ДЕКЕМВРИ

• 12 732
  • 287
  •   1
Отговори
# 165
Тони, незнам какво да кажа. Наистина! Просто вдигни глава и имай вяра в бъдещето. Съкровенните мечти се сбъдват, а твоята е точно такава! Hug
Палома, много ме зарадва. Наистина много. Почувствах се страхотно от думите ти. Не е лошо да липсваш на някого. HugДруги се причините за решението да не влизам, не е свеки. Сагата с нея е нескончаема. Ще се опитам да размисля и да не те лишавам от интереса ти. Hug  bouquet
Честити месечинки!
Дарка, да ви е жив и здрав татито.

# 166
Тони,мила,много съжалявам за загубата ти!Имай вяра и мечтата ти ще се сбъдне! Hug

Шантал,бързо оздравяване на Монито,нацелувай я от мен!

Честито на порасналите ни дечица,на новозъбчовците и на рожденика на Дари,да са живи и здрави!

# 167
  • Варна
Още веднъж искам да ви благодаря за милите думи. Сълзите ми вече пресъхнаха и остана само болката в сърцето. Опитвам се да се стегна и да спра да мисля. От тук нататък ще чакам и ще се надявам да ми се случи отново да изживея една страхотна бременност и накрая да имам едно още по страхотно детенце. Няма да спра да ви БЛАГОДАРЯ, защото наистина ми помогнахте с подкрепата и разбирането. БЛАГОДАРЯ!  Hug txtloves newsm20

Дари честит ти рожденник!   bouquet Бъдете много щастливи и много се обичайте!

Честити месечинки и първи зъбчета!

Банишорската тройка е страхотна. Много са милички, нацелувайте ги и тричките от нас.

# 168
Дари, да са ти живи и здрави мъжете - и малкия, и големия! Честито зъбче!

# 169
Поздрави и от нас за всички вас HugЗагърбете проблемите и лошите мисли,мислете позитивно и всичко ще бъде наред.Така се живее по-леко и по-дълго-поне така съм чувала Simple SmileЖивота е само един,дайте да не го изпълваме с много мъка и тъга.Весел и усмихнат ден.

Последна редакция: пт, 05 сеп 2008, 12:38 от dsterzieva

# 170
Уррррррррррааааааааааааа имаме си 3-ти зъб  Whistling
и съответно край на едномесечното разстройство    ша черпя

# 171
Честито на всички озъбили се бебоци. Нека са им белички и здравички!
 Cry Ние пък сме си все още беззъби, ама не се притеснявам особено, защото нашата кака се озъби чак на година и два месеца. Затова пък ще се радваме на вашите и ще чакаме.
Слънчев ден на всички!!! Wink

# 172
toni ilieva Hug съжалявам много за загубата ви но всяко зло за добро сигурна съм че ако вярваш силно скоро отново ще видиш точица а 9 месеца по късно  малко ангелче ще спи в прегръдките ти. И не се отчайвай онова което не ни убива ни прави по силни.

Maxi сега гласувах за Криси (надявам се съм успяла) и откровено казвам че е голяма сладурана но злобата както знаем ходи по хората нито на теб нито на нея няма да ви е за последно така че свиквай и с гордо изправена глава посрещай такива прояви Sunglasses
В тази връзка си мисля че тук сме интелигентни мадами и не би трябвало форума ни да се превръща в арена на сплетни, злобни забележки и подмятания и много нацупени физиономии не в такава среда бих искала да расте моят син а предполагам и вие искате нещо по добро за вашите деца нека не издребняваме

Сега да се оплача и похваля и аз ...
Андро ми се разболя от ангина миналата седима и не разбрах как стана не е бил на студено нито се е изпотявал та да простине ама на  имало да става големи нерви бяха три дни с 39 градуса температура ама вече е здрав и свеж като морковче...
А точно преди това ни изби и първо зъбче много щастлива мама на зъбатко съм вече
 Mr. Green
Вече се прибрахме от летуването на планина за съжаление малко набързо заради ангината ама важното че всичко е наред и пак сме си в родния град да превземаме градинките

Честити месечинки на всички както и  за всички пропуснати празници на патерица пожелавам много щастие и любов и здраве пък другото ще си го купим

Така изписах си писалката май вече нищо рядко ама по много
 Hug
А да не забравя Цвети страшна си Ивето спокойно може да си очине има достоен заместник

