Леле, колко са големи ОКТОМВРИЙСКИТЕ кореми!

• 16 028
  • 294
  •   1
Отговори
# 45
  • Варна
Е как е възможно такова нещо-ако  нещо ще се случи с бебето-то, то ще се случи с или без дрешки, легло, количка и подобни...
Ами всички онези плетива,които нашите баби са плели за бебето като се роди-да не би да са ги изплитали за 3 дни,докато майката е била в болницата да ражда-това не е ли предварително "купуване"...?

Днес ходих до дядото на моя мъж, много приятен дядка, на 80 години е, по цял ден е в морската с неговите си приятели, ходи като 20годишен хлапак, да е жив и здрав, та той ме пита какво още не сме купили за бебето,че искал да го заведа в някой бебешки магазин да купи нещо, щото не искал да дава само "суха пара"(така прави обикновено за рождените ни дни,щото трудно ще ни избере подарък) .....Може би аз съм късметлийка в това отношение,че роднините покрай мен не вдигат ръка срещу покупките

Пък и цяла бременост си внушаваме какво ли не от четене и прекомерно инфо от нета, айде в последните месеци да не си пълним главите с допълнителни притеснения

# 46
  • в здрача
Я да се запиша в новата темичка, че сега ще "пазарувам" от магазина на щерката.  Grinning Вече си е в къщи и от понеделник - на градина. Горкото няма търпение вече и само ме подпитва кога ще ходи на училище, пък то от догодина - предучилищна. Аз вместо за бебето май пазарувам само за каката. Сега се сдоби с нови пръстенчета и не си ги сваля от ръцете, учудващо защото досега нямаше такова нещо.
Аз взех че се разболях, постоянно ме втриса и ми е студено, температура, в това топло време си седя завита с шалтето, с ватирани блузки и дебели чорапи, ама като постоянно замръзвам, какво да направя. Още 4 работни дни и излизам и аз в болничен. Чакам го с огромно нетърпение.

Честито на именниците и рожденниците!
Толкова от мен, че ме призовават да пазарувам  Laughing

# 47
  • Бургас
Цвете дано бързо ти мине неразположението.
Купи по нещо и за нас нот тозе реномиравн магазин. Laughing

n_alex76 мила не се ядосвай със свекито.
Ти си в правото си да обикаляш,харесваш и купуваш нещица за ТВОЕТО бебе.
Тя ако иска да изчака появата му-моля,никой не я спира.

Тони пу -пу да не им е уроки на твоите роднини.
Дано не ти се месят и в последствие.

# 48
Здравейте момичета! Надявам се всички да сте добре , както и бебоците да растат и когато стане време всички да се родят здрави и хубавички.
Имам да ви разказвам за училището за бременни "ма-ма". Още 2 посещения ми остават и завършвам целия курс, като цяло съм доволна научих мнооого нови неща, въпреки че съвсем не съм от зле информираните по въпросите, които се разискват на лекциите. Много ми беше полезно да разбера за нормалното раждане, точно какво се случва , какво да очакваш и някакси съм по-спокойна вече, няма кой да го разясни по-добре от 1 акушерка с опит. Само за кърменето има някои неща, които ни обясниха и не съвпадат много точно с това, което пише в кърмаческия форум и на някои други неща ,откъдето съм черпила инфо, но за кърменето теории безброй. Накупила съм си и 3 книжки- грижи за бебето до 1 г., масаж и гимнастика ( забележете и 2-те са за начинаевщи  Laughing), както и още една отново за грижи за бебето, колкото повече чета, толкова повече увереност придобивам, преди това ми беше много напрегнато и притеснено, неподготвена се чувствах.
Аз нали вече съм ви се оплаквала ,че съм много назад с покупките, но понеже трябваше да се започне отвсякъде си поръчах креватчето. Такова гледане и обикаляне падна ,че свят ми се зави, такова премисляне такова чудо #Crazy. Може да го видите, най-трудното беше, че исках да е на колелца, за да си го карам в хола и да е от масивно дърво, а не от ПДЧ. Ето го http://www.premaman.com/wapr/img/en/folderint2008-2009_pdf/page128.pdf  Ще дойде средата на септември за жалост. Сега си търся скринче отново на колелца, за да си го размествам.
Нали ви бях писала за макси кози мура, почти си я бах купила, добре че ме разубедихте, после като разгледах доста колички видях колко по-леки от нея има. Сега съм се спряла на  jane nomad  и play downtown. И на двете базата тежи по 6.5 кг, което е супер леко. Ако избера джейна ще имам отстъпка в премама, много се зарибих по този магазин. Ще се радвам да ги разгледате и да ми кажете мнение, много ще съм задължена:
http://www.kolichki.com/index.php?m=320&prodid=6052&lang=1
http://www.babyzoop.co.uk/janepro/janenomadproformula.html
Плея излиза по евтино, защото се избира комбиниран кош, който е за новородено и за кола едновременно, а при номада са отделни.

# 49
Преди малко шпионирах септемврийките! Една мама изброяваше необходимите документи за прием в Май4ин дом. Едно от нещата беше резултат от микробиология. Така ли е наистина?
И още нещо. Преди време обсъждахте постелките на леглата. До сега никоя от вас не написа, 4е ще ползва антибактериална постелка. Тя е много удобна. Струва около 20 лева. Отдолу е подплатена с гума. Така освен, 4е пази от акари и не позволява да се мокри мартака от повърнато и от пишкането на бебето. Много са удобни и ги препоръ4вам с две ръце. Освен това не шумкат като обикновените напикавници. На етикета им пише, 4е не се ползват избелващи продукри при пране и не се гладят. Попитайте в магазините за тях!!!

