LaRedoute.fr - 78 - Прочети 1-вия пост преди да питаш!

• 58 160
  • 1 040
  •   1
Отговори
# 555
  • София

http://www.laredoute.fr/vente-pantalon-raye-la-redoute-creation. … tegoryid=22899019 - този за татито - мнооого хубав, почти улучихме и размера - 48, е с коланче трябва да го носи, че е широчък в кръста и ще отпускаме подгъва, че е височък човека  Blush

Снимки евентуално утре, сега всичко спи Outta Joint
змейковица,би ли дала размери на мъжкото панталонче и за какъв сезон е? Praynig

# 556
Момичета, моля ако някой има от това яке размер 114 или 126 да пусне размерчета, че се колебая кой номер да взема... Дали им е много голяма разликата  newsm78 Може и на лични.

Ето размерите на 114:
от рамо до рамо - 38 см, талия - 42 см, дължина - 46 см, ръкав - 36/26

# 557
  • Пловдив
змейковица, аз се чудя на тези дънки твоите. )) Кой цвят си взе и плътни ли са като за зимата? Аз много обичам тесни дънки надолу, така че ме устройват. ))
И за бермудите също да те попитам, тънки ли са, или плата е по-плътен. ))

Ако е за тези, за които писах снощи - не са дънки, а джинси, плътнички са, мога и зимата да ги нося като гледам  Mr. Green Довечера ще накарам мъжо да ме снима. В лилаво ги взех - много хубав цвят

Бермудите са тънички, но зимата ще ги нося с чорапогащник и ботуши в по-меко време.

yasmin01, панталонът не е плътен, по тънък е от дънки, чист памук е мисля, много приятна материя. Цветът му е доста по-различен и тъмен, но пак е хубав. Довечера най-рано ще дам снимки и размери, защото майка ми го взе да "удължава" крачолите  Mr. Green

# 558
  • Шумен

pepi7096  Благодаря. Успях.   bouquet
Не е лесно с толкова много акакунти.  Mr. Green

# 559
vailet тези карти са само за Франция. Peace
Момичета, да Ви попитам от кой дати получавате поръчки? Rolling Eyes

# 560
  • София
Относно интернет банкирането на ПИБ да се изкажа и аз. Опитвам се от известно време да се регистрирам, някои от вас ми обясняваха как става, но нищо не се получи при мен. Миналата седмица отидох до банката за да питам защо не мога да се регистрирам и от там ми обясниха, че вече тази услуга се извършва  само срещу електронен подпис. Така че тези които са се регистрирали  вече да са живи и здрави а ние останалите, ще пием по една студена вода Simple Smile
Не, не е така. Вчера, след безброй опити да се регистрирам през сайта /не се отваряше формата през никой браузер/ писах на ПИБ. Тази сутрин имах отговор, който ако ми дадеш мейл ще ти препратя. С две думи - пратиха ми като прикачен файл един сертификат, който се инсталира на компа. Имах изпратен и линк към работеща форма, която попълвам и им пращам. Следва, минаване през банката за потвърждение, че искам услугата и тогава те я активират. Сертификат за услугата ми пращат по мейл. С този сертификат финализирам регистрацията и отново скоквам до банката, за да ми потвърдят, че регистрацията ми е успешна. После се логвам в системата и си гледкам движението по сметката. Електронен подпис не е нужен.  

# 561
Здравейте на всички:)
аз съм нова тук с поръчките от LaRedoute и при последната поръчка ми липсваше един артикул. писах им на посочения адрес и те ми отговориха следното
Hi,

I apologize for this missing item. I am reimbursing it by a credit note of 10,45 ¤ you could use online by indicating its number.

Best regards.
до колкото разбирам ще ми изпратят код,който мога да използвам он-лайн,но искам да попитам ако някой знае как ще ми го изпратят по пощата или по е-маил и колко време е валиден!
Благодаря!

