Нашите любими торти... глазури, покрития и фигурки за тях 48

• 30 223
  • 288
  •   1
Отговори
# 120
Николета, калинката е много сладка. поздравявам те!!!! Вече си имам и черно и червено и при първа възможност ще я пробвам и аз тази калинка. Откога и се каня.....
Алана, твоята торта направо ме изуми. Къде си се крила досега?!?!? Копирах я да знаеш....... Браво на тебе.

Нямам търпение да ви покажа Фрог и къмпани. Снощи ги правих, сега само ги сглобих за да ви ги покажа. И продължават да си съхнат за 11ти. Направо ми взеха здравенцето тия изродчета. Казвайте, ако имате забележки, защото само по грозните рекламни картинки съм ги гледала и правила. Ако някой е по-вещ и ги е виждал на нещо като играчки нека си каже забележките че изпадам в ужас. Тортата е поръчка и направо ме присвива коремчето от ужас да не се изложа. Много ми беше трудно да им докарам глупавите овчи погледи....Не съм изчистила от захарта и нишестето още. Идея си нямам как изглеждат чудовищата......  Twisted Evil Правих ги от шок.тесто от новичкия ми кувертюр. Продължавам да си режа на око грамажа. Явно го уцелвам, защото тестото се получава страхотно. И е вкусничко даже. Белите елементи са от жили-бонки - белите кокалчета. Всяка животинка ще седи върху кръгла черна плочка, както си е рекламата. Още съм в дилема, дали да направя малко от грозните цветенца и листенца от ТОВА клипче. Какво ще кажете, като съвет???
И да искам от Пепи разрешение да и приватизирам идеята за кубчетата с буквите за детските торти???  Ето ги грозниците:
и по двойки: ТУК и ТУК

# 121
Моля помогнете

Преди време zаедно с фондана си поръ4ах и ето това
Приятелка ми преведе от англииски, 4е било за правене на цветя. Не смея да я отворя, 4е нямам сет за правене на цвета първо и второ ме е страх да не се втвърди и да хвърля цялото коли4ство.

Та искам да ви питам, някой работил ли е с тази маса? Като отворя кутията как я съхранявам след това?

# 122
Николета това е суха смес за гъм пейст. Трябва да  се добави вода( има инструкция на кутията) и се меси като всички останали теста. Готов гъм пейста си го увивам добре в домакинско фолио и после  в торбичка и слагам най-отдолу в хладилника. Може да стои доста - 2-3 месеца ( че и повече Wink, все пак не се яде). Не е само за цветя, можеш и фигурки да моделираш -съхне по-бързо. Аз обикновено смесвам гъм пейст с ММФ

# 123
  • у дома
Честит Рожден Ден на дечицата на dimitrina73 и vesi_127, да са живи и здрави! Hug  bouquet

Ама няма да казвам на мъжа, че тъкмо го убедих колко жизнено необходимо е да си купя още една тава с подвижни стени, особено ако иска чиизкейк.

Joy Mr. Green

niko_leta, много готина калинка  smile3501
Алана, много нежна торта и страшно ми харесва  smile3501
irinka28, лигите ми потекоха  Crazy smile3501
van444e, УНИКАЛНИ СА!!!   moresmile  а батето каза: е, много е добра!  Naughty  Mr. Green  smile3501

Още съм в дилема, дали да направя малко от грозните цветенца и листенца от ТОВА клипче. Какво ще кажете, като съвет???

мисля, че е добра идея да има  Peace

# 124
Още съм в дилема, дали да направя малко от грозните цветенца и листенца от ТОВА клипче. Какво ще кажете, като съвет???

Задължително!!! Как сега всичко като в клипа, че и плочки некви, а пък тез "умопобъркващи" цвиекета нема да ги има  Shocked  Тц, тц, тц, ще се помъчиш, а съм убедена, че ще ги направиш много добре, само като гледам "антуража" ... А погледа си го докарала уникално!!! По "глупави овчи погледи" не съм срещала  hahaha

# 125
Их, да му се невиди, въпросното клипче на Ванчето е във Ви-бокса, който тук не ми се зарежда и изобщо не мога да разбера за какво си говорите, какви са тези персонажи, моля ви просветете ме, за някаква реклама ли става въпрос?

# 126
Ванчето - големи са железари, тия твоите "жаби" !  smile3501 Прекрасно си се справила. А за цветенцата просто ги стилизирай някак си, ама как идея си нямам... Успех в измислянето.
Clairette - ето ти ЛИНК за същото клипче, в Ю-тюб. Предполагам че там можеш да го видиш. А тез "животинки" са от реклама на сравнително нов продукт на Глобул, нещо като под мрежа с името Frog Mobile.
Nikoleta - много симпатична калинка. Само да беше й боцнала едни антенки щеше да е още по-сладка, лично мнение все пак... Иначе ми харесва колко наситен е червения цвят.
Irinka - Много апетитна тортичка за домашно ползване. А вътре какво има?
Krisps (Алана) - Прелестна тортичка. Да е живо и здраво детенце, браво за повода. Ангелчетата са чудесни. Хич недей да й се притесняваш.  Hug
Честито със закъснение на всички рожденници, да са живи и здрави, и малки и големи да са весели и засмени!