# 50
Привет!  Grinning
То стана време да раждаме, а аз чак сега отварям тази тема.  Embarassed Та... макар и със закъснение, записвам се и аз, заедно с чаканата ми дъщеря. Термина ми е на 25 октомври.

# 51
Привет!  Grinning
То стана време да раждаме, а аз чак сега отварям тази тема.  Embarassed Та... макар и със закъснение, записвам се и аз, заедно с чаканата ми дъщеря. Термина ми е на 25 октомври.
Здравей мила и добре дошла! Наистина стана време за раждане, направо мина като 1 миг, откогато и аз се записах тук и на лентичката пишеше 5-та седмица! Grinning

# 52
  • София
Клото  welcome
mariat, не си спомням да си писала преди ( може и да греша  Embarassed )
Lauren, аз съм за Джейн Номад   newsm10 беше един от моите варианти за количка, но си взех АВС Дизайн! Честито ти легълце!
Пуки, благодаря ти за споделеното инфо за Магнифлекс!   love001
Мен ме водиха на кино и преядох с пуканки както винаги, да видим дали ще мога да спя!  Embarassed Не бях ходила на кино повече от половин година въпреки че Арена Младост ми е на две крачки!

# 53
Ох аз тамън поизчистих и мъжа ми си дойде и си легнахме и викам ей сега да заспа да си почина и майка ми звънна че викнала линейка за баба ми.Мъжа ми отиде да помага да я качат на линейката че и било нещо на сърцето и не трябвало да се движи.Днес за втори път викаме линейка.Първия път казаха че нищо и нямало само и било много ниско кръвното и да пие айрян със сол и някаква инжекция и сега ей го на.........Да не стигаш до лекари #Cussing outНа всичкото отгоре мъжа ми се забрави телефона и не може да ми звънне да каже  какво става и кога ще си дойде и сега ще будувам от притеснение Sad
Извинявам се че ви натоварвам с такива нещо по никое време  Hug

# 54
trixy Благодаря ти, мила , ще го имам предвид! Много се  надявам да посъбера мнения от майчетата тук, защото наистина ви имам доверие.  bouquet

# 55
sissi,
Playtex, нямам мнение за шишета никакво, защото както съм споменавала и преди баткото от биберон така и не пожела да суче... на 7мия месец пропи от неразливаща се чаша на Playtex, обаче. Виждала съм ги (чашите) на последния етаж в Скайсити на 4 пъти по висока цена от щатско и се възмутих дълбоко. Хубави са, че и е мека смукалката.

http://www.playtexbaby.com/Products/Bottles/DropIns.aspx... предполагам за Дропс ин шишета говориш, но пак да кажа- идея си нямам от бутилирано хранене. Като, че ли моя все пак вкарваше по малко течност от бутилките с по- малки и меки биберони, но не ги уважавахме и това е... но ние май сме уникален случай...

# 56
  • София/Търново
gery_roz дано не съм груба, но ти препоръчвам да си спокойна. Опитай се да продължиш деня, да го завършиш като всеки друг. На моята докторка уреда мери и някакъв стресов фактор-вероятно жаргонно го казвам, и тя много ми се накара като бях качила стойността в началото. А тя се кара и притеснява рядко.

# 57
gery_roz дано не съм груба, но ти препоръчвам да си спокойна. Опитай се да продължиш деня, да го завършиш като всеки друг. На моята докторка уреда мери и някакъв стресов фактор-вероятно жаргонно го казвам, и тя много ми се накара като бях качила стойността в началото. А тя се кара и притеснява рядко.
Ами то няма май много какво да се направи  Rolling EyesМайка ми ми се обади и каза че надеждата е малка така че сега чакаме да видим все пак и малка но има някаква  PraynigТя ме е гледала до първи клас .Всички хубави спомени от детството са свързани с баба ми.моля се само да успеят да я спасят  Praynig

# 58
Добро утро тумбаци wavey.Не забелязах някой да е раждал в близките часове newsm10 smile3503.Аз избягах от леглото уж до тоалет,ама след малко мъжа ми ще ме хване smile3512 smile3513.Надявам се много бабето наGERY_ROZда се оправи.Аз съм живяла почти само с баба ми и много я обичах и тя много ми помагаше с всичко,но преди 4 г получи инсулт и почина за 18 дена беше най-гадното нещо в живота ми.ИСКРЕНО СЕ НАДЯВАМ ДА СЕ ОПРАВИ ТВОЯТА БАБКА newsm17 newsm51.И така много стоях.Отивам си в леглото,че днес очаквам домашна визитация.и ако не ме намерят в леглото са ми обещали да лежа в Майчин дом докато родя smile3514 newsm09БАЙ ЗА СЕГА ОТ МЕН ДА СЕ ПАЗИТЕ И ДА ПОЧИВАТЕ ПОВЕЧЕ newsm10  love001 txtloves

# 59
  • Бургас
Добро утро Красавици Hug

Гери дано се размине и се оправи бабата,за да се радва и на новото бебче.  Praynig

Триксче кой филм гледахте?

Клото добре дошла.  bouquet

mimi_ic Да се пазиш и ти,че не те виждам да лежиш в болница до края. Peace

Общи условия

Активация на акаунт