Бурканчета за детска кухня

• 58 915
  • 251
  •   1
Отговори
# 45
  • BG
При нас искат 3 стъклени бурканчета с винт.

# 46
На нас ни искат 6 буркана от 400 мл с широк отвор.
Такъв грамаж-от дуралекс и пласмасова капачка има по магазините за домашни потреби.

# 47
  • София
Сега си купих вече бурканчетата, както написах по-горе, а също и споделих къде, но не разбирам защо през пост някой пише нещо от сорта "на нас искат еди колко си бурканчета Peace"... Адски изнервящо беше, поне за мен, да чета всичките възгласи как при еди кой си искат три бурканчета, при условие, че темата е КЪДЕ могат да се купят, а не КОЛКО искат във вашата кухня.

# 48
Аз ползвах бурканче с винт, който стават за сол, червен пипер.....

# 49
И какво сега? Четох, четох, то излиза, че някои сме жестоко прецакани.
Вместо да улеснят майките, гледат само как да те затормозят.
И най-накрая някой може ли все пак да обясни къде се продават въпросните бурканчета в София!
Много моля пишете по темата!!! А не, на кого колко бурканчета му искали, в мазето имах, взех от познати!!!

Благодаря предварително!

# 50
Току-що се върнах от Женския пазар с 30 бурканчета и 60 капачки от тъй желаните. Моите ги взех от един мъж на павилион 106. Продава мед и капачки човекът, но си викам що пък да не го питам, и ей на - имал човекът. Наоколо покрай него също продаваха хората, но трябва да ги питаш.
Къде се намира това - движейки се по посока от Лъвов мост към халите, след онова място, което е с остъклен покрив или нещо там стъклено беше, от лявата му страна. Долу-горе срещу магазин за един лев.
Или тръгвайки по улицата, на която се намира училището Пеньо Пенев към пазара - директно попадате на заветното място, е с две-три крачки наляво.
Късмет!

# 51
Аз също се видях в чудо докато ги събера. Накаря купих на Ам АМ. Едистевиенто, които успях на намеря на пазара с такива бурканчета. Малката изобщо не им хареса съдържанието, и се наложи за го изхвърля. Доста скъпи ми излязоха в крайна сметка  Thinking Новите на Ганчев не стават.

# 52
  • Някъде на път....
nikimik, колко струват бурканчетата и капачките?

# 53
В домашни потреби и в магазините за 1 лв има. Като питаш за буркани за детска кухня, ще ти дадат. Като се наредим на обяд за кухнята, всички сме с едни и същи буркани  Laughing

# 54
В домашни потреби и в магазините за 1 лв има. Като питаш за буркани за детска кухня, ще ти дадат. Като се наредим на обяд за кухнята, всички сме с едни и същи буркани  Laughing

Понеже ми е далече Женския пазар, остава магазините за 1 лв.да преровя...и бурканчета има, не само капачки, така ли?А тези бурканчета колко грама са?

# 55
Сега си купих вече бурканчетата, както написах по-горе, а също и споделих къде, но не разбирам защо през пост някой пише нещо от сорта "на нас искат еди колко си бурканчета Peace"... Адски изнервящо беше, поне за мен, да чета всичките възгласи как при еди кой си искат три бурканчета, при условие, че темата е КЪДЕ могат да се купят, а не КОЛКО искат във вашата кухня.
Темата е КАКВИ бурканчета и от КЪДЕ могат да се купят и тъй като не е казано от кой град е ....

# 56
  • София
Темата е тооолкова стара, че едва ли на този, който я пусна му трябва информацията.

# 57
ехо тук при нас в поморие няма такива работи с бурканчета на кухнята,дават ти храната в кутиики за еднократна упетреба ,като тези от готовите салати който продават по магазините и е много  по удобно и хигиенично.

# 58
Момичета,ако ядете мариновани рибки,спокойно можете да ползвате после бурканчетата за децката кухня.

# 59
Току-що се върнах от Женския пазар с 30 бурканчета и 60 капачки от тъй желаните. Моите ги взех от един мъж на павилион 106. Продава мед и капачки човекът, но си викам що пък да не го питам, и ей на - имал човекът. Наоколо покрай него също продаваха хората, но трябва да ги питаш.
Къде се намира това - движейки се по посока от Лъвов мост към халите, след онова място, което е с остъклен покрив или нещо там стъклено беше, от лявата му страна. Долу-горе срещу магазин за един лев.
Или тръгвайки по улицата, на която се намира училището Пеньо Пенев към пазара - директно попадате на заветното място, е с две-три крачки наляво.
Късмет!

Да, и аз от там купих . Човекът е възрастен и трябва да го попитате ,защото бурканите не са изложени на масата .Цената е 0.30 лв. за бурканче Peace

Общи условия

Активация на акаунт