Юнските бебоци шарения свят откриват и все по-рядко те заспиват!

• 15 726
  • 285
  •   2
Отговори
# 15
  • варна
 Нашите колики понамаляха, но стана много по-ревлив от зъбите, които го дразнят.

# 16
мимченце, благодаря за темичката   bouquet

# 17
ние колики не сме имали ,като започнах сокчетат помислих 4е ще се появят ,но няма за сега ,незнам дали е възможно от сег анататък да запо4нат

# 18
Моята също е страшно шавлива. Обръща се от гръб на корем и почва да рита с кра4ета и да се опитва да пълзи, главата още от 1 месец си я задържа по коремче, опъва се на дъга по гръб или прави много смешно "пълзене по гръб", опитва се да се набира да сяда, преди беше докато е полу седнала, а сега от легнало положение вече, отваряме си юмручетата и хващаме играчките - дали случайно, дали преднамерено....
Стана и много бъбрива вика "ауууу" и "кххх " и разни други  Joy
Обаче все още неспим денем и като заспи към 10ч вечерта след много рев и изтощение, днес аз я събудих в 7ч. за кърмене, 4е  bombs тя сигурно до 8 щеше да откара.

А защо някои са против залъгалките, да неби да е по-добре на 5 год. да си смучеш палеца. Просто някои деца като искат да си смучат ако не е залъгалка, то ще е палеца. Аз сега се притеснявам моята като не признава залъгалки да не си хареса прекалено много юмрука newsm78
Ми живи хора са, както аз казвам, тя не ме слуша, аз слушам нея.

В форума за кърмене и захранване имаше тема за захранване с пюрета,ето линка

http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=311302.0
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=192347.0

Последна редакция: нд, 31 авг 2008, 18:42 от ana_vandala

# 19
  • Стара Загора
мимченце, мерси за новата тема!   bouquet

# 20
Здравейте и от нас с Пепо! Мимченце благодарим за темичката  bouquet

Аз съм притеснена нещо. Наш Пепо по принцип е спокоен и досега сме нямали силни колики. От няколко дена обаче е много неспокоен, плаче (понякога доста истерично). Уж е гладен (и му е време да яде), а като го взема да яде - пищи и не захапва. Чак като се успокои и като се наспи тогава. Колики ли го хванаха? Какво е това? На ръце се успокоява, и заспива. Като се събуди пак рев. Иначе си се и усмихва от време на време. Говорим си, играем. Някой има ли идея какво може да е това?

А за зъбки не е ли малко рано? newsm78

# 21
Мимченце, много добре си се справила. Simple Smile
Бюти, видя ли, че няма място за притеснения...Да си изкарате добре на родна земя! Simple Smile

Аз май забравих да се похваля, че в началото на седмицата купихме на Ясен нова количка- Пег Перего Уно, зелена, на балончета. С другите 2, които ми бяха дали, се измъчихме 2 месеца.

# 22
Прити Галина, и Ясен прави така понякога. Друг път като го сложа да яде се ядосва, че му тече мляко в устата. Иска само да си чеше венците. Залъгалка не иска. Купих му я като направи 3 седмици.
Не знам дали е рано за зъбки, но моя точно това в момента го мъчи. А и то не е казано, че утре ще цъфне зъб, може чак след 2-3 месеца.
По принцип не съм била против нея / залъгалката /, но си бях казала, че няма да купувам, докато не видя какво е положението. А не исках да купувам, за да не ми попречи в началото на кърменето. Исках много да кърмя след като не успях с Маги. И засега смятам, че се справям. Исках много и нормално да родя след скециото ми, но не се получи. Това не значи, че съм била категорично против секциото. Ей такива работи...Simple Smile Това малко и във връзка с постинга на Валентина от предишната тема. Може още да порасъждавам по въпроса, но ме мързи.

Последна редакция: нд, 31 авг 2008, 20:57 от Вери

# 23

Аз съм притеснена нещо. Наш Пепо по принцип е спокоен и досега сме нямали силни колики. От няколко дена обаче е много неспокоен, плаче (понякога доста истерично). Уж е гладен (и му е време да яде), а като го взема да яде - пищи и не захапва. Чак като се успокои и като се наспи тогава. Колики ли го хванаха? Какво е това? На ръце се успокоява, и заспива. Като се събуди пак рев. Иначе си се и усмихва от време на време. Говорим си, играем. Някой има ли идея какво може да е това?

