Ягодка и Саса - всичко за продуктите - м.Септември

• 41 406
  • 746
  •   1
Отговори
# 570
  • София

Добавят още 10% към останалата отстъпка, която си натрупал ли.....нещо не го схванах много  newsm78

# 571
Доколкото разбирам - дават 10% отстъпка за всяка поръчка над 50$.
А дали се добавя към натрупаните % отстъпка - трябва да се пробва. Praynig

# 572
На мен си ми дава подаръка от Стила .Ако можеше и Стилата и тези 10% и натрупаните % ,ех ама не става. Mr. Green

# 573
  • Плевен
Аз пробвах, не ми даде 10% отстъпка. Даде ми 5% за 3 продукта, другия процент и един подарък Stila. Да не би да е само за получилите мейла? Аз го нямам.

# 574

Не се прибавя! Снощи правих поръчка за около 140$, имах само 10% отстъпка, която обикновено ползвам. И подарък.

# 575
  • София

Добре ще ни дойде ако се събират с останалите % .....след малко ще пробвам и аз  Simple Smile

# 576

Не се прибавя! Снощи правих поръчка за около 140$, имах само 10% отстъпка, която обикновено ползвам. И подарък.

Мда, и аз току-що пробвах ,ама нъцки. Не ми добави нищо. Confused

# 577
Искам да споделя, че виолетовата серия на Биотерм, която е с повдигащо действие за над 40 г. въобще не ме впечатли. Ползвам околоочен крем и дневен за смесена кожа и нищо не правят. Въобще не може да се сравнят с кремовете на Ювена и деклеор, които ползвах преди това. Споделям мнение, защото в момента има дневен за смесена кожа от 30 мл на промоция в ягодата.

# 578
Bastet, много ме упокои Mr. Green Чакам го да дойде тези дни. Дано поне е в срок на годност.

# 579
 Grinning......при теб може да се държи по-прилично, не е лош кремът, но в сравнение с другите работи си бледнее. Май с Биотерм-ите не е имало проблем - май само Кларен и Ланком дотук имаха стари работи, а и нина ричи.

# 580
Bastet , сестра ми е на 33г, много й хареса Deliner Mat и смята да си го поръчва. Аз се чудя обаче дали не й е рано за тази серия.  newsm78

# 581
  • Варна,морето ...

за такава гояма сума ли правят подарък

# 582
  • Варна,морето ...
даже пробвах с друг е-мейл не даде никакъв подарък или 10% много странно newsm78

# 583
Bastet , сестра ми е на 33г, много й хареса Deliner Mat и смята да си го поръчва. Аз се чудя обаче дали не й е рано за тази серия.  newsm78

ами малко й е рано.......особено мазната кожа старее по-бавно. На 33 може да е с кожа на 27 годишна.

# 584
даже пробвах с друг е-мейл не даде никакъв подарък или 10% много странно newsm78
Подаръка е за над 50дол. Дава ти да се избереш има спирала с очна линия и червила на Стила.

Общи условия

Активация на акаунт