Отговори
# 180
Sisil не се шашкай всичко ще е наред с кормуването иска се само малко тренинг, но всичко полека.съжалявам за сина ти пожелавам ви по-бързо оздравяване.  bouquet

# 181
  • под шипковия храст
да бе, сега пък кашлица! ooooh! моите и двамат кашлят! в петък взехме бележка за градината на Йо, че е клинично здрав и в събота се съдра от кашляне. Дар и той да не остане по-назад се разбуха също... и пак са двамата в къщи. баба им съвсем лудна... Confused
sisil76, казвай кога ти е курмуването, че да не си мяркаме много по улиците! Laughing
аз категорично отказвам да подкарам автомобил за ужас на всички близки, ама то на нашето движение само аз липсвам!!! Crazy направо ме ужасява, та затова съм решила да си остана последния оцелял пешеходец! Crossing Arms ако sisil76 не ме застигне де... Joy

абе, Тоничка, как сте вие? скоро ви мярнах отдалеч по центъра! Вили не е ли на градина?

# 182
Хa хa хa    Mit*bul    много смешно Joy Joy , но няма да предупреждавам  Mr. Green

# 183
Биваме Миленка, Вили не е на градина, защото изкара гадничък вирус (а и два месеца не спря да покашля, нито сополите й спряха Confused), после тъкмо решихме да я пущаме, разбрах че в групата има конюнктивит - отказах се отново и последно решихме, че ще я пуснем за дядо Коледа и вече догодина живот и здраве отново и по-редовно.
Аз имам много за учене (сега ходя на подготвителен курс за тест DAF и съм с намерение да го издържа хе-хе Laughing) и не ми остава време да пиша, само препрочитам през няколко дни и така.
Тази година нещо заряза благотворителността, или не .. newsm78

До скоро Flutter

Последна редакция: пн, 01 дек 2008, 23:19 от Toni4ka

# 184
А какво е "тест DAF "!? Embarassed

mit*bul, добре завърнала се! Hug

# 185
Deutsch als Fremdsprache - това със сигурност го разбираш Wink, иначетукповече информация за който се интересува и тук на БГ Grinning

# 186
Успех, Тоничка! Heart Eyes

# 187
Привет! На никой ли не му допадна идеята да се съберем и да се запознаем на живо или вие вече се познавате? newsm78
sisil76, добре ще е да караме заедно курс щом започва от 8.12.2008 значи ще мога да се включа.  newsm44Само проблема е, че на 8.12 ще празнувам студентски празник като бивша студентка де.  newsm12 т.е. намерихме си повод да излезем на кръчма че с този малкия все отлагаме.   1dating
sisil76, чакам номера нали не те затруднява?  bouquet
Поздрави, Меги

# 188
Пуснах ти го на лични Меги  -лек ден от мен  Hug

# 189
Благодаря ти много, sisil76. Hug  bouquet Ще гледам днес или утре най-късно да се свържа с него и да се уговорим.   car003 newsm01 Лек ден и на теб!  Flowers Sunflower

# 190
  • под шипковия храст
 Party за срещата - няма проблем!
кажете само кога и къде!? май би било хубаво в детския кът(бившата Лакада), че иначе децата ще луднат другаде, пък без тях не е интересно... Thinking давайте предложения!

Тоничка, аз си действам за хлапетата, но не ми се правят базари, нещо ми се губят джуджетата...
иначе момичетата от София постоянно пращат колички, дрехи, играчки...
в албума в подписа ми има качен списък с всички дарения, даже скоро изпразнихме касичката от магазина за цветя и купихме страшно много играчки от Чиполино! Crazy ГИОО финансират инициативата с детегледачката и жената сигурно ще мине на половин щат от януари.  Simple Smile
А какво е "тест DAF "!? Embarassed

mit*bul, добре завърнала се! Hug

Joy аз съм си тук, но реших да си отспя малко...

# 191
  • БГ
Хайде и аз на хоризонта!!!   Hug  Как сте в тези мъгливи дни, аз се чувствам много подтисната, не обичам такова време, добре че, имам много работа та не си вдигам често главата (имам чудесен изглед към гората), а и по принцип си работим на осветление.

Toni4ka, успех в подготовката, а кога е полагането на теста?

Успех и на кормуващите, внимавайте как карате, че и ние сме от пешеходците, да не ни сгазите!!!  Laughing

Болничките бързо да оздравяват!!!

За срещата - и аз съм на линия, идеята за Детския кът е чудесна, само кажете кога, там често има РД-та, а и не е много голямо, така че трябва предварително да звъннем за резервация.

Хайде чао от мен, с пожелания за приятен ден!!!    bouquet

# 192
Миленка чудесно, на една приятелка майката работи там и аз бях пратила няколко торби с дрешки и играчки скоро Grinning
А каква е тази детегледачка, че нещо не разбрах ooooh!

Стефи първата дата за теста през 2009-та е на 12.02.2009 год. Grinning

# 193
я кажете за тези базари благотворителни.newsm78..нещо пове4е, 4е аз имам доста дрешки, които няма да ми трябват, а ме е жал да ги хвърля, искам да ги дам в дом на децата, които наистина имат нужда, но ми бяха казали, 4е не искали дрешки, а искали храни и аз се отказах, та.....кажете нещо за това къде мога да дам дрешките на Стела които ве4е са умалели?благодаря ви предварително за инфото

# 194
Toni4ka, стискам палци за изпита Peace Praynig да мине леко за теб и да е успешен

Общи условия

Активация на акаунт