ДЕКЕМВРИ

• 12 732
  • 287
  •   1
Отговори
# 180
тони, първо към теб. една голяма прегръдка. не съм минавала през това и само мога да си представя колко ти е мъчно и трудно. другите са го казали много добре. изправи глава и продължи. моментът ще дойде отново

шанталче, дано малкото мушмулче се оправи бързо. стискам палци

честито на рожденците - било то мини или макси

и за последно, иска ми се да помоля макси и скорпи, пък и другите изказали се по - назад, защо не кажете за кои толкова хора става въпрос, които са злобни, мрънкащи и интриганти. защото аз не се сещам. наистина. някой хора ми харесват повече, други по - малко, но такива крайни изказвания и определения не бих използвала за никого. и честно казано, ако тези изказвания ги нямаше, не биха ми липсвали
а за 'хубавото гнезденце', то от известно време не е толкова хубаво. не смятате ли

# 181
Нелка - според Библията - жената докато е в МЦ е мръсна и не трябва да се явява пред Господа. В тези дни, не трябва да се моли, да влиза в църква и т.н. А аз на такава цена не искам да развалям ритуала на детето - нали идеята му е да го представим точно пред лицето на Господа и да се помолим да го пази и закриля.
Я питай свеки -как да го накарам нашия принц, като не иска да затвори очичките да спи. Пък ако знае някоя тайнаааа - знае ли човек от къде ще изскочи заека. Макар че нашите слънца, отдавна минаха времето за повечко спане. Хич не и се коси - има интересни хрумвания жената. Laughing Laughing
Айде и лека вечер от нас.

# 182
Здравейте мамчета!
Тони ако кажа че съжалявам ще е много тривиално, но пък мога да ти кажа че ние сме по цял ден в морската и можеш да имаш нашата подкрепа.Не сме те виждали отдавна, ще се радваме да се появиш с Алекс да му се порадваме, а юти да се разнообразиш. Незнам за теб, но аз когато съм тъжна за нещо търся контакт с други хора, така ми минава по лесно. Так аче Hug
Нашия отчет с килограми и ръст го няма никакъв докато сме във Варна, но последно сме 9 кила парче, пък и един зъб ни е избил- първия!!!
Муни тези са за изяждане душко пазете ги, че като си дойда....
Кофти постове чета момичета, незнам дали причината е КЕКСА или не, но не ми аресват!!!Верно е че в кокошарник е винаги така, но си мисля че всеки сиима достатъчно негативни емоции, били те и дребни, за да чете и тук такива.
Кой си отивал, кои се появявал... То безценни няма, ясно е но си мисля че компанията тук е супер хубава за да се разваля...
Чета с кеф сутрин с кафето, нищо че не пиша редовно, моля ви не ми згорчавайте кафето още...то и без друго е без захар!
Лека вечер на всички и от мен за всяка дама и мама има  bouquet

# 183
  • София
Toни, дръж се и бъди силна. Нищо, че тук сме виртуално, сигурна съм, че всяка от нас е поплакала заедно с теб и ти праща цялата си обич и позитивни мисли. Аз не вярвам много на традиционната медицина, недей и ти да й вярваш. Каквото е рекъл Онзи Горе, докторите не могат да предвидят.   Hug Hug Hug

Льонка, ела си, душко, вече. Много съм се затъжила за вас, онзи ден минах покрай "Хъшове" (и вътрешно вих на умрЕло при мисълта за тортичките, ама сега всяка изядена тортичка ми излиза през носа) и се сетих как с малката принцеса си рисувахме и си играхме с боклучки от кафе. И ми стана едно мъчно  cry Та идвайте си вече.

Щях да пиша и още нещо, ама пуста склероза...

# 184
  • Варна
Лионка, честито зъбчееееее! Дано да успея да ви го видя преди да си заминете за София! Hug Утре ще минавам за среща с кърмачките около 17 ч, та може да имам шанс да видя на Тео зъбчето! Simple Smile
Шанталче, кажи как е малката? Кашля ли още миличкото? И аз чувам Марта да кашля, но ми се струва че го прави повече за да привлече внимание, зашото нощем не кашля... Мони нощем как е?
Нели, твойто свеки ако знае начин как да ми прояде детето пюрета - прати ми я на морето командировка малко!  Joy Гледам, че тя е компетентна по всички въпроси!
Невенче, и на мен напоследък не ми харесва да се подмятат разни неща... ако някой има нещо срещу мен, моля да ми го каже направо!
И накрая: МОЛЯ ВИ СЕ, ДАЙТЕ ИДЕЯ КАКВО ДА ГО ПРАВЯ ТУЙ ЗЛОЯДОТО ДИВАНЕЕЕЕЕЕЕЕЕ! Нищо не иска да яде с лъжица! Иска да играе с нея. Давам й друга, с която да играе докато я храня, но пак - не! Пея, плача, моля се.... Стиска тая уста като менгеме и върти главата.... Като се разреве - бутам една лъжица бързо и тя я изяжда - нищо не изплюва, ама не дава после да вкарам друга.... Вече ми реве със затворена уста! Иначе от нашата храна хапва нищожни количества и после и тях отказва.... Кара само на кърма. Ама явно вече и тя не й стига, защото предната вечер се буди рекордните 9 пъти!!! Кошмар е! А аз се опитвам и да работя... Иде ми да се  #2gunfire вече! ПОМОООООЩ!

# 185
А отчет една по една да ви дам не искате ли... Whistling
Поименен списък с имена и дати ще свърши ли работа?

# 186
  • Варна
А? newsm78

# 187
  • Бургас
Анима, ще ни липсвате с Калина. Съжалявам, че не се видяхме тази седмица, но бях заета с проекта. Тук срещите ни продължават, затова много прегръдки от нас за вас. Hug

Муниека, трите бебочества са невороятни. Hug

Дарке, честит ви рожденик. Да е здрав и да ви слуша много.

