Нашите любими торти... глазури, покрития и фигурки за тях 48

• 30 229
  • 288
  •   1
Отговори
# 90
  • София
Елспет има и идея да го направиш НЕ в тава или форма Wink
Направо се чудя как не съм се сетила.  newsm78  Ама няма да казвам на мъжа, че тъкмо го убедих колко жизнено необходимо е да си купя още една тава с подвижни стени, особено ако иска чиизкейк.

# 91
  • на брега на Дунав
Момичета, бързам да пиша, за да не се надяват и други, че комплектите на Уилтон за цветята свършиха, както и пъчновете и щипките. Имам само 2 точилки и няколко снопчета тичинки и това е за сега. Ако ми се отвори възможност може пак да заръчам , но за сега толкова  Hug. Пак набързо влизам, но тия дни ще е така извинявайте че така влитам като фурия и то не по-темата  Confused  Hug
Пожелание за много здраве и щастливо детство и от мен на детенцето на Дими   bouquet

# 92
Честит рожден ден на Яворчо на мама Дими!   bouquet
Да е жив и здрав и много щастлив, да расте послушно дете, а днес мама и тати да го слушат най-много

# 93
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН и от мен на малкия малчуган...вече ГОЛЯМ!  nbirthday
Да е много здрав,щастлив и късметлия!Много да слуша и малко да ядосва мама и тати!

И чакаме тортата!

# 94
Здарвейте, 
ето да се zапиШа и аz след толкова време пасуване с една торта, която правих преz август zа рожд. ден на едно моми4енце.
Нямам zа съсжаление снимка на пар4е, тъй като пропуснах момента, а и не ми беШе неудобно. Тортата бе с лимонено руло и лимомонен крем. Беше сладка, но на мен ли4но ми допада пове4е шоколадовия вариянт.
Снимката е от ГСМ

# 95
  • Сливен
Момичета, и аз на бързичко само да Ви покажа последното си творение за кръщенето на малкия, не е много доизпипана тортичката, но всички бяха много възхитени. Надявам се и на вас да хареса

# 96
  • Варна
 krisps ,много е хубава тортичката.покритието ти какво е?

# 97
  • Сливен
Покритието е готова бавносъхнеща моделираща маса, мнооого лесно се работи с него, вече не си правя експерименти с марципани и фондани, домашно направени. Все не успявах да ги направя както трябва. И фигурките са от тази маса. А облачетата са от разбито масло с кр. захар и прясно мляко, става страхотен крем за фигурки. Рецептата ми я даде Джема, за което сърдечно и благодаря.

# 98
  • Варна
А може ли и аз до помоля за тая рецепта,че и аз ще правя облачета и тъкмо се чудех дали от сметана ще станат хубави.

# 99
  • София
Niko_leta, знаеш ли от кога и се каня на тази торта-калинка. Обаче черното ме притеснява, защото аз оцветявам с бои за яйца на прах, а не с течни.

Алана, много ми харесва. Аз не мога да моделирам хора и много ми харесват ангелчетата.

Поздрави
Елена

# 100
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА ЯВОРЧО!!!!ДА РАСТЕ МНОГО ЗДРАВО И ЩАСТЛИВО ДЕТЕ И МНОГО ДА СЛУШКА И РАДВА МАМА И ТАТИ!!!!  ura newsm59

Алана,много хубава тортичка!!!

Да си покажа и една Бутер-торта за вкъщи

и парче

# 101
  • Сливен
Ето рецептата за масления крем за украса, за втори път го правя и винаги ми е ставал сполучлив - "маслен крем- прави добри фигури. 250 гр масло се разбива до побеляване, капка по капка се прибавя поизстинал предварително сварен сироп от 200 мл мляко и 150 гр. кристална захар. Много важно е температурата на сиропа и маслото да са еднакви- да не се пресече." Това е точната рецепта от Джема, дано не се сърди че я пиша тук, вместо нея, в тортеното предизвикателство тя май я беше писала.

# 102
  • Варна
Алана,много благодаря,дано Джема не се сърди  bouquet

# 103
ЧРД на Яворчо! smile3510  Да е жив и здрав и мнооого да слушка мама и тати!

Алана
  честито ви кръщение. Много хубави ангелчета.

Niko_leta не ти виждам тортата.

irinka28 супер домашна тортичка.

# 104
  • Ах, морето
Честит рожден ден на Яворчо. Днес и моето момиченце става на 3 годинки! Имам още няколко детайли за довършване по тортата и по-късно ще гледам да пусна снимки.

Общи условия

Активация на акаунт