# 173
Здравейте мили момичета.
Нелка- ама ти наистина милипсваш.Не ме разбирай погрешно - не че искам да имаш проблеми с " родата ", но Ви се кефя с мъжа ти колко се подкрепяте и обичате явно. Напоследък покрай мен се разпадат само семейства и ми е приятно да знам, че има и такива които напук на всички се обичат.
Муни- тези банишорци - бебешорци да ги пазите от мен, като идвам след месец в София, че току виж някой съм го изяла от гризкане и целуване. Между другото Никола на моменти ми прилича на моето диване, само дето е с една боя по - тъмничък.
Явно беззъбльовците сме много - и ние си чакаме чинно реда - та да видим до кога.
А аз така те съжалих като каза 8наведнъж, че чаках всеки момент да кажеш, че вече минавате на пържолки с кокълче.
ЧЕСТИТИ ЗЪБКИна всички, които ни изпревариха и да са им бели и здрави. Зъболекар да не видят.

И да си кажа накрая и притеснението - миналия месец ми  дойде за първи път МЦ и всичко беше много добре, но сега се бави и ми е притеснено дали пък няма да закъснее толкова, че да ми провали кръщенето на детето. Свило ми се е сърцето, че ще закъснее с повече от 15 дни и точно на 14-ти няма да мога да вляза да присъствам на ритуала. Ужассс.

Ajde celuwki i lek den ot nas.

# 174
Палома,  Hug!
Поредната изцепка на свеки от днес "Ели, незнам как я мислиш тая работа. Това дете е още малко и през деня трябва много да спи. А ти....слагяш я по два пъти най-много. Така няма да порасне. Хората са казали. Децата трябва да спят и да ядат. Това е!" Без коментар! Но мъж ми е почивка днес и й вика "Я ти си легни, а ние тримата ще идем в зоологическата да спиме със слончетатааааааааа".
А МЦ как ще ти попречи на влизането на кръщенето? Извинявам се ако въпроса ми е тъп?! newsm78

# 175
Добър ден, честит зъбчета на малките сладурковци, да са им белички и здравички  Heart Eyes
Големи са сладурковци тези тримцата от банишорската групичка Heart Eyes
Ние утре заминаваме на Гърция, дано се засечем със Стела-Мария, че и ние отиваме на Сани резорт. Отивам да стягам багажите Party

# 176
Чистити зъбчета на всички малки зъбатковци  tooth Нека зъбетата растат бели и здрави!

Честити на месечинковците! И на всички имали повод да празнуват тези дни!

Ние бяхме малко на моренце. Което на малкия жабок му хареса

А на мен още повече. Преди да заминем се противях на факта майка ми да дойде. Но на третия ден тя пристигна и моята почивка започна  Mr. Green
И годишнината от сватбата си изкарахме на морето  Simple Smile

Минахме и тези дни на консултация, муцуната е качил 500 гр и е дръпнал с 3 см. А и вече си имаме 5-то зъбче.

Kissing Heart за всички бебоци!

# 177
Стига сте ме молили да се връщам бе.. Така създавате погрешно впечатление у някои, че означавам повече за вас, отколкото те.. Не съм напускала темата, за да бъда молена... Не искам да ви липсвам и да ме мислите.. Аз съм тук и наблюдавам отблизо процеса на писане, отговаряне, мрънкане, каране... Като имам да казвам нещо ще го правя на лични.. Нека сплетните не секват, за да не стихва интереса на някои хора към темата.. Защото някои са тук само заради това.. Пък като напишеш един малко по-неучтив пост и се чувстват засегнати, пък и те тръгват да напускат, пък се връщат... Абе ла*няна история...

п.п. Никой да не ме моли нищо.. Само в кеш молитвите моля!

# 178
Скорпионке , така нема да се разбереме с тебе .То се е видяло , че кеша ще играе ама поне си кажи цената да ме ориентираш....
Скорпс, аз наистина държа на твоето присъствие и не случайно те моля да не си тръгваш , защото наистина без теб форума не е същия.Писна ми от интриги от недоволни и злобари.  То е явно , че такива никога не свършват , но заради единици няма да си разваляме хубавото "гнезденце" , което сме си свили ( на осички Laughing)
Искам да продължиш да ни разсмиваш и да разведряваш атмосферата напук на всичко и сигурна съм не съм единствената , която го желае.
Така , че я равнис-мииирно. Свободно  Heart Eyes

# 179
Ябълке, пропуснах да спомена , голям чаровник е малкия  мушмул , бонбон и половина , та даже два Wink

Общи условия

Активация на акаунт