АСЕНОВГРАДските деца огласят весело града !!!

• 19 124
  • 313
  •   1
Отговори
# 225
Аааа,и аз съм тук  Peace Разпускам пред компа докато малката спи  Mr. Green

# 226
здравейте момичета чакайте малко да ви раздвижа с една не толкова приятна новина.в четвъртък си взех първата поръчка от ларедута дотук добре видях нещата всичко е супер така но......
установяваме в петък с още една приятелка че има липси  smile3506 една блузка за 1 евро става въпрос.е човек ще си каже 1 евро какво толкова но въпроса е в това че във фактурката в Пловдив е отметната въпросната блузка а в кашончето я нямааааа.ха сега кажете ми какво да направя защото  smile3530 най смотаното в тази ситуация е друго че тази въпросната блузка не е за мен първо а второто е че в по следваща поръчка съм я пуснала и за себе си,ха сега иди обяснявай че това е твоята а не нейната блузчица  newsm12
та да знаете отваряйте на място кашончетата та да няма накой като мен  smile3511

# 227
  • Асеновград
Миленка,много кофти  Confused Как не ги е срам  newsm78  незнам как да постипиш,казваш каквото е и така .Най-кофтито е ,че не е за теб  Tired

# 228
 аааа Йовче извини ме забравих да те поздравя,ама как само ще шляпкаме с еднакви редутски сандалки  newsm10

# 229
Краси  newsm61 ще се успокоя ама ми пуши главата.

# 230
  • Асеновград
От коя дата ти беше поръчката,че аз чакам от 10-ти още  Tired

# 231
от 09.01.09. а чакам и от 14 ; 17.

# 232
Ооооо,ще шляпкаме ...... То като тръгнем по центъра....кой с еднакви сандали,кой с чехли,кой с блузки.... Joy...по дрехите ще се поднаваме кой от къде е  Laughing
А иначе за блузката - пиши им,че е отбелязана,но е няма,даже им пусни снимка на фактурата и предполагам, че ще ти я пратят.Лошото е,че не можеш да си сигурна дали в тях е причината или някой не е "тарашил" по нашите митници.Как ти беше пакета,имаше ли скъсано или преопаковка ?

# 233
здравейте,Йовче от нашите пощи е, така мисля защото е отбелязана че е в пакета от митницата като са го преопаковали,но до мен не стигна.абе да знаете че трябва да отваряте пакетите преопакованите на място защото както в случая при мен след като съм го отворила във къщи няма начин да им търсим сметка.

# 234
А бе пак не е гаранция...Аз когата получих за първи път преопакован, ги питах в пощата дали да го отворя там и да проверя ,а те ми викат, че даже и да има нещо липсващо трябва да се ходи до митницита в Пловдив . Понеже там минавали преопаковка ,а евентуално и в София   Shocked Тука си ги получават  така и нямат нищо общо,ако имало липси  Peace

# 235
ЗДР.и от мен Hug!Миленка съжалявам за липсата,много кофти...
Аз пък да ви кажа миналата година прежалих два ваучера,така и не ги получих.
Красииии  и аз чакам от 15.01 а миналият ден получих две поръчки от 23.01 Rolling Eyes
Дано тази седмица има повеме колетчета. Peace

# 236
А бе пак не е гаранция...Аз когата получих за първи път преопакован, ги питах в пощата дали да го отворя там и да проверя ,а те ми викат, че даже и да има нещо липсващо трябва да се ходи до митницита в Пловдив . Понеже там минавали преопаковка ,а евентуално и в София   Shocked Тука си ги получават  така и нямат нищо общо,ако имало липси  Peace
да,да аз конкретно говоря за Пловдив,но махнах с ръка ще пиша на французите а пък ще видим/така ме посъветваха от ларедутската тема/.Ванче ами ти как така си ги прежалила пишеш всяко евро си е пара   #Crazy
а за колетчетата чул те господ аз лично чакам вече станаха 5 броя Mr. Green

# 237
Ей Милена много гадно това  ooooh! Дано го компенсират тия франсета  Praynig
И аз съм на опашката за поръчки,чакам от 16,19-този е за приятелка,22,23 и 28  ooooh! Тези от 22 и 23 са малки  Rolling Eyes
Дано тази седмица да пристигнат поне 1-2,а ако може и повечкооо  Crazy
Абе момичета да ви питам,някои знае ли защо не работи зоологическата градина в Пловдив  Thinking В събота решихме да водим малката,нооо беше затворено  Tired По заповед на кмета на Пловдив е затворена до лицензирането и  newsm78 Така пишеше.
Красиии,как беше гостито вчера  Rolling Eyes А вечерятаааа   chef
Айде момичета кокичета лека от мен  Hug

# 238
  • Асеновград
Киф,ти какво направи с тия поръчки  Shocked кога успя да ги пуснеш толкова пак  Shocked  Laughing Аз чакам само от 10-ти и част от твоя от 16-ти  Laughing
Иначе гостито мина добре, вечерята стана върхаааааааааааа, натъпкахме едно хубаво  Embarassed Embarassed Embarassed Embarassed Като ми дойдете на гости и на вас ще ви спретна същото,ако искаш,поне знам,че го обичате   chef bowuu
А аз да ви кажа днес какво направих  Embarassed  Имам си 1 любим сайт от България за дрешки-много неща съм взимала на Ани оттам,и от няколко седмици пак зяпам и само харесвам,но днес окончателно реших,че няма да поръчвам,защото и от Ларедута чакам и...стига  толкова  Laughing  Но случайно видях,че над 70 лв поръчка-доставката е безплатна,затова реших да си ги сложа в кошницата,за да видя дали имат 70 лв ,имаха и повече  ooooh! и..какво направих,какво натиснах,Анито ме дърпаше за крака,и ми изписа,че ми е приета поръчката  Shocked без да съм отбелязала размери,нищо. ooooh!  а в тоя сайт като не отбележиш размер ти излиза най-малкия  ooooh! Мислих да я откажа,но после реших,че е знак  Laughing Laughing Laughing и само се обадих да си променя размерите  Laughing Laughing
 ooooh! ooooh!

# 239
добро утро и от мен,Краси я дай линк на този сайт та и ние да погледнем.

Общи условия

Активация на акаунт