Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какви теми се обсъждат във форума?
Какви съвети търсят и споделят членовете на форума?
Какво означава „псевдо ерекция“ и нормално ли е за момче на 5 години да получава ерекции?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какви теми се обсъждат във форума?
-
Какви съвети търсят и споделят членовете на форума?
Членовете търсят съвети по теми, свързани с бременността, като избор на болница за раждане и споделяне на лични преживявания. Те също така търсят насоки за организиране на срещи, споделяне на рецепти и забавни моменти. Във форума се споделя съвети за грижа за децата, планиране на пътувания, здравни проблеми при деца и лични новини и анекдоти.
-
Какво означава „псевдо ерекция“ и нормално ли е за момче на 5 години да получава ерекции?
Псевдоерекцията е обичаен физиологичен процес при момчета на възраст от 5 години. Това често срещано явление не представлява проблем и обикновено не изисква медицинска намеса. Въпреки това, ако родителите имат притеснения или забележат някакви необичайни симптоми, те трябва да се консултират с педиатър за оценка.
-
Как да се справя с игнорирането от страна на човек, когото обичам?
-
Какво представлява „по-доброто КГБ“ и какво е мнението на форума за това?
.., все пак и с него и с аватара - опитвам се да се пренастроя вътрешно.., ама не може да стане изведнъж...
... Не мога да те мисля по-нататък като поотрасне... кой знае какъв Дон Жуан ще се извъди 
А иначе, съвсем сериозно, вчера като ти пишех поздравителния пост за годишнината, смятах точно такова пожелания /за една малка сладка Кати/ да ви отправя, обаче докато търся подходущи чаши с шампанско и съм пропуснала... Ама гледай какво нешо - сякаш някаква интуиция съм имала...
Просто търся начин да спра да се измъчвам... На друго вече не знам мога ли да се надявам... 
. 
хич не ми се ходи,като знам подтиснатата атмосфера...и като добавим крещене и хаус, гадни надути кипърски богаташки...и ми става зле 
а вие гледам вече и наздраве си казвате
Честита ви годишнина миличка и нека любовта,щастието и здравето ви съпътстват още дъъъълги години...
много се радвам и ти пожелавам една спокойна бременност и на финала най-сладкия бебок!!! 
ама ще мине,ще куцам,ама ще мине хахахахаха
, заглежда се по хубавите какички и се изчервява
(в преносния смисъл).
.Тази година май месец си бяхме в България та се и

. Много добре сте решили да си стоиш вкъщи. Тези месеци са незабравими, и когато имаш възможност да ги изкараш спокойно в почивка е супер. Същото се отнася и за първите години на детето...те са ценни и незабравими.
ако ги измисляш такива, когато си депресарка представам си какво, е когато не си 
Каня Ви на следобедно кафе с
бейлис (едно от любимите ми питиета преди да)