# 562
lanna , аз ли нещо не разбрах или е станало объркване?  newsm78
Първо писа, че си получила тези дънки, а после си пуснала реални снимки, но снимките всъщност са на  новите Типстерски дънки (ето ги и в моя албум, то и се вижда разликата де - няма го белия конец по шевовете и джобовете отзад са различни)
Та мисълта ми е - или аз не съм разбрала, че става дума за два различни вида дънки или са ти пратили различни дънки от тези които си поръчала  Thinking

mamaB, новите попълнения са ти страхотни, а красавицата с огромните очи е впечатляваща!!! Видях оранжевата серия и много ми хареса - дано цветовете са близки до тези на снимката, защото аз очаквах по-големи разминавания  Grinning

# 563
змейковица, мерси много, ще чакам реалните снимки, че се чудя за цвета. ))))

Ssimona225, пишат ти, че ще ти изпратят чек, с който можеш да си пазаруваш онлайн.

# 564
  • София
vailet тези карти са само за Франция. Peace
Момичета, да Ви попитам от кой дати получавате поръчки? Rolling Eyes
Нещо са се забързали и днес имам 3 известия и имам подозрение (мъжа ми след малко ще ходи на митницата), че това са всички поръчки до 24 август, което е направо бързо  Hug

Последна редакция: чт, 04 сеп 2008, 13:50 от 450

# 565
  • Пловдив
Аз взех днес от 22.08, беше пристигнала още завчера в Пловдивската митница   Peace

# 566
  • София
Тедулина,ако питаш за тези дънки от 2 евро,препоръчвам ти да се ориентираш към размер 168.
Аз съм с талия 66 и ханш 88 и едва закопчавам копчето.Иначе в краката са ми добре,на дължина също горе-долу,като клонят към дългички.Висока съм 166 см.

Някъде съм пускала мерки на размер 162 из темита,но ако искаш,ще ти ги измеря.Имам и снимки в албума-първите са на тези дънки.

Мисля,че другите дънки от 3 евро,които за взели Мама Б и Сън,ще са много по-добри.Мен ме е яд,че не си ги поръчах тях,но ме спря единствено това,че бяха в момчешкия сектор и се опасявах да нямат нещо/апликация или нещо подобно/ отзад Mr. Green
Не е късно,още има в черно 162 Laughing

А между другото,поръчвала съм панталон от детската 162 номер с 2 % еластичност и ми бяха дори леко широки newsm78.
Та моя извод е,от детските-без еластичност-168,с еластичност-162 Wink

# 567
450, змейковица  bouquet, супер Heart Eyes.
В такъв случай да очаквам днес, утре и аз известия Party

# 568
  • София
lanna , аз ли нещо не разбрах или е станало объркване?  newsm78
Първо писа, че си получила тези дънки, а после си пуснала реални снимки, но снимките всъщност са на  новите Типстерски дънки (ето ги и в моя албум, то и се вижда разликата де - няма го белия конец по шевовете и джобовете отзад са различни)
Та мисълта ми е - или аз не съм разбрала, че става дума за два различни вида дънки или са ти пратили различни дънки от тези които си поръчала  Thinking

Ооооо определено съм ги объркала, ох какво щеше да стане, много се извинявам  Embarassed Confused.. Просто много си приличат #Crazy, аз съм получила тези на типстър, явно съм си помислила, че съм поръчала другите. Добре че качих снимките  Embarassed
МамаB  извинявай, че те подведох така  Embarassed

# 569
Боже,аз наистина не съм добре  ooooh! Stefoni първо много благодаря за уточняването,защото аз си реших,че това са дънките и не съм предположила ,че са различни.Дори не съм обърнала внимание на шевовете,но най малкото сега загледах джобовете отзад,понеже не съм видяла и на малката снимка,че ги има и отзад снимани  ooooh! Blush Ами тя лудостта ми е пълна Crazy А тези дънки ми харесаха още като ги видях да се коментират за първи път,но не им беше дошъл реда  Embarassed Сега вече съвсем ще се раздвоя  Rolling Eyes
Иначе за цветовете малко по-наситени са на снимките от светкавицата,но и в действителност са си ярки.Панталончето е една идея по-тъмно заради съвсееем леко розовеещия нюанс.Съжалявам,че не ги снимах едно до друго,а жилетката все още съхне.Довечера ще ги снимам заедно и ще добавя снимките. Hug Чакам само змейковица да получи и сандалките ,за да сподели дали си отговарят и дали разделителя между пръстчетата няма да се впива и ако не са свършили ще се поръчват и те  Laughing

lanna нищо.нищо  Laughing аз така или иначе ще ги пусна,но не ми се искаше пак да ми висят съвсем  Laughing Но ще се види като дойдат Laughing

Общи условия

Активация на акаунт