Нашите любими торти... глазури, покрития и фигурки за тях 48

• 30 232
  • 288
  •   1
Отговори
# 105
Алана страхотни ангелчета, моите хора приличат на мутанти, а твоите ангелчета какви са изпипани. сподели как ги моделираш!!!

Дими Да ти е жив и здрав рожденика и много, много да ви слуша и радва!!!  newsm59

Последна редакция: ср, 03 сеп 2008, 17:13 от laskova

# 106
  • София
... моите хора приличат на мутанти...

да и моите така  rotfImbo

# 107
Извинявам се, че така нахълтвам в темата, но ще правя след 1-2ч. торта, а нещо не успявам да направя дантела от шоколадово тесто. Някой ако може да ми обясни точно как да постигна ефекта на "къдрите" или ако може линк..... много ще съм благодарна. Нещо подобво на роклята на Барби гледах и едно страхотно бюстие, но само с гледане не ми се получава  Crossing Arms

# 108
Айде, и аз да мина на бегом и да поздравя дечицата на Димитрина и на Веси! Нека бъдат здрави, весели и палави!!! Да правят много пакости  и да радват своите родители и близки!!!!! А на мамите им желая търпение и усмивки!!!!!  bouquet
Довечера ще разгледам тортите на всички!!!!
Нелина, точно на време те виждам:
Мноооооого ще ти е трудно да направиш къдри от шоколадово тесто. Невъзможно е да го накъдриш като готовата маса или ММФ. Разчитай на топлината на пръстите и леко размачквай къдричките между 2 пръста. После с клечки или сламка, повдигни и накъдри : НЕЩО ТАКОВА. Имай впредвид, че този воал е съхнал 3-4 дни, преди да го отлепя и обърна. Къдрите на красивите рокли тук, ще ти е невъзможно да постигнеш. Преди няколко седмици пробвах смес от шоколадово тесто и тесто от жили-бон. Получи се перфектно за  къдрички. Ако имаш време, забъркай си няколко бонбона. Това. е В краен случай сгъсти максимално тестото със пудра захар и опитай да накъдриш, но ще се цепи, да знаеш!

Последна редакция: ср, 03 сеп 2008, 18:06 от van444eto

# 109
Благодаря, van444eto   bouquet
Знам, че си майстор с шоколадовото тесто и досега съм ти следвала съветите и съм много доволна  Hug Ще пробвам с ММФ ... и с шоколад все пак- после ще споделя резултата.

# 110
Да поздравя дечицата на Димитрина и на Алана! Да са палави и усмихнати   Grinning

Момичета да попитам, щях да правя кошница с цветя , но в последствие реших отгоре да сложа пресни малини и да стане съответно кошница с малини. Та въпроса ми е малините направо да си ги наредя отгоре или ще е добре да се желират? Ако някой е работил с такъв мек плод нека сподели. А могат ли въобще да се желират?

# 111
Честит рожден ден на Яворчо, жив и здрав да расте зарадост и много щастливи моменти  на мама, тати и близките  nbirthday

Елспет, калинката ми е4ервено и кафяво. При мен 4ерното не се полу4и. А това , което се вижда е тъмно кафяво и се полу4и добра комбинация.

Алана, тортата ти е разкошна. Ангел4етата от къде глада , как се правят?

Ето пак моята калинака за теи, кото не им се отваря.

# 112
Estrella, аз не бих желирала малините ако са ти пресни, а не размръзени. Ако имаш тортен гус да ги полееШлеко Ще се полу4и добър ефект. Ето zа това говоря

# 113
ЧРД на Явор и весел празник вкьщи!Много здраве, щастие и мама все такива невероятни за вкуса и окото торти да му майстори  bouquet
Алана, музикантчетата са ти много интересни, а тортата изглежда вкусна.А какьв е блата и пьлнежа?
niko_leta, калинката ти е като истинска, браво.А кафявото шоколад ли е или оцветена кафява.мод.маса?

# 114
Честит рожден ден на децата на Димитрина и Веси_127 -да бъдат здрави и щастливи дечица , да радват родителите си  newsm59  party023 Tada
Алана страхотни са тези ангелчета - как ги прави , останаха ми очите.Поздравления
Николета много сладка калинка

# 115
  • варненка от София
ЧРД на Явор на Димитрина, както и на детенцето на Веси_127, да се весели и щастливи, много здрави и усмихнати. smile3510

Чакам с нетърпение Пуховската торта на Димитрина, предполагам, че ще е изпипана до съвършенство.

Алана, супер тортичка, много оригинална и с чудесно моделирани ангелчета, а и не мисля, че Джемма би се сърдила, че споделяш крема й. Нали не си го писала като свой, а си казала от къде е източника ти. Тук сме, за да си споделяме и обменяме идеи и рецепти и когато е посочен източникът е коректно и редно  Peace

Аз започнах подготовката по торта цици, която ще правя за тази събота, идеята им е избистрена, остава да я реализирам, като съм готова ще пусна снимки.

irinka28 тортата за домашно ползване е много апетитна, ще споделиш ли идеята?

# 116
  • София
Clairette, честит рожден ден на патерици!

Честит рожден ден на дечицата на Димитрина и Веси, да са живи и здрави!

Алана, много е хубава тортичката.
niko leta, много е добра калинката
irinka, дай едно парче насам  Wink

# 117
Алана Не мога да и се нагелам на тези твои ангелчета!!!

# 118
Веси честит рожден ден и на твоето детенце!   bouquet  Да ти е живо и здраво и много радости да ти носи

Николета прекрасна калинка

Алана влюбих се... Невероятни ангелчета  Shocked Как ги направи? Първоначално си помислих, че са готови, но после си викам, ааа не може да ги продават в такива пози и с инструменти, значи, трябва да ги е майсторила ... Браво,браво, искам и аз да мога да правя такива.... Гледа ли от някъде, и ако да, пусни моля те от къде  Praynig Охх, не мога да и се нагледам...   bouquet  bouquet  bouquet

# 119
Благодаря ви zа подкрепата и похвалите zа калинката.    bouquet
Теzи от вас, които ме поzнават,  zнаят, 4е силата не ми е в тортите с покривки, а и не мога да моделирам, така 4е хваЩам с неЩо по_лесно. Калинкате бе лесна.
Вътре е торта с рула на Лео ( лимонов вариянт, но предпо4итам Шоколадовият), покрита е с марципан , оцветен с те4ни бои. Само бялото на о4ите е пар4енце фондан.
Оранжаво небето, zа ссжаление все оЩе не ссм работила с мод. маса. Кафявото, както и 4ервеното е марципан. Той поне много се оzветява и остава с интенzивен цвят

Общи условия

Активация на акаунт