Ягодка и Саса - всичко за продуктите - м.Септември

• 41 456
  • 746
  •   1
Отговори
# 120
  • Варна
Определено са им скъпи нещата спор няма...  bouquet

# 121
  • Варна
На Шанел новата златна колекция ми хареса обаче доста повече. Златния руж е неустоим.

Златният руж е жесток. Преди няколко години го пуснаха за първи път и тогава съм си го купувала. Още имам от него. Нанасям го като акцент на скулите.

# 122
  • където си пожелая...даааа...
Някой може ли да ми обясни разликата м/у мъжкия парфюм                                               http://us.strawberrynet.com/productDetail.aspx?ProdId=52818&goChar=L#DETAIL     и     афтър шейв лосиона    http://us.strawberrynet.com/productDetail.aspx?ProdId=74851&goChar=L#DETAIL      каква е newsm78? Интересува ме дали лосиона става да се използва като парфюм /на снимката е с малка дупчица за пръскане Thinking/ , или е гъсто като крем?

Момичета, дали знаете нещо по моя въпрос, че ми трябва спешно за подарък, а не искам да се изложа Embarassed?
Много ще съм благодарна  bouquet, ако ми отговорите Praynig!

Последна редакция: пт, 05 сеп 2008, 22:43 от Nik`s mom

# 123
Линка на парфюма не се отваря. Този автър шейф лосион се пръска според мен, но е слаб, за дизинфекция след бръснене. Повечето мъже предпочитат балсам крем за след бръснене, защото им успокоява кожата и не съдържа спирт. Абсолютно неподходящ според мен за подарък за чужд човек. Някак прекалено интимно, освен това по етикет не се подаряват неща свързани с личната хигиена на човек.Поръчай по добре парфюма. Wink

# 124
  • където си пожелая...даааа...
Линка на парфюма не се отваря. Този автър шейф лосион се пръска според мен, но е слаб, за дизинфекция след бръснене. Повечето мъже предпочитат балсам крем за след бръснене, защото им успокоява кожата и не съдържа спирт. Абсолютно неподходящ според мен за подарък за чужд човек. Някак прекалено интимно, освен това по етикет не се подаряват неща свързани с личната хигиена на човек.Поръчай по добре парфюма. Wink
Денсииии, огромно благодаря  bouquet. Веднага си пускам поръчката, че ми е спешно Rolling Eyes. Още веднъж благодаря ти за помощта Heart Eyes Hug!

# 125
Няма нищо мила, радвам се ,че помогнах с каквото можах. Hug

# 126
  • Over the rainbow
Някой може ли да ми каже за каква кожа е тази серия на Biotherm?

# 127
Не знам дали тук е мястото, но новият ФДТ да Герлен вече го има в Бюти Зоната във Варна. Чакаха само тестерите вчера.

Друго, което си харесах е руж на Герлен от есенната колекция. Теракотения скоро ще ми е твърде летен и лъскав.

Но мисля да почакам малко дали няма да излезе в Ягодата. Или да го купя от някой фри-шоп. Тук малко се оляли с цена 78лв, струва ми се.

Май и в бг мама трябва да имаме тема за нови серии на пазара  Thinking

# 128
eta тук и без това си обсъждаме новите продукти. За ФДТ на Гарлен е писано в темата 2-3 стр. назад.
Аз също четох реклама за него в Амика и ми е любопитен да го видя на живо.
А тази цена 78лв. за ФДТ ли се отнася ил за ружовете?(Ако е за ФДТ според мен не е висока)

# 129
Да, четох за ФДТ, за това писах, че вече го пуснаха в продажба.

А цената 78лв е за ружа.

# 130
  • Варна
Имам познато момиче в Бюти зоната и ми даде да пробвам новия ФДТ на Герлен. Тестери нямаха още, но имаха едни флайери (така ли се казваше) с мостри вътре на двата вида - aqua i extreme. Стори ми се много плътен, а аз май не си падам много по такива. Предпочитам да са ми по-лекички, като воал просто. Пробвах и два вида на Sisley, не са нови продукти.

Този е много приятен, лек и същевременно покривен. И най-важното за мен - не ми лъсва т-зоната след известно време.

Това не е точно ФДТ, а тониращ крем. Но е само в два цвята, прюс един безцветен.

Последна редакция: сб, 06 сеп 2008, 11:30 от Mims-Mims

# 131
Новите продукти на Ести Лаудер

# 132
А цената 78лв е за ружа.

Цифрите определено не са ми силна страна  Embarassed

Цената на ружа е 82лв.

# 133
  • Габрово
Мммм, тези на Ести изглеждат страхотно! Flutter

# 134
Малиии, големи красоти сте показали  Laughing