"Цветна есен у дома" ~32~

• 39 798
  • 542
  •   1
Отговори
# 315
... а и да ви кажа ,ще имам семена за раздаване и от срамежливата мимоза  ако иска някой  Peace

Чаро, аз искам.  Peace Моята така и не излезе, така, че ако може пак ... се нареждам за семенце  Hug
Момичета, за хубавите работи се намира време. Явно и на авторката на този албум и доставя удоволствие да се грижи за цветенцата, като всяка от нас newsm51
Reny31  Hug привет и от мен.

# 316
  • На края на света !
джиджи биджи ,още малко да по узреят  семенцата и ще ти изпратя ,имам много Peace между другото картофчо  ми роди бебенце  Laughing сега си имам две  картфчета  Party

# 317
# 318
И аз мисля, че е добра идея да пишем на borjana. Може би е най-добре да и пише Aitep, защото тя ни даде линк и на нея и се пада честа  Wink Какво ще кажете?

Подкрепям Peace

# 319
Хммм, на мен пък тази домашна джунгла ми идва в повече...
Бих превърнала в това дома си само, ако с това се изхранвам и продавам цветята... мисля, че не е твърде естетично и подхожда повече за домашен парник или поне зимна градина, но не и за хол. Все пак трябва да има място и за хората, а освен това и да се вижда и подчертава красотата на отделното растение... а разсадът не е много естетичен, а и предполагам, че и не влиза много светлина в тази къща...

# 320
Да,  цветята наистина са множко, не я знам как се оправя с толкова саксии Shocked

# 321
  • На края на света !
Според мен цветята не са множко ,а самите саксийки ,,би могла да   комбинира някои цветенца ,за да няма толкова много малки саксийки ,аз така бих направила де ,ама то всеки сам си преценява  Peace

# 322
http://www.snimka.bg/album.php?album_id=279310&pid=7328940
Aitep това цвете ми го даде сестра ми а тя не го знаеше как се казва и на мен много ми харесва относно семената за кактуси аз купих семена но нищо не ми изникна пишеше на пликчето че са няколко вида но напразно чакахме да изникнат  Sad

http://www.snimka.bg/album.php?album_id=279310&pid=7329008-аптения
някой има ли аптения но с друг цвят аз съм виждала само в червено като моята Чародейка разбрах че и ти имаш твоята какъв цвят е .
Аз ако имам толкова цветя като borjana сигурно ще ме изгонят от в  къщи  възхищавам и се на умението да се справя с такава голяма колекция от цветя

# 323
  • Виена
Хммм, на мен пък тази домашна джунгла ми идва в повече...
Бих превърнала в това дома си само, ако с това се изхранвам и продавам цветята... мисля, че не е твърде естетично и подхожда повече за домашен парник или поне зимна градина, но не и за хол. Все пак трябва да има място и за хората, а освен това и да се вижда и подчертава красотата на отделното растение... а разсадът не е много естетичен, а и предполагам, че и не влиза много светлина в тази къща...
И аз споделям твоето мнение.А и ,като си представя само,че мъжът ми сега ми мрънка,че съм имала много цветя  Whistling.Като му показах снимките,само завъртя глава, а коментарът му няма да напиша  Blush.
Деска,мерси и на теб за снимката  Hug.Супер!!!Какви големи коренчета си има твоята Пахирка  Heart Eyes.Много се радвам!
И аз мисля, че е добра идея да пишем на borjana. Може би е най-добре да и пише Aitep, защото тя ни даде линк и на нея и се пада честа  Wink Какво ще кажете?

Подкрепям Peace
И аз  Peace.Честно казано съм много  любопитна,как се справя с отглеждането на тоооолкова много цветя.
Аз пък,пак искам да ви питам за Хибискуса.Като гледам вашите колко са разклонени...Моят е само една пръчка.Ако го срежа до някъде,дали ще се разклони?А отрязаното,дали мога да си засадя в същата саксия?Или само глупости пиша  Blush?

# 324
Теди,
Како я гледаш с тези корени,трябва ли да се сложи в саксия.

# 325
Много добре си решила,Tedito_799  за хибискуса.Ако му отрежеш част от върха, ще изкара странични клончета, а отрязаното ще пусне коренче.Хибискуса не е капризен и лесно се хваща.Само не знам дали сега е подходящият сезон или на пролет.Моят го бях отрязала през юни и тръгна много добре.

# 326
Албенче,
не се сърдете,но утре ще пропусна срещата.
Ще оставя за следващия път.
Ако нещо искаш кажи и аз да го приготвя,да го натопя и да пусне коренчета,
и за следващия път да е вече готово.

# 327
Жалко,че няма да се видим,Деси, но това ще е повод за нова среща.За сега не искам други цветя, че като дойде зима просто не знам къде ще ги прибирам.Трилистникът става все по-голям и хубав. И хибискусът се вкорени и има много нови листа.

# 328
Радвам се за трилистника и розата.
Розата напролет я начупи и ще видиш как ще даде и листна маса и ще цъфти.
И аз се радвам за моя трилистник,че не само си има ново листо,но и предните две си стоят и не пожълтяват.
А за новата среща съм  Peace

# 329
Теди,
и според мен режи смело! Аз мисля наесен да отрежа клончета, да ги насадя и сплета за нова китайска роза със сплетен ствол.

Общи условия

Активация на акаунт