® E-bay - тема 14

• 45 010
  • 884
  •   1
Отговори
# 60
  • В сърцето на ММ
Привет.
Да похваля БГ пощи за скорост-днес получих пратка пусната на 16 юни,за която ми върнаха и парите с диспут. ooooh!

# 61
Здравейте, искам да попитам нещо.
Плащам си с пейпал обаче лимита ми е 150$ на денонощие. Как да си вдигна тоя лимит?

Хм, нямам си на идея,може би трябва да питаш в банката Thinking

# 62
Момичета,
видях че продавачката е платила повече за шипинга отколкото ми взе искам да и доплатя зная че става чрез сенд мъни в ПП.
Въпроса ми е от къде да разбера какъв и е имейла, трябва да я питам ли или мога да го видя от някъде и при доплащането там има три опции, коя да избера : Goods, Services/Other или
eBay Items.
Благодаря   bouquet

# 63
  • В сърцето на ММ
Tърси в писмата,които си получила от ибей ,след като си го спечелила/или в инвойса/.Там ще го има. Peace

# 64
  • Sofia
Да питам нещо Laughing По номер пратката само докато напусне Щатите ли може да се следи или и през целия път до пристигането тук.И ако да,на сайта на щатските пощи ли да въвеждам пак номера на пратката?

# 65
  • Бургас
Да питам нещо Laughing По номер пратката само докато напусне Щатите ли може да се следи или и през целия път до пристигането тук.И ако да,на сайта на щатските пощи ли да въвеждам пак номера на пратката?

С tracking number-a последната информация, която ми показва насайта на USPS е, че е напуснала Щатите. Мисля, че след това може да се види вече, когато е в БГ, на сайта на пощите.

# 66
Момичета,
видях че продавачката е платила повече за шипинга отколкото ми взе искам да и доплатя зная че става чрез сенд мъни в ПП.
Въпроса ми е от къде да разбера какъв и е имейла, трябва да я питам ли или мога да го видя от някъде и при доплащането там има три опции, коя да избера : Goods, Services/Other или
eBay Items.
Благодаря   bouquet

PeaceАко избереш  eBay Items-става сложно-даже невъзможно-защото като въведеш итем-номера на артикула,ще ти калкулира цялата сума и неможеш да си я коригираш ръчно по никакъв начин-тя си е така заложена за този артикул.Аз използвам Services/Other -там не ти иска никаква допълнителна информация-само си пишеш колко пари и вида на валутата.Еееее ама и ти големи жестове правиш Laughing-но ако си и клиент и сладурка продавачката-плати и-може да оцени жеста Hug

# 67
Аз на една също исках да и доплатя,но тя ми отказа, каза,че грешката била нейна, и тя сега се учела. И да очаквам и другите и търгове Mr. Green

# 68
  • Варна
И на мен ми се е случвало търговеца да плати повече. Единият път пощенските му бяха повече отколкото аз платих за всичко. И аз също исках да си доплатя, но човека отказа. Каза, че били виновни тия в пощата, дето едно пишат в сайта си, а друго излязло, като отишъл да праща.

# 69
  • Sofia
Мимита,мерси Hug

# 70
Еми, като е мил и любезен човека насреща как да не ти се прииска да си коректен с него.

А пък аз така се ядосвам , че изпуснах ето тези при това на два пъти ( н.38 и н.39)
сега ще се надявам да ги листнат пак Praynig

# 71
  В ebay.com има подобни ботички на Nike.

maiche може ли линк към ботичките Peace

# 72
да помоля за помощ-тьрся ботушки 24-25 номер,но не намирам нищо,може ли някой ако е меркал да даде линк,моля.
тези гледам,че са 1 номер,някой порьчвал ли е от тях да каже на кой отговарят.

# 73
  • В сърцето на ММ
Втори номер отговаря на 34БГ,така че първи вероятно е 32-33.Не ти върши работа. Peace

# 74
Аз съм в процес на диспут с един продавач на парфюми.Чакам от 40дни 1 парфюм,преди 10дни уж са го решипнали,ама нищо още,имам съмнение ,4е тоя нищо не е пратил!  ooooh! Сега твърди,че не съм платила застраховка и можел да ми върне само цената на парфюма без пощенските,ама те са повече от цената на парфюма!Аз си искам всичко! Та мисълта ми е някой имал ли е подобен проблем и мога ли да очаквам ПП да ми върнат цялата сума,въпреки че не съм платила застраховка-ескалирах вече диспута!  Peace

Общи условия

Активация на акаунт