Ягодка и Саса - всичко за продуктите - м.Септември

• 41 474
  • 746
  •   1
Отговори
# 225
Шампоана на Шейседо -Тсубаки - чевения за какъв тип коса ?
http://web2.sasa.com/SasaWeb/eng/product/viewProductDetail.jspa? … emno=102126605001

Мисля, че за по-суха и изтощена.
Аз го ползвам в момента, ще погледна довечера какво пише на шишето, ако има английски надписи де  Mr. Green

# 226
  • София
http://web2.sasa.com/SasaWeb/eng/product/viewProductDetail.jspa? … emno=102126605001

Аз го ползвам в момента, ще погледна довечера какво пише на шишето, ако има английски надписи де  Mr. Green

Тогава белия ли е за мазна???Искам за мазна и тънка коса

# 227
  • Варна
Мацки, искам да си взема шампоан и маска на Керастаз, но понеже разликата в цената не е голяма се чудя дали да си го поръчам от Ятодка newsm78 Забелязали ли сте да има разлика в качеството? Между другото, какъв е курса на долара за днес?

1,40лв за долар.

# 228
  • Paris
Mims-Mims   bouquet Лошо, няма ли да се спре тоя долар?!

# 229
  • Варна
В това ни е надеждата  Laughing

# 230
Момичета Hug, препоръчайте ми крем ( без Клиник Mr. Green ) за зимния период Praynig За мазна/комбинирана кожа, с анти ейдж ефект и леко матиращо действие. Но да овлажнява добре ( защото кожата ми се изсушава ooooh! ) и да е подходяща основа за грим. Може да дадете идеи и за серумче Flutter Благодаря ви предварително!  bouquet
Аз чакам серията Future Perfect на Есте Лаудер, дават я с точно такъв ефект, какъвто търсиш и ти, като дойде ще ти кажа как е.За нормална към комбинирана кожа.

# 231
Момичета Hug, препоръчайте ми крем ( без Клиник Mr. Green ) за зимния период Praynig За мазна/комбинирана кожа, с анти ейдж ефект и леко матиращо действие. Но да овлажнява добре ( защото кожата ми се изсушава ooooh! ) и да е подходяща основа за грим. Може да дадете идеи и за серумче Flutter Благодаря ви предварително!  bouquet
Аз чакам серията Future Perfect на Есте Лаудер, дават я с точно такъв ефект, какъвто търсиш и ти, като дойде ще ти кажа как е.За нормална към комбинирана кожа.

A Future Perfect за каква възраст е?
За 30 годишна кожа дали става?

# 232
Разбрах, че е 30+, мен ме устройва. Simple Smile

# 233

За съжаление и мен Tired

# 234

За съжаление и мен Tired
  hahaha
 Без паника моля! Laughing

# 235
Estee Lauder - Nutritious -тази серия за каква възраст е?
п.п. прочетох,че е за азиатски тип кожа-извинете ме!

# 236

A Future Perfect за каква възраст е?

Да, Фючър Пърфект е за 30+, ползвала съм и крема за лице и околоочен - супер!
За 30 годишна кожа дали става?

# 237
  • Варна,морето ...
а тази серия на ести за каква възраст е
харесала съм си този крем
http://www.strawberrynet.com/productDetail.aspx?ProdId=56768&goChar=E#DETAIL
сивата серия е лифтинг и е за възрастна кожа  а тази в жълтите бурканчета някой ползвал и я е
благодаря  предварително Laughing

# 238

нищо не пише на шишето  Mr. Green на разбираем език
за суха и изтощена коса е  Peace

# 239
Опитвала съм  околоочния  на Есте от серията Ре Нутрив  останах очарована   и мисля да го поръчам  за зимния период ,  другите от серията не съм ги пробвала но предполагам че и те са добри .Мазен е  като масло  плътен крем мирише приятно ..  за сух околоочен контур е перфектен ,кожата става  мека   до края на деня   bouquet

Future Perfect   за суха кожа някой опитвал ли го е.. Flutter

Последна редакция: пт, 12 сеп 2008, 22:10 от Bluevelvet

Общи условия

Активация на акаунт