Отговори
# 195
Аз пък днес се повеселих пак на сватба...

# 196
  • Стара Загора
Да оздравява Тони Hug
Ние се завърнахме bowuu Само дето сержът ми забрави костюма ама това беше бял кахър..а да..и в хотела сутринта се оказахме заключени и сержът излиза през едни прозорец Mr. Green Аз бях твърде "малка" за прозореца...ахаха Смях. Но хубаво си изкарахме.
Опустоших и магазините в Бургас.
На Милка не съм ходила...твърде добри са за мен Mr. Green
Тази седмица имам обещано излизане...да не посочвам Twisted Evil

# 197
  • Стара Загора
Няма нужда да посочваш, сещаме се  Mr. Green
А и явно имаш доста за разказване, няма да скучаем...

# 198
Хера, спуках се от смях.  Joy

Jade, да оздравявате бързичко.   Hug

# 199
Заплювам си един стол по-близо до Хера да й се подмазвам на следващото събиране Simple Smile
Ако може между Хера и Jade:)

# 200

Ако може между Хера и Jade:)

И срещу мен.  Laughing

Борка, защо махна готиния гладач?  Rolling Eyes Какви са тези змии сред, които си попаднал?  Mr. Green

# 201
Успешна учебна година на всички малки и големи ученици! Wink

# 202
Хилоу!
Аз съм отново на работа, което ще рече - имам нет от 8 до 17 ч. З акакво събиране иде реч? Да вземе някой да ми се обажда отвреме - навреме, щото почвам да си мисля, че на никого не съм залипсвала. Само лошата Хера ме уважава с внимание  Mr. Green Хере, обичам те!

Хайде да се надцакваме за най-екзотични дестинации за последните два месеца. На бас, че аз печеля. Не говоря дори за Тайланд! Тук е мястото да се похваля с кратък престой в Туркменистан (за щастие на летището само, по-далеч и да ме карат, не отивам, като видях какво чудо е), както и още един кратък престой в Румъния. Която ми хареса. Като изключим грандоманщината на социалистическата им власт, изразяваща се в огроооомни сгради, оргоооомни сгради и пак огрооомни сгради. Огрооомните пътища в наше време са по-скоро плюс, защото трафикът е натоварен, но такива зверски задръствания като в София сигурно нямат - улиците са с поне по 3 платна в центъра на Букурещ. Инак карат самоубийствено, но след дните в банкок това вече не ми прави впечатление. Поне не им е обратно движението.  Mr. Green

Успех на всички ученици. То май аз съм от малкото с такива. Успех на всички без ученици тогава.

# 203
  • Стара Загора
Честит първи учебен ден на всички ученици и учители (ако има и такива тук) и от мен. Да ви върви по вода цялата учебна година, както днешния дъждовен ден!
Някой от вас ще ходи ли утре на лекцията на 9 месеца? Темата ще е “ Социално осигуряване и подпомагане по време на бременност и майчинство.”

# 204
Привет Роси Wink
Някой беше споменал. че правите ремонти, ама явно не си липсвала заради тях, ами от миткане по екскурзии, а Mr. Green
Давай снимки плсс Praynig
Хера, вие де бяхте?
И аз не съм в час със срещата Crossing Arms

# 205
Аааааааа, ремонтите продължават и живеем у свекърите, а там нямам нет. И като съм в отпуск - ептен.
Снимките от Тайланд са тук: http://gardencliff.multiply.com/photos

# 206
ехо, искам да питам нещо, ако може.
искам да отида при д-р бузалов на профилактичен преглед в частния кабинет, ама нещо не мога да го открия на тел. в кабинета, та въпросът ми е, знае ли някой какво му е раб. време, че да звънна тогава. хич не ми е удобно да му звъня на мобилния... все си представям как някоя жена ражда, а аз звъня с моите въпроси.

# 207
Звънни по-късно. Бузалов приема следобед и може още да не е отворил. Мисля, че първия му час в кабинета е от 15 ч.

# 208
  • Стара Загора
ехо, искам да питам нещо, ако може.
искам да отида при д-р бузалов на профилактичен преглед в частния кабинет, ама нещо не мога да го открия на тел. в кабинета, та въпросът ми е, знае ли някой какво му е раб. време, че да звънна тогава. хич не ми е удобно да му звъня на мобилния... все си представям как някоя жена ражда, а аз звъня с моите въпроси.

042 / 644 100
Росе добре дошла....сега се наслаждавам на снимките ти Heart Eyes Време беше и ти да идеш на работа...няма само ние да опъваме каиша Mr. Green
МТВ ходихме във Варна да кръщаваме кръщелницата.
Борисе пия мавруд душко Mr. Green
Хайде в петък да се разберем някъде? Rolling Eyes

# 209
аз тел го имам, ама не мога да открия никой на него. та да не звъня нон стоп, се чудех дали има някакво работно време.

Общи условия

Активация на акаунт