Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какви теми се обсъждат във форума?
Какви съвети търсят и споделят членовете на форума?
Какво означава „псевдо ерекция“ и нормално ли е за момче на 5 години да получава ерекции?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какви теми се обсъждат във форума?
-
Какви съвети търсят и споделят членовете на форума?
Членовете търсят съвети по теми, свързани с бременността, като избор на болница за раждане и споделяне на лични преживявания. Те също така търсят насоки за организиране на срещи, споделяне на рецепти и забавни моменти. Във форума се споделя съвети за грижа за децата, планиране на пътувания, здравни проблеми при деца и лични новини и анекдоти.
-
Какво означава „псевдо ерекция“ и нормално ли е за момче на 5 години да получава ерекции?
Псевдоерекцията е обичаен физиологичен процес при момчета на възраст от 5 години. Това често срещано явление не представлява проблем и обикновено не изисква медицинска намеса. Въпреки това, ако родителите имат притеснения или забележат някакви необичайни симптоми, те трябва да се консултират с педиатър за оценка.
-
Как да се справя с игнорирането от страна на човек, когото обичам?
-
Какво представлява „по-доброто КГБ“ и какво е мнението на форума за това?
Изгубила съм и координати и тя моите..Аз бях по света и у нас ,след това и тя......изобщо незнам дали е в БГ.Та така-аз на теб ако не се обадя на кого ...?
..малеее приготвяйте се че как съм се наточила да пишаааа...
.... 

обидих се дълбоко изпусна и мен да сложиш в числото на дзверовете гладни и ненаядни

..имах предвид нали аквариума ни се беше развалил че идваха хората от фирмата да го напълнят да го подготвят изчистят че трябва да си докараме рибките от хотела....

....

Айде, лапай бързо от тирамисуто докат не се е появила

съм само сутрин преди закуска
!"
До кога каза,че си тук?Айде ние утре ще скокнем до морето и седмицата,която идва да се видим
Аз,като погледнах календара и се шашнах...........
Ами то 15 е другия понеделник????????????Ние изледвания трябва да правим