Отговори
# 105
Не е нужно да си имаш кавалер,там има хора,които си търсят половинка.Даже може да се случи да смениш партньора поради някакви причини.

# 106
  • вкъщи
ДОБРО УТРО НА ВСИЧКИ!УСПЕШНА СЕДМИЦА! Peace

# 107
Благодаря за пожеланията,Йовета!

Иве с Ави,какъв е този радикализъм,струящ от думите ти?

# 108
       Mr. Green

# 109
  • Стара Загора

Я, ти кога се телепортира там...?

# 110
  • София
Момичета, съжалявам, че така грубо се намесвам, но искам да помоля за малко информация. Интересувам се от лечителката Момера Пенчева. Налага ми се да я посетя, но не открих никакъв телефон за връзка с нея. Мисля да пътувам до Стара Загора в петък, а не знам дали приема сега. Прочетох, че само в четвъртък приема от 14 часа, а иначе от 9 сутринта. Моля ако има някой който да е близо да нея да види дали приема в момента. Много, много благодаря !!!

# 111
  • Стара Загора
Тя живее близо до нас...но въобще не съм се интересувала за работното и време. Ще проверя довечера.
Помните ли едно Рокси...дето питаше за кръвен тест къде правят в СТ-З...е бременна е с близнаци /момче и момиче май/ Да са и живи и здрава.
Обеща да каже резултата после ама обещанията лесно се забравят като свъриши работа Laughing Ей за това ме е яд да ме правят на йелоул пейджис Sunglasses

# 112
  • Стара Загора
Здравейте,
rozibozi, за Момера не знам и не искам да знам, дано нямате сериозен проблем.
Роксито да си изкара леко бременността и безпроблемно раждане!
Херко, не се дразни за глупости.
 Хайде да се съберем някоя вечер с децата докато не е станало студено, че пак се забравихме.

# 113
  • Стара Загора
с ДЕЦАТА ЛИ? Mr. Green аз викам без тях, че по-лесно Mr. Green
Сържът днес е наряд...в четвъртък на банкет...предлагам сряда вечер да се съберем някъде Rolling Eyes

# 114
Tursq bremenni ot St.Zagora za korespondenciq nikoi ne poznavam tuk,bremenna sum v 7 mesec.Skype mi e rosieli21 pi6ete,6te otka4a #Cussing out

# 115
  • Стара Загора
нЕ ОТКАЧАЙ...имаш време за откачане като се появи малкото човече Mr. Green
Съжалявам но не съм в категорията, която търсиш...не съм бременна.....но бях преди почти две години Mr. Green

# 116
Здравей unona78 добре дошла при нас!  Hug

Ще се радвам да се запознаем.

# 117
  • Стара Загора
Херка за сряда вечер без деца ако се уговорите за някъде ми звъннете ,че все влизам късно във форума  Laughing

# 118
  • Стара Загора
Сряда вечер, предварителните уговорки са за Хрищени...
Ама като се има предвид вечер... 18:00 - 18:30 някъде...
Че да може и тези с деца да са на линия...

# 119
  • Стара Загора
С кой са предварителните уговорки? Аз поне за такива незнам...
Кога сте ги правили? Аз не съм присъствала поне....

Общи условия

Активация на акаунт