Ягодка и Саса - всичко за продуктите - м.Септември

• 41 482
  • 746
  •   1
Отговори
# 465
аз май ще се въздържа и ще си взема отново на ести хидратиращия, след като този има ефекта "кир" май не е за мен
аз в бюти зоната пробвах околоочния и ми хареса може би ще се насоча към анти ейдж серията

Аз поръчах варианта за нормална към мазна кожа, дано ми е достатъчен като хидратация Rolling Eyes

Първият е за след 35, 40 г., вторият - за 30+ Peace

# 466
  • Варна,морето ...
аз май ще се въздържа и ще си взема отново на ести хидратиращия, след като този има ефекта "кир" май не е за мен
аз в бюти зоната пробвах околоочния и ми хареса може би ще се насоча към анти ейдж серията

Аз поръчах варианта за нормална към мазна кожа, дано ми е достатъчен като хидратация Rolling Eyes

Първият е за след 35, 40 г., вторият - за 30+ Peace
киора благодаря ти ще се спра на този 30+ първия го пробвах доста е мазен

# 467
Бях обещала да дам отзиви за крема за суха кожа на Ести Лаудер.
Ето този
http://www.strawberrynet.com/productDetail.aspx?ProdId=34211&goChar=E#DETAIL
страхотен е, кожата ми зимата е ужасно суха, става като шкурка и започва да се бели. Първоначално като се намажа с него кожата стои малко мазна, но след около 10-15мин попива и няма такъв проблем. ))))
Аз пак да си питам ако някой може да ми препоръча пудра, че не знам към какво да се ориентирам. )))

# 468
 Аз съм доволна от Future Perfect-ите на ЕЛ. Околоочния е много плътен като консистенция, но много добре попива, а дневния е много добра основа за грим и през целия ден лицето ми не лъсна. Simple SmileДо скоро, несъществуващата вече серия Примодиале Оптимум на Ланком ми беше фаворит, но тази вече е на път да я измести. Grinning Единственото така малко по-кофти е, че дневният крем е произведен през април 2006, т.е. не е много новичък. Confused

# 469
Аз пак да си питам ако някой може да ми препоръча пудра, че не знам към какво да се ориентирам. )))

С две ръце препоръчвам тази пудра.
Дори я водят компактен ФДТ. Макар, че на вид си е точно пресована пудра, но покрива доста добре и е дълготрайна (дори и без база).

А аз от Future Perfect околоочния никак не бях доволна. Не е подходящ изглежда за сух околоочен контур. Сега с Ювена виждам чувствително по-добър резултат.

# 470
А аз от Future Perfect околоочния никак не бях доволна. Не е подходящ изглежда за сух околоочен контур. Сега с Ювена виждам чувствително по-добър резултат.
Да, предполагам, моята кожа в никакъв случай не е суха.

# 471
  • Пловдив
Този сет от трите стъпки за мазна кожа е на доста изгодна цена, струва ми се. Peace

# 472
  • Габрово

"Белина" за нежелано телесно окосмяване Joy Преди мнооого години (когато не бяхме запознати с кола-маската все още) ползвахме кислородна вода hahaha

# 473
С две ръце препоръчвам тази пудра.
Дори я водят компактен ФДТ. Макар, че на вид си е точно пресована пудра, но покрива доста добре и е дълготрайна (дори и без база).

Ета, голяма подстрекателка си  Peace
С нетърпение ще очаквам отзива ти за базата за сенки на ЛМ!

kiora
Добър е крема, нали знаеш че го харесвам. На мен ми е студено с него и го оставих за лятото. Добър е и като качество - може би защото не е от големите намаления!  Grinning

# 474
момичета,имам един въпрос-моля ако е обсъждано да не ми се сърдите,но не ми се чете цялата тема  Embarassed
вчера попитах за Тотал-а в един магазин и ми отовориха ,че  е спрян от производство  Confused
мисля да поръчам от ягодка,но ако действително е така сигурно ще е стар...

# 475
  • around the world, where the heart belongs
момичета,имам един въпрос-моля ако е обсъждано да не ми се сърдите,но не ми се чете цялата тема  Embarassed
вчера попитах за Тотал-а в един магазин и ми отовориха ,че  е спрян от производство  Confused
мисля да поръчам от ягодка,но ако действително е така сигурно ще е стар...

За total turnaround на клиник ли говориш? да не би да са имали предвид крема, а не концентрата?

# 476
да за кремчето попитах-маската и концентрата ги имаше.

# 477
  • around the world, where the heart belongs
да за кремчето попитах-маската и концентрата ги имаше.

Мисля, че още от миналата година е спрян.

# 478
някой ползвал ли е концентрата Total turnaround ? нека да напише отзиви...в сравнение с крема,кой е по-добър ? а кремчето дали ще го пускат пак на пазара  Thinking

# 479
Ако е спрян защо го има на сайта на Клиник?! Не знам защо го разправят това по магазините, на мен пък ми казаха миналата година, че ще спират твърдия сапун, като гледам няма такова нещо! Иначе отзивите за крема май са по-добри, отколкото за концетрата.

Общи условия

Активация на акаунт