КГБ = КЛУБ на ГОТИНИТЕ БАБИ - 38

• 23 849
  • 592
  •   1
Отговори
# 60
  • Видин
И аз чакам снимките с танците - Ихуууу newsm68 newsm68
Горе, горе, горе на черешаааатааа Joy Joy Joy

# 61
Ау Жаки,
Те бяха неприлични и не искай да ги видиш.
 newsm03 newsm53
Танита като четеше поемата и имаше една друга тумба в заведението
и като стигна до секса и разбрах че и те слушат
а като свърши бяха бурни аплодисменти.

# 62
  • София
    И аз забелях.Но им хареса.

# 63
  • СоФиЯ - ДрАгАлЕвЦи сега в La Rapita , Tarragona
Деси , но не се изложихме нали?  bouquet
 Направихме си почти общ купон и ни беше супер и на двете групи.  Hug

# 64
  • в малка спретната къщурка
http://s154.photobucket.com/albums/s251/furiq_65/Balani/
Ето дългоочакваните снимки  Hug
Деси, наздраве  Grinning Ние сме на Кубратска тази вечер.
Ей, още ме държи настроението. Не мога да разбера, че съм вкъщи Grinning .

Васко не само издържа в осарника, но и е готов за следваща среща  Laughing Само да му е в удобно време!
Абе ще го направим и него бойна баба  Laughing . Давайте го за пример на мъжете си, за да увеличим дружината за следващата среща! Беше страхотно, просто нямам думи! Hug Гледайте снимки, наслаждавайте се и теглете това, което ви харесва.

Момичета, кажете отваряте ли снимките? Ако има проблем - свиркайте, тук съм!

# 65
                     Добре,че беше Фурийка,че иначе нямаше да има снимки от танците.Аз не мога да снимам когато има музика  Embarassed Embarassed Embarassed да си призная докато Танчето ни организира да се запознаем с по няколко думи аз се бях уплашила,че няма да има танци.Защото представянето беше съпроводено с толкова смях и шеги,бяхме толкова щури,че времето отлетя като миг.Следващия път ще измислим друга програма и ще се представят само новите / не дошлите на тази среща/.
                     Сладурки,ОБИЧАМ ВИИИИИИИИИИИ!  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes
                     Фурийка,адашче, докато съм писала ти си публикувала снимките.Отивам да гледам. Peace

# 66
                        Адашче, умряхме от смях на снимката ,която си ми направила в гръб.Такава в 50....и неколко годишния ми живот нямам. hahaha Joy Joy Joy newsm51 rotfImbo rotfImbo rotfImao rotfImbo

# 67
Жабче,
не само че не се изложихме,
но останах с впечатление,
че ние бяхме тези дето им взехме свеса.
Didia ,
Снимката е уникална.
За следващата среща всеки с половинка
Ако няма  такъв
третинка
(т.е. любовник)

# 68
  • в малка спретната къщурка
Мила Дидиа, снимката е в гръб, защото си твърде бърза и игрива, а аз като по-бавен фотограф, се настройвам за отпред, а хващам отзад   Joy Joy

Деси, аз мога да бъда и с третинка, но няма да е любовник  Laughing , няма и да е детето, а ще бъде свекърва ми! Тя няма да ми откаже  Grinning Grinning

# 69
  • София
   Фурийке,тя ще е най на място при нас.И ще и хареса.

# 70
А не не съм съгласна  Crossing Arms
Без свекърви  Naughty  Stop
 ама ха.

# 71
Ееее, така се радвам, че ми харесвате поемата, че ще взема да се понадуя малко!

Яге, като си дойде щерка ти в сряда, да я прегърнеш и целунеш ДЕСЕТ пъти от всички почерпени днес от теб!

Нека в живота и да има,
                  здраве, радост, слънчеви лъчи,
                  нека  и се сбъднат всичките мечти!
                  Нека да е обичана, ухажвана, желана,
                  нека като майка си, да е чаровна ДАМА!
                                       За нейно здраве- НАЗДРАВЕ!

newsm59 nbirthday happy bd hbday bdbaloni

# 72
  • София
Благодаря ти ,Танита за пожеланията!Трогна ме и ме просълзи.

Момичета,които не бяхте на Балани-дъщеря ми София днес навърши 26год.и черпя:

# 73
  • София
                        Адашче, умряхме от смях на снимката ,която си ми направила в гръб.Такава в 50....и неколко годишния ми живот нямам. hahaha Joy Joy Joy newsm51 rotfImbo rotfImbo rotfImao rotfImbo

Страхотна си!!!!!!!!!!!! Направо "убиец"

# 74
се настройвам за отпред, а хващам отзад   Joy Joy
 rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImao rotfImao rotfImao     Фурийче, настройвай се тогава отзад /аз не съм мъж и не ме е страх/ ,че да хванеш отпред. rotfImbo rotfImbo rotfImbo wavey wavey wavey Пък ако бяхме с роклите без гръб и без предница сигурно щеше да е още по-добре.  Laughing Laughing Laughing Тогава щеше да действаш странично.   hahaha Joy Joy Joy Като прегледах снимките те поздравявам  Hug Hug Hug хванала си неповторими моменти.  Peace
               ЯЖКЕ,ДА ТИ Е ЖИВА И ЗДРАВА ЩЕРКАТА И ДА СЕ СБЪДНАТ ВСИЧКИ НЕИНИ И ТВОИ МЕЧТИ ЗА НЕЯ!!!
               НЕКА ВИНАГИ БЪДЕ НАЙ-ОБИЧАНАТА ЖЕНА И НЕКА ВИНАГИ ВОДИ СЪС СЕБЕ СИ РАДОСТТА,ЩАСТИЕТО И УСПЕХА !!!
                Яжке,чак сега включих,че внучката на сестра ми е със същото име на твоята дъщеря! Хей,пак си намерихме нещо общо  Laughing два дни сравняваме интереси,работа,хобита,таланти и пак има нещо ново да се научи и пак нещо те изненадва!
ТРЯБВАТ ОЩЕ СРЕЩИ!!!  Peace Peace Peace

Общи условия

Активация на акаунт