"Цветна есен у дома" ~32~

• 39 810
  • 542
  •   1
Отговори
# 300
  • София
Да за него питах, подарък ми е. Знам че трябва да го изрежа като спре да цъфти и да го прибера.

# 301
  • Габрово (троянка омъжена за габровец)
Да за него питах, подарък ми е. Знам че трябва да го изрежа като спре да цъфти и да го прибера.

Пусни търсачката и ще ти излезе всичко. Мисля, че и Чаро отглеждаше  Thinking .

# 302
  • Виена
На 2г и 3 месеца е....
Момичета , да ви се похваля-хибискуса ми има пъпки, не  е било от години, добре,че го изнесох на двора, а и котките бая го бяха  отрошили, обаче той направо е като феникс-сякаш се прероди. Дано успее да ги изхрани и ще ви го покажа цъфнал.
Наборчета значи  Simple Smile.Скица голяма е твоят сладур  Heart Eyes.
Честито и за "опъпчването" на Хибискуса ти.Дано скоро цъфне  Peace.
Пазя го въф тайна! ,много кофти  Sad.И аз си нямам на идея от какво се е получило това,но си представям как си се почувствала  Hug.Дано все пак откриеш причината.
aitep,мерси за снимката на Пахирката.Наистина е малко размазана,но  различих коренчетата.Супер,много се радвам!Герберът ти е много хубав  Heart Eyes.
Reny31,добре дошла.Настанявай се удобно  Hug.Сигурна съм,че скоро ще показваш още много нови цветенца  Wink.

# 303
Reny31, добре дошла!  Hug

Момичета, успяхте ли да разгледате албума, за който даде линк aitep (http://www.snimka.bg/author_albums.php?author=7707)? Авторката на албумите е borjana, има още 38 нейни албума и повечето са със снимки на цветя. Честно да ви призная, зави ми се свят от разглеждане, и пак не успях всички да видя - нямат край! Това момиче определено може да се счита за жива цветна енциклопедия! Не мога да си представя не само къде ги събира всички, но най-вече и как успява да се грижи за тях - толкова са много и всяко с различни нужди и капризи! Искрено и се възхищявам за познанията, търпението и грижите и определено съм и вече голям вируален почитател!  smile3501

# 304
Искате ли да я поканим при нас ?

# 305
  • Габрово (троянка омъжена за габровец)
И на мене ми се зави свят, открих много цветя с латинските им имена, на които не знаех с голямо удоволствие ги разгледах много систематично, според мене тази жена работи в развъдник  Thinking

Искате ли да я поканим при нас ?

Ами хайде мисля, че има опция за съобщение в снимка.бг и също има скорошни снимки и албуми, по това се разбира, че още се занимава.

Наистина къде ги събира, ами и с колко вода ги полива, аз с къде по малко и ми се завива свят от поливане.

# 306
  • Пловдив

И аз съм възхитена от цветята на момичето  Shocked Rolling Eyes Grinning колко са много и колко красиви  Hug

# 307
Да, може да се пращат писма на потребителя. Аз така си видях снимки от кухнята ми в чужд албум и се наложи да пиша на жената да я питам...аджеба....дъл ме  е питала дали може да си  ги слага в неин албум. Малко гадничко ми стана, честно казано, още повече, че албума беше пуснат в съвсем друг форум, не  тук.

# 308
МерСедес,
всички снимки, които са публикувани за обществен достъп (без парола за достъп примерно) са свободни както за разглеждане, така и за цитиране... в този смисъл е въпрос само на вътрешно усещане да се въздържаш...
Понякога може и да се случи да попаднеш на свои снимки...но пък ми се струва, че не е голям проблем, още повече че обикновено няма имена и т.н., а и лично аз не съм "cellebrity" и си мисля, че надали някой се вълнува чак толкова много или пък би имал интерес да злоупотреби с мои снимки.

# 309
 #Crazy #Crazy     http://www.snimka.bg/album.php?album_id=33846&pid=2783144  уаауууу каква домашна джунгла http://www.snimka.bg/album.php?album_id=33846&pid=5382250    http://www.snimka.bg/album.php?album_id=33846&pid=1041644    Винаги съм мечтала за толкова много цветя

# 310
  • На края на света !
Reny31 цветето е ахименес ,то само ще почне да съхне и тогава ще махнеш изсъхналото ,и ще го оставиш на тъмно  и с нормална положгителна температура зимата ,аз ги прибирам където намеря ,на тавана на стълбите , през пролетта го покрий с найлон и започни поливане то излиза  отново и то много на гъсто ,хубаво ще е да горазреждаш иначе става една гъчканица . Peace
Reny31 Гледам ,че има  кафяви петна по листата , не ги мокри при поливането Peace
МерСедесне се сърди за снимките ,щом си ги киприм в  пространството ще ги ползват  Wink
а момичето има прекрасни цветя Heart Eyes ,ех да ми беше съседка  Mr. Green

# 311
МерСедес,
всички снимки, които са публикувани за обществен достъп (без парола за достъп примерно) са свободни както за разглеждане, така и за цитиране... в този смисъл е въпрос само на вътрешно усещане да се въздържаш...
Понякога може и да се случи да попаднеш на свои снимки...но пък ми се струва, че не е голям проблем, още повече че обикновено няма имена и т.н., а и лично аз не съм "cellebrity" и си мисля, че надали някой се вълнува чак толкова много или пък би имал интерес да злоупотреби с мои снимки.

Да, прави сте, но лично аз никога не бих сложила чужди снимки в мой албум без да попитам Thinking. Иначе си открадвам по някоя  Blush, но са ми в компютъра, не ги пускам в нета все пак.

# 312
Здравейте момичета,
Тази жена с джунглата,по колко време ли отделя да ги полива и огледа и да се грижи.
Абе колкото и време да е ще отделя,само да имам тези чудеса.
А аз ще снимам тази тераса ,дето ви говори Петя да видите и вие за какво говорим.
А след малко ще кача снимки на коренчетата на пахирата,да види Тедито и моето.

# 313
И аз мисля, че е добра идея да пишем на borjana. Може би е най-добре да и пише Aitep, защото тя ни даде линк и на нея и се пада честа  Wink Какво ще кажете?

# 314
  • София
Благодаря ви за топллото посрещане и за съветите.
Кажете ми ако знаете от къде мога да си купя нови цветенца, някой разсадник.
Искам някоя палмичка да си купя и нещо по - екзотично.

Боряна имма страхотна градина, много ми харесва.

Общи условия

Активация на акаунт