Сигурно е излишно да казвам, че ние от доста време сме така. Не винаги, но се случва. Най-неприятно ми е, като започне да ги прави тези номера навън. Затова напоследък правим по-далечни разходки само с тати. От другата седмица, обаче, като я сложа в кенгуруто и ще обикаляме повече, стига само да е хубаво времето Praynig

# 24

Сигурно е излишно да казвам, че ние от доста време сме така. Не винаги, но се случва. Най-неприятно ми е, като започне да ги прави тези номера навън. Затова напоследък правим по-далечни разходки само с тати. От другата седмица, обаче, като я сложа в кенгуруто и ще обикаляме повече, стига само да е хубаво времето Praynig

Мда, и ние сме така. Йоана пък захапва и започва да суче, само че докато суче започва да се опъва назад, дърпа зърното, дъвче го, понякога започва да хленчи, върти си главата настрани и тем подобни. newsm78 Не винаги е така, ама като започне така да прави, яденето се проточва почти час. Tired Навънка също е правила сцени, днес например я кърмих в парка, наяде се, сложих я в количката и рев. Да я пита човек какво иска. Laughing И пак не е спала почти цял ден, вечерта й се спи, а не заспива и започва да реве от умора. Милата тя.. Heart Eyes

Галенце, ние вече ходим в парка почти всеки ден, само гледаме да излезем към 4, че по-късно става студено. Ако имате време ще се радваме да се видим. Heart Eyes Hug

Последна редакция: нд, 31 авг 2008, 22:10 от mimchence

# 25
ето го алекс http://www.snimka.bg/album.php?album_id=247114&pid=7307624
ама забравих как се надписваха снимките Confused

# 26
  • София
Хей здравейте,извинявам се,че така ви скачам в темичката/аз съм юлка/но имам един въпрос...и се надявам да ме поуспокоите малко-Та...започнаха ли да преминават при вас коликите?
Моят юник е роден на 1 юли. Коликите му изчезнаха за 10-ина дни и сега пак се върнаха.  Sad Е, не така силни, както до 40я ден, но все пак ги има...

Прити Галина, ако е гладен, но реве и се дърпа от зърното, пробвай да го сложиш на рамо и да го уригнеш. И моят бебо прави така, но като се уригне става кротък и се храни нормално.

# 27
  • Miami
Добро утро, момичета  Grinning

mimchence мерсаж за темата   bouquet

Мда, и ние сме така. Йоана пък захапва и започва да суче, само че докато суче започва да се опъва назад, дърпа зърното, дъвче го, понякога започва да хленчи, върти си главата настрани и тем подобни. newsm78 Не винаги е така, ама като започне така да прави, яденето се проточва почти час. Tired Навънка също е правила сцени, днес например я кърмих в парка, наяде се, сложих я в количката и рев. Да я пита човек какво иска. Laughing И пак не е спала почти цял ден, вечерта й се спи, а не заспива и започва да реве от умора. Милата тя.. Heart Eyes

Ние сме по същия начин yes Не е всеки път, но като започне да се джазка напред-назад и ми опъва цицката като ластик  hahaha
И на вън прави сцени като Йоана и аз пак го вземам от количката да се уригне, а той вземе че повърне  при оригването. Ей, тогава най ме е яд  Rage
Снощи това дете ме побърка докато го приспя. Нахраних го към 22 и после до 24 не иска да заспива - смее се, ама направо с глас иска вече, гука, надига краката чак до главата си  Joy и най-накрая му дадох пак да суче та заспа  ooooh! Поне спа до 6, после пак се кърмихме и сега още спи. Очаквам включване всеки момент обаче(че и гърдата ми вече е станала като силиконова   tooth )

За коликите - все още има малко, но не са както преди. Вижда му се края   thumbsup

Вери, каква е тази залъгалка за зъбки? И аз имам една, обаче трябва детето само да си я държи, Жорко още не си е забелязал ръцете, да не говорим да хване нещо  Simple Smile Питам, щото и той не признава биберони и все си смуче юмручето.

ana_vandala, мерси за линковете   bouquet Отивам да ги чета, че и аз мисля първо с пюренца да захранвам  и после соковете  yes

Хайде чао за сега
Хубав ден  Hug

# 28
Кори, биберон залъгалка. Simple Smile Някой на 1-ва страница пита що сме били против тях и аз почнах да се оправдавам. Иначе друго няма за зъбите, точно защото не може да държи.

# 29
  • Miami
Кори, биберон залъгалка. Simple Smile Някой на 1-ва страница пита що сме били против тях и аз почнах да се оправдавам. Иначе друго няма за зъбите, точно защото не може да държи.

Mr. Green ясно. Викам да не са измислили западняците нещо модерно и тук още да не е дошло  Laughing Еми ние ще си лапаме юмручето значи, като не щем биби  Rolling Eyes

Общи условия

Активация на акаунт