Ягодка и Саса - всичко за продуктите - м.Септември

• 41 286
  • 746
  •   1
Отговори
# 420
Веднага!

Инфо за самия продукт най-добре на страницата на Gierlain.

# 421
Вижте каква красота http://us.strawberrynet.com/productDetail.aspx?ProdId=80376&goChar=Y#DETAIL Изкушеноята са много

# 422
последни,излиза че сенките са стари или много стари,аз имам 5те цвята,би трябвало да са преди тях или?

# 423
Веднага!

Инфо за самия продукт най-добре на страницата на Gierlain.

eta, мерси, прочетох и в сайта.
Ще ги погледна и в някой магазин

# 424
момичета кой е по подходящ за зимата този    или

този

# 425
момичета кой е по подходящ за зимата този    или

този

Миналата зима ползвах втория, на мен ми харесва.

# 426
В този блог има доста добро и изчерпателно описание със снимки на Метеорити-те.

# 427
  • Варна
И аз поръчах базата Метеорити на Герлен, да не вземе пак да им се счупи сървъра.  Simple Smile Кой знае какъв наплив поръчки имат в близките два часа.

eta, цяло чудо е че още не сме се засекли в Бюти зоната, и аз преди дни пробвах метеоритите там  Laughing Обаче ги мазах на ръката си, та нещо не разбрах какъв им е точно ефекта, по-скоро - не знам какво е усещането върху кожата. Ползвала съм Роз Илюжън на Ла Прери като основа, но ми идваше едно мазно и неприятно. С метеоритите така ли е или са по леки като усещане?

# 428
Леки са, поне според всички отзиви. Аз също на ръка ги пробвах, след секунда бяха попили. Ето още отз … 2;та.

# 429
тези капсули дали стават за 26 г.?

# 430
  • Paris
 kaloqnis2007, този Биотерм е хидратиращ, за зимата ти трябва подхранващ крем Peace

# 431
  • around the world, where the heart belongs
Аз да се самоцитирам.  Mr. Green

Можете ли да ми препоръчате околоочен крем, заглаждащ фини първи бръчици. Ползвала съм All about eyes rich на Клиник и Hydraction na Dior. Не съм доволна. Освен да овлажняват, друг видим ефект няма, даже вече са ми повече линийките.  Crossing Arms

# 432
  • around the world, where the heart belongs
http://us.strawberrynet.com/productDetail.aspx?ProdId=15886&CatgId=19 тоя крем на Darphin дали е подходящ?  newsm78

# 433
kaloqnis2007, този Биотерм е хидратиращ, за зимата ти трябва подхранващ крем Peace

bouquet Heart Eyes

# 434
  • Пловдив
Момичета, разбрах, че сенките на Диор от намаленията не са нова колекция, но знаете ли (ориентировъчно) през коя година са се произвеждали? Много ме интересува, защото съм харесала няколко цвята. Praynig

Общи условия

Активация на акаунт