Тортено предизвикателство Октомври 2008

• 71 238
  • 1 138
  •   1
Отговори
# 105
Момичета, имам три приказки в главата си...  Crazy  Вече само торти виждам и на яве и на сън  #Crazy

# 106
Браво на вас, аз никаква идея нямам още и хич и не мисли да се ражда.  Rolling Eyes

# 107
аз се завърнах, ама хич не ми е до торти.... на съвсем други честоти съм..., екзотични. Ще мине време и до торти ще допра.  Simple Smile

# 108
  • У дома
Ох, аз най-важното забравих да питам - трябва ли е да е по позната приказка или може лична интерпретация по зададената тема?

# 109
  • София
Ох, аз най-важното забравих да питам - трябва ли е да е по позната приказка или може лична интерпретация по зададената тема?

"...Не ограничавайте фантазията си с това, което някой друг е правил,  НАПРАВЕТЕ СИ ВАША ИНТЕРПРЕТАЦИЯ  на героите, които ви харесват! Ако искате да правите русалка- нека не е Ариел, ако искате змей, нека е триглав, направете каляска, но да не е тиква и т.н.
- По желание може да представите история, случка, легенда и т.н. за героя, който сте избрали, както и да опишете защо сте го избрали."

Ами това пише в описанието на темата...Мисля, че беше споменавано в дускусиите в края на миналата тема, че може и да е нещо като собствена приказка:)))

# 110
  • Пловдив
Момичета, благодаря ви че взехте присърце молбата ми, но ще се напъна да си направя сама желибонки или да преработя готовите  Hug
Прочетох промените в правилата и съм напълно съгласна с тях  Simple Smile

# 111
Украсяването на "дъми кейк" е по -различно. Това си е стериопор направен в съответния диаметър. Няма нужда от шпакловка с маслен крем , мяташ чаршафа и готово. Да не ме разберете погрешно - аз нямам нищо против , ама само защото знам че Аталанта може и истинска торта да изравни и опъне  Mr. Green.
 Иначе на повечето изложения и конкурси се участва именно с "дъми кейк" .
Аз пък ако взема да покривам стериопорена торта ще ме изселят от къщи. Нали после всеки иска да похапне  Joy
Аз идея имам , но да видим  Thinking
Аталанта я кажи моля те за райс сириъла и ММ бонбоните ( нали така прави пианото) . Ако може линк към рецептата или обяснението . Благодаря

# 112
  • У дома
raya_usa , ако купиш една кутия райс сириъл, ще видиш рецептата на гърба на кутията. В момента точно такъв нямам вкъщи, да не те объркам. Супер лесно е.

# 113
  • София
От днес май трябва да гласуваме за следващите 2 теми поименно, да започваме ли?

# 114
ДЕН ЗА РАЗМИСЪЛ  Thinking Thinking Thinking
Чакам Тандури да даде тон за песен. И да отвори урните за гласуване.....   Whistling Whistling Whistling

# 115
  • Vaudreuil Canada
Абе чакайте да се събуди да си види децата пък ще пусне и гласуването (друг е въпроса че аз от снощи се ослушвам  Wink ) пък до тогава мислете  newsm78

# 116
 smile3515... мисля......
...не си ли личи???

# 117
Участници в Тортено предизвикателство Октомври 2008:

1. Shemet_neveroiaten
2. Clairette
3._Пепи_
4. Blueeye
5. Violetblue
6.Silrai
7. Pina
8. Rumya
9. Van444eto
10.Radinna
11. Dimitrina73
12. Краси.мира
13. Thedragonbg
14. Tandoori
15. Fior
16. Джемма
17. Анда
18.Алана
19. stasi76
20. Atalanta
21. Raya_usa
22. stasi76
23. ЕленаК
24. Eli_c
25. Petia_tag
26. Barcela
27. Софи
28. Kornishonka
29. Silsav

Теми за поименно гласуване:

Държава
Етно
Континенти
Торти числа
Икебана
Български народни обичаи
Бебешки торти ( Бейбишауър)
Нетрадиционни растения
Нетрадиционни животни
Нетрадиционни предмети от бита
Празници
Герои на Дисни
Екшън герои
Филми
Книги
Картини
Плодове/зеленчуци
Сезони
Плетива
Дантели
Свещи
Посуда
Снимки, спомени, албуми
Храна
Ваканция
Дрехи
Мебели
театър
професии
Космос
цирк

Напомням, че :
- Гласовете ви  за 1-во и 2 място определят темите за следващите 2 предизвикателства
- Всеки има право на 3 опции на гласуване.
- Гласуването приключва на 30ти Септември.

# 118
  • Пловдив
Пу първа гласувам:

Български народни обичаи
Сезони
Посуда

# 119
  • София
сезони
икебана
космос

Общи условия