® E-bay - тема 14

• 45 010
  • 884
  •   1
Отговори
# 705
детски пижами пазарувам от редута и съм много доволна от качеството им.Две години вече си ходиме с техни пижами

Потвърждавам. Редута имат страхотни пижамки. И не само детски, но и дамски.

А аз търся боксерки за Виктория, обаче не мога да открия. Има някакви имитации на боксерки, но ми трябват по-дълги, с "крачоли". И ако може да не струват 20 лири.  Mr. Green

# 706
пижамки за момичета Peace
http://clothing.shop.ebay.com/items/Girls-Clothing__W0QQ_catrefZ … p3286Q2ec0Q2em282

момичета които са пазарували Gap,как е качеството,интересува ме най вече спортните комплекти-суитчър с долница newsm78

# 707
  • Sofia
Имам чувството,че са им умалени дрехите или поне за по-слаби деца.Общо взето купувам номер по-големи от тяхните дрехи

# 708
"Shipping to Bulgaria appears to be $3 extra unless I send Priority which is a lot extra (like $20).  So if regular shipping is okay then add $3 to the shipping price!  Thanks." Това ми е отговорил един продавач, но не ми стана много ясно Rolling Eyes Бихте ли помогнали с превода?

# 709
  • София
Доставката до БГ ще бъде +3$, освен ако не искаш Priority, което е +20$. Ако те устройва шипинга прибави 3$ към обявената цена.  Peace

# 710
момичета които са пазарували Gap,как е качеството,интересува ме най вече спортните комплекти-суитчър с долница newsm78
Перфектни, поне тези които е носила дъщеря ми  Peace
Относно пижамите - доволна съм от GAP и OLD NAVY - къси и дълги.

# 711
отново малко спам,доставят ли извън щатите  newsm78

mam@ имам малко опит от едни летни тениски на Гап,но пък имат готини на вид екипчета

# 712
Доставката до БГ ще бъде +3$, освен ако не искаш Priority, което е +20$. Ако те устройва шипинга прибави 3$ към обявената цена.  Peace
Благодаря ти  bouquet

# 713
wiwian,
благодаря за линка:)
Аз на Gap не съм купувала нищо мисля.
Пижамите все ги купувам от M&S и Mothercare, но от офлайн магазините им тук:)
Казах си , че не е зле да сменя малко фирмите.

Мисля,че тези фирми- които са на картинката  не доставят извън САЩ- поне не доставят в Европа. Иначе имат много съблазнителни цени:)

# 714
Може ли да видя колко човека наблюдават дадена стока, или само продавача може?

# 715
  • Sofia
Начинаеща съм.
Търговец със 100% фиидбек, но  от 46 сделки , надежден ли е?   Thinking
и има само 3 неща, кото продава в момента.

# 716
Начинаеща съм.
Търговец със 100% фиидбек, но  от 46 сделки , надежден ли е?   Thinking
и има само 3 неща, кото продава в момента.

Зависи колко струва стоката, която искаш да купиш. Ако са гащи за 2-3 долара, бих рискувала. Ако е мобилен телефон или нещо скъпо - не.

# 717
Да се похваля и аз.Получих ето този за 2 дни от Англия  Laughing Пратен е на 22.09 и го получих вчера.
Чакам и ето ази блузка на ОшКош.

Днес сигурно написах над 30 писма за шипинг и имам отговор само на едно  Confused

# 718
аз пък не мога да си намеря някой лот мъжки блузи с дълги ръкави или нещо подобно
само еденични бройки и не ми се дават по $10-15 за доставка

# 719
Durango , какво стана с колите от САЩ пристигнаха ли? Е, похвали се де Peace

Общи условия

Активация на акаунт