работим на осветление.
..нещо пове4е, 4е аз имам доста дрешки, които няма да ми трябват, а ме е жал да ги хвърля, искам да ги дам в дом на децата, които наистина имат нужда, но ми бяха казали, 4е не искали дрешки, а искали храни и аз се отказах, та.....кажете нещо за това къде мога да дам дрешките на Стела които ве4е са умалели?благодаря ви предварително за инфото Препоръчани теми