Нашите любими торти... глазури, покрития и фигурки за тях 48

• 30 211
  • 288
  •   1
Отговори
# 135
  • София
Clairette, Tandoori, честит рожден ден, момичета, с пожелания за много здраве и вдъхновение:

Димитрина, честит ти рожденник, много здраве и весели игри! Тортата е чудесна!

# 136
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН,TANDOORI ! С пожелание за много,много здраве ,късмет и любов!!!

dimitrina73, тортата е уникална! smile3501Не знам какви проблеми си имала с нея,но е ...върха!
Алана,а твоите ангелчета са толкова...съвършени.Сподели малко опит!

# 137
  • Пловдив
Честито на рожденниците и от мен! Бъдете винаги усмихнати, много обичани и изпълнени с позитивизъм и добро настроение

# 138
  • София
Добро утро!
Честит рожден ден на Тандоори!
[/b]

Димитрина - мечтая си и аз някога да направя такава торта на моите деца.

Ванче - какво им е логото на тези Frog mobile? Може да го включиш като елемент.

smile3514 Сговних чийзкейка снощи. Не че е останал, да не се объркате, но не можах да го желирам. Отивам да чета пак, явно малко ми е било и ще се явявам на поправка. Обаче като не се желира и сиреновата смес стана по-течна. Реших проблема като я пъхнах във фризера и стана замразен йогурт.

Мислех да пиша още, ама после, че забравих какво беше. Mr. Green

# 139
Дими,тортата е уникалнааааа!!!Всички детайли са много изпипани!!!Шапка ти свалям!! smile3501

Снощи забравих да си покажа и тортата,която правих вчера.Без повод е,да има нещо за изненадващи гости

# 140
Тандури,честит рожден ден!
Много здраве,щастие,любов и късмет да има в живота ти.Специално за един страхотен човек,каквато си ти!  Heart Eyes .

Димитрина,ако на това му казваш неизпипана торта........  ooooh! .Страхотно си се справила с всичките тези дребни детайлчета,а да не говорим за фигурките  Peace .Мен понеже хич ме няма по тях,истински се възхищавам на вас,които успявате да ги правите (добре,че децата ми са големи и не ми се налага да ги правя  Crazy ).

Ванче,изобщо не се притеснявай за поръчката.Хората са попаднали на правилния човек за изпълнението и.Тези изродски фигурки си ги докарала перфектно  Peace .

Иринка,ама и ти с твоите торти без повод, направо можеш да откажеш човек от всякаква диета  Twisted Evil .Добре,че съм инат  Wink .

# 141
Димитрина, точно щях да кажа: Каква е тая маса дето си снимала и тая миниатюрна тортичка..... и в следващия момент....  Shocked, разбирам за какво става въпрос..... Искам да ти кажа, че тортата е у-ни-кал-наааааа.... Нищо че част от гостите са без тортичка.... сигурно са на диета горките.... или вече са си излапали парчетата.... Joy. Нямам думи направо, наистина!!!!
Иринка, много вкусна "цапаница" си сътворила. Обичам такива тортички!
ТАНДУРИИИИ - На теб мила моя, искам да пожелая най-вече здраве!!! Всичко останало ще се нареди! Бъди весела, усмихната и мноооооооого щастлива!!!!
Елспет - ТОВА Е ЛОГОТО. Вероятно ще го има в центъра. Жената ми каза аз да преценявам. Но мисля да плесна малко "китки" вместо него. От това жабешко краче.... вече  Sick. Ще направя китки довечера и ще преценя дали ще има и логото. А и кубчета с букви ще трябва да сместя..... Ще видим

# 142
  • София
Тандури, Честит Рожден Ден! Желая ти много здраве, щастие и само от онези проблеми, от които се израства без да боли...Simple Smile))

Благодаря момичета за мненията! Несъвършенствата си ги виждам точно в детайлите, че са много и не можах да ги изработя гладко (така както Пепи, например си ги прави гладички) но пък има чувство, да:)))

Иринка, много вкусно, толкова апетитво е това отгоре - кажи за него и за вътре:)))

# 143
Мили, мами моля, помогнете! Трябва ми моделираща маса и хубави боички, че ме чака торта писта за Ф-1. Кажете, къде в София могат да се намерят. Благодаря предварително.

# 144
  • София
Тандури Честит Рожден ден и от мен, бъди жива и здрава и винаги обичана!
Димитрина страхотна торта, и аз като Ванчето се заблудих и си викам защо е снимала масата, а и е писала че няма разрез на тортата, а същевременно показва парчета торта ooooh!. Въобще не видях фигурките от страни, защото е малко тъмна снимката.
Smehurko виж на първа страница

# 145
Да аз първа страница я прочетох и сега намерих и точния адрес на Кадемлия, само там ли има хубави неща?
Аз обикновено правя марципан Варна, но ако намеря нещо готово се изкушавам много да го ползвам него. Тази писта с колите ще е голямо предизвикателство за мен.
Димитрина тортата е направо сладурска и много оригинална. Дано и моята писта да стане така сполучлива.

# 146
  • София
да, там е специализиран магазин и има всичко, иначе бои продават и на други две места и са доста по-евтини-на ул.Три уши и на Женския пазар в някакво магазинче за подправки-ако се поровиш няколко страници назад ще разбереш къде е точно и какви бои има, Ванчето беше ходила скоро там.

# 147
  • Бургас
Димитрина, перфектна торта - много оригинална и весела  bouquet Много здраве и усмивки желаяна Явор !
Тандури  newsm59 Най вече здраве и позитивни мисли!
Ванче, то май и куче имаше от тези гадини - много хубави си ги докарала Peace
Иринка, невероянто вкусно изглежда

# 148
Благодаря.

# 149
  • София
dimitrina, тортата е уникална   bouquet Дано за вторич рожден ден на детето и аз да мога да направя такава сртахотна тортичка.  Simple Smile

Tandoori, Честит рожден ден! Да си жива здрава и много щастлива! А с детенцето да нямате повече грижи!

irinka, тази торта е по-вкусна от предната, така ми се дояде  Heart Eyes
Ванче, супер са животинчетата.

А сега и моята плодова торта по поръчка на майка ми, че днеска ще се черпят по повод отдавна отминалия и рожден ден с хора, с които не са се виждали цяло лято. С пандишпанените блатове на Наталина са и кремчето на Ср. облак. Не ми се получи обаче пак желатиновия гел. За 5 път го правя и или е много течен или става много стегнат и се вижда, че на места е на парчета.  Embarassed Как си желирате тортите?  newsm78

Общи условия

Активация на акаунт