# 127
Их, да му се невиди, въпросното клипче на Ванчето е във Ви-бокса, който тук не ми се зарежда и изобщо не мога да разбера за какво си говорите, какви са тези персонажи, моля ви просветете ме, за някаква реклама ли става въпрос?
Не се тръшкай, де! Ей, ги изродите директно снимани от клипчетата и рекламите. Лъвчето, БикътЖабата, Петлето и китките. И САЙТА.
И аз не бях ги виждала. Чувала съм с половин ухо реклами, ама онзи ден като ми се обадиха..... и  Shocked Shocked Shocked.
thedragonbg - Какво да им стилизирам повече от това на китките. Виж ги на какво мязат. Ще ги направя такива.

# 128
stasi,marulka,petia,blueeye,thedragonbg,благодаря ви!  bouquet Да не разводнявам темата,ето ТУК съм я написала.Стана много вкусна,малко като тези Наполеони,дето ги продават,но по-вкусно,а като престоя един ден стана още по-хубава.

niko leta,много сладурска калинка!

Ванче,ама тия образи са страшни,направо уникалнииии,а погледа им.....един такъв овчи  Joy Joy Joy Ще чакам с нетърпение тортата Peace

Честит рожден ден на Tandoori !!! Бъди много здрава,щастлива и безкрайно обичана от всички !!!!  newsm59  newsm51

Последна редакция: чт, 04 сеп 2008, 00:45 от irinka28

# 129
  • София
Много благодаря за всички пожелания! Трогнахте ме, отварям си темата, за да ви почерпя с тортичка и какво да видя, името на детето ми в почти всяко съобщение днес - момичета, страхотни сте!
Съжалявам, че не успях по-рано да пусна тортата, но след тържеството на обяд събрахме багажа и сега сме у нашите до края на седмицата, тук нетът е ужасно слаб и една качих снимките, прочетох какво сте писали днес и ако рече връзката Simple Smile)), ще пусна снимки:)))

Алана, много хубава торта, семпла, но с детайли, които са изпипани, много ми хареса!
Николета, сладка калинка, наистина се чудех къде се изгуби:))
Ванче, разкошни репродукции - браво! Не се тревожи за поръчката - вече си я изпълнила според мен:)
Веси, да ти е здрава и весела дъщеричката!

Ето снимките от тортата днес, има една торба несъвършентсва, но аз не съм човек на изпипването явно, макар, че във фантазиите така си ги редставям нещата - изпипани, после се муся и разочаровам, но от тази торта съм преди всичко доволна, защото Явор беше щастлив и горд, че мама му е направила такава торта, а всички много я харесаха и вън и вътре:)))

тук има още и малко детайли:))
Преди месец и повече му обещах да му направя торта по тази страница от книжка за Мечо Пух и той не забрави, а аз видях колко е неразумно да обещаваш нещо без да си мислил повечко преди това - поозорих се...
Разрез нямам, но вътре е Династия. Покривката е класически фондан, фигурките ММФ

# 130
Боже Дими тортата е страхотна   bouquet Браво, ужасно много ми харесва, как нямаше на мен вчера кой да ми направи такава  Sad . леле колко ми харесва, влюбих се  Crazy , Браво на малкия, че е избрал такъв сладурски сюжет, и че е отправил такова предизвикателство на мама, как иначе щеше да стане такава страхотна торта

ЧРД Тандури, Желая ти година изпълнена само с положителни емоции, слънчево настроение, много здраве за теб и за близките ти. Бъди все така артистична и вдъхновение за всички нас !!! Надушвах, че сме от една порода, но чак че сме родени през ден не подозирах, това може само да ме радва  Hug Wink

# 131
Димитрина,да ти живо и здраво детенцето и много да те радва! newsm59
Останах без дъх от тортата!Направо е невероятна!!! Hug Hug Hug
Със сигурност малкият е бил ужасно горд,че мама е направила такава красота!
Ванче,тези животинки са уникални!Според мен си ги докарала 1:1.
На мен ми допадат.
Алана,супер е!!!! Hug
И аз се нареждам на опашката да разкажеш за тези "музиканти" Wink
Честит рожден ден,Тандури!Бъди здрава и щастлива!  party023

# 132
dimitrina73, за какви несъвършенства говориш скъпа. Тортата е уникална. Да ти е жив и здрав сладура и дълги години да му правиш такива невероятни торти.  nbirthday
Искам и аз такава мама като теб newsm53

# 133
  • Варна
Димитрина,тортата е направо един път,поздравления.Честит ти рожденник ,малко на патерица.
Тандури,честит рожден ден и на теб!

# 134
  • у дома
dimitrina73, очите ми останаха върху тортата  smile3501
Tandoori, ЧъРъДъ    ura Gift много здраве, здраве и пак здраве желая на теб и семейството ти  newsm51

Общи условия

Активация на акаунт