На новоозъбилите се бебчета пожелавам, да са им здрави и бели зъбките. tooth Стефи има 6 зъбчета и днес за пръв път ме ухапа, ама аз нищо не казах, замълчах си. Mr. Green Има и предимства на липсата на зъбки към момента.

Невена, едва ли някой ще ти отговори. ГолЕма  newsm50, голЕмо нещо. По-скоро е много шум за нищо. Писането и четенето тук и в чата явно на всеки му се отразява различно.

# 188
макси, аз не се определям нито като злобна, нито като мрънкаща, нито като интригантка. по-скоро ми е интересно на кого ти и скорпия лепнахте тези определения, че и други мами подир вас. съжалявам, че някой (вярвам по погрешка) е гласувал неадекватно за криси, но наистина лавинообразно почнаха да се говорят едни....така че щом ти е възможно, пък дай и отчет една по една, няма лошо.
ако ли не, нека да прекратим тази тема и производните и да се върнем към добрия тон. тази ирония някак си не е на място

дайв, никола беше така в началото, не искаше да яде, особено като тръгнах на работа. после мина този период. но от седмица ми отказва зеленчук и месо и по малко каша с плод успявам да му вкарам. не иска лъжицата, иска направо в устата да му подавам с пръсти или той да маже с пръсти. оставям го и се надявам да попремине. защото и аз не съм бездънна с кърма. сега прихвана от мен настинката и снощи при невъзможност да диша, беше цяла нощ закачен на цица. може и да и е жега, мисля, по-добре да не я насилваш. да не вземе да се откаже съвсем. опитай да я храниш с пръсти, а манджичките да са по - гъсти

за зъбките - мда, честито на всички белите зъбки. и аз като бисера си мисля, че наличието на зъбки може и да е недостатък, защото ухапването е болезнено. случи ми се няколко пъти. и аз подскочих, а никола ме гледа стреснато. хем ме боли, хем ми стана смешно. но да са ни живи и здрави. зъбчетата ще израстат рано или по-малко рано Simple Smile

# 189
  • Варна
Невенче, в отчаянието си и пюрето се пробвах с пръси, поне малко от месцето да бутна, но не! Явно не е точно лъжицата проблема... Има няколко пюрета (все на Гербер) дето ги хапва детето, но и те са по максимум 2/3 от малко (130 гр) бурканче! Каши опитах 2 вида - не. Пюрета.... вече мисля всякакви, че съм пробвала - Хипп, Сънвал, Гербер, Овко, Нестле, домашни, детска кухня, топли, студени.... Интересното е, че като й дам банан от ръка - яде (макар и малко), но същия този банан като го пасирам с миксера не го иска! Ох.... оплаках се... Прощавайте, ама ми е голяма мъка това ядене вече 3 месеца...
Лека нощ и дано утре настроението да е по-добро - празник е все пак! Hug

# 190
  • Sofia
И накрая: МОЛЯ ВИ СЕ, ДАЙТЕ ИДЕЯ КАКВО ДА ГО ПРАВЯ ТУЙ ЗЛОЯДОТО ДИВАНЕЕЕЕЕЕЕЕЕ!
и ние имаме такива дни, а дори и поредица от дни, в които не иска да яде. Аз също давам от нашата храна: ориз, картофи, кашкавал, понякога месо, а и зеленчуци.  При нас действа аз ако ям и тя яде, или я храня не през 4, а през поне 5-6 часа и тогава омита всичко. Оставия малко по дълго време гладна, опитай 2-3 дни да я храниш през 5 часа,ако яде яде ако не изчакай пак до 5тия час!

Магинти да му изядеш дупарата на малкия плувец! 5то зъбче!!!! БРАВО! Абе трябва пак да ги съберем да покаже той на кака си...  Wink

Лио айде джапанките в сака и обратно у Софака! чакЪмете!

# 191
Здравейте мамчета.Аз да ви се оплача,че моето моме е наддало само на тегло(7800),но височина си е пак 70см.Дали не го е измерила докторката добре миналия месец или наистина не е дръпнала на ръст незнам.С храната нямаме никакви проблеми,но лошото е че силен рев предизвиква ако някой близо до нея се изкашля,кихне или викне.Също ако някой непознат за нея я закача или иска да я вдигне-рееееев.Как ще я приобщавам към "обществото" незнам.Иначе рецептата за по-често спане на бебчето и аз я искам,Нелка. Joy

# 192
Момичета лягайте си вече , повече шоу за тази вечер няма да има.
Работа ме чака мене , списък имам да съставям Joy

# 193
Пълен кокошарник...
Човек ще каже, че си нямате петли вкъщи!?!?
Кво сега ровичкате? Искате някой да ви турне в черен списък ли?
Изказаха се мнения, други си ги изчетоха, трети си направиха изводи, четвърти се обидиха и пети са в неведение както винаги... Разни хора, разни идеали!
А тия дето не са доразбрали да четат между редовете! Писна ми да обяснявам! Мразя да обяснявам! И стига сте крякали - не мога да си чуя мислите....

п.п. Дайв, ти нямаше ли да си лягаш душо?

п.п.п. Невенче, те хората си се разпознават от километри... И си се спотайват! Споко, ти не си от тях.. Даже те бях забравила....

# 194
  • Варна
 Laughing Ще си легна - върша още малко работа, ама чакам и Мартата да се събуди за първо ядене.
Хм, аз явно не мога да чета между редовете и утре ще се озова в списъка  Joy

Общи условия

Активация